- 20 Aralık 2020
- 17.179
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.703
- 548
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.881
Senin transferin bu ay mı canım ?çok sevindim hayırlı olmasını dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin transferin bu ay mı canım ?çok sevindim hayırlı olmasını dilerim
Adetten 1 gun once yada adet günüm heralde trabsfer gunumÂmin kuzum aminnnn senin ne zaman transferin![]()
Cok teşekkür ederimOleey yaaa transfer öncesi ne güzel moral oluyo maşallah canımm çok sevindim![]()
Tarih ne zaman canımcımAdetten 1 gun once yada adet günüm heralde trabsfer gunum![]()
İnşallah hayırlara vesiledir canım senin prensesine bir kardeş salih bir evlatBen sürekli tuvaletteyim çok su içmiyorum ama ben ilaçlara bağlıyorum batmalar bendede var bugn coktu ama kendime belirti aramıyorum malum bende bitane daha prenses varya kalk onla ilgelen yemek ev iş sağolsun Allah razı olsun eşim yaoiyor ama ginede kalkıyorum ben tekm kmse blmiyor..
Allah senden de razı olsun canım benim biz burada birbirimizin destekçisi olarak varızİçimi öylee rahatlattı ki şu cümlelerin Veram Allah razı olsunnnn O yeter ki Ol Desin oluverir.Sen kolaylaştır Rabbim hepimizin gözünden akacak yaş mutluluktan olsun ezanlar okunuyor aminnn![]()
Ben de 2 kasımda kesecikleri görmeye gidicem inşaallah![]()
Dur kız bende geliyorumArkandan gelicemmm uleenn dur sennnn biraz yapışayım banada bulaşssınn yahu![]()
Hadiiii insallahhh hepimiz göbeğimizi şişire şişire dolaşalım![]()
Sordum... Gecen hafta dr daydım. Başlayalım mı dedı ewet dedım.Tarih ne zaman canımcımvardır bir bildiği doktorun bende regl olmadan neden transfer alıyorum falan demiştim ama açıkladılar
Anladım kuzum çarşamba günü sen tekrardan de regl zamanıma denk geliyor bu kafamı karıştırdı diyerek aklına takılanları sorSordum... Gecen hafta dr daydım. Başlayalım mı dedı ewet dedım.
Bugun sordum tahmını transfer ım ne zaman diye.. Aynen yazdıgını kopyalıyorum : "Hazırlığa gelince başlıyacaz heralde 15-16 gün sonrasında oluyor genelde" Yazmış. Ben bişi anlamadım. Estrofem fln kullanıyorum carsamba kontrol.
Amin inşallah kuzum benim hepimiz için dualardaymİnşallah hayırlara vesiledir canım senin prensesine bir kardeş salih bir evlat
bana da bir mucize nasip etsinnn Rabbim![]()
Evet canım ben de senin anladığın gibi anladım acaba eksik mi yazdılar ki bazen ağızlarından gerçekten çok zor laf alıyoruz tabi onların da bir yoğunlukları var ama ne bileyim emin olmak istiyor insanTiniminimavihanim
14 ekım adet günüm. 16 ekim adetımın 3. Günüydü kontrole gittim. Baslayalım dedi basladık. Estrofem, imom, b12, redostım, devit 3 igne ve damla, ecopirin ptednol... Bunları verdi ozaman da sordugumda 15-16 gun sonra dedı. Şimdi tekrar sordum müsait olduğunuzda bi bakarmısınız transfer gunume dıye... " Hazırlığa gelince başlıyacaz heralde 15-16 gün sonrasında oluyor genelde" Yazmıs. Anlamadım ben bişey 16 Ekim'de gittiğim neydı hazırlık değil mi?
Ben ayın 16 sında adetımn 3. Günü gittiğimde de sormustum. Baslayalımmı dedıgınde... 15-16 gün sonra transfer demişti... Şimdi de hazırlıga gelince başlıcaz dedı. Galiba biz tam başlayamadıkEvet canım ben de senin anladığın gibi anladım acaba eksik mi yazdılar ki bazen ağızlarından gerçekten çok zor laf alıyoruz tabi onların da bir yoğunlukları var ama ne bileyim emin olmak istiyor insan![]()
Valla ınsan coluktan cocuktan soguyor. Hiç ümidim yoktu zaten. Burda sizleri gördükce seviniyorum gercektenBen ayın 16 sında adetımn 3. Günü gittiğimde de sormustum. Baslayalımmı dedıgınde... 15-16 gün sonra transfer demişti... Şimdi de hazırlıga gelince başlıcaz dedı. Galiba biz tam başlayamadıkestrofemleri hayatıma mavi mavi renk katsın diye çift içiyorum heralde
![]()
ahh canimmGider gider sen merak etmesıkıca tutundu sana annesi
![]()
Ellerini karnına koy ve benimlesiniz beni bırakmak yok de çiçeğimTeyzeleri bebislerimi aldım geldimşuan içimde 6 günlük iki bebek adayı var.rabbim can kan versin sıkı sıkı tutunsunlar
heyecan dolu 12 günlük sürec başlasın
![]()
Aynı gün transfer olmusuzSevgili kader arkadaşlarım bu gün transferimi oldum 2tane BB kalite 5. Gün embriyosuydu rabbim sizlerinde benimde emeklerimizin karşılığını versin inşallah hayırlı evlatlarımız olsun![]()