• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben sürekli tuvaletteyim çok su içmiyorum ama ben ilaçlara bağlıyorum batmalar bendede var bugn coktu ama kendime belirti aramıyorum malum bende bitane daha prenses varya kalk onla ilgelen yemek ev iş sağolsun Allah razı olsun eşim yaoiyor ama ginede kalkıyorum ben tekm kmse blmiyor..
İnşallah hayırlara vesiledir canım senin prensesine bir kardeş salih bir evlat
bana da bir mucize nasip etsinnn Rabbim🥹🙏🏻🩷

İçimi öylee rahatlattı ki şu cümlelerin Veram Allah razı olsunnnn O yeter ki Ol Desin oluverir.Sen kolaylaştır Rabbim hepimizin gözünden akacak yaş mutluluktan olsun ezanlar okunuyor aminnn🥹🥹🤲🏻🤲🏻🌸🌸💜💜💜
Allah senden de razı olsun canım benim biz burada birbirimizin destekçisi olarak varız 🤩🤩😍😍🌸🌸

Tarih ne zaman canımcım😂 vardır bir bildiği doktorun bende regl olmadan neden transfer alıyorum falan demiştim ama açıkladılar
Sordum... Gecen hafta dr daydım. Başlayalım mı dedı ewet dedım.
Bugun sordum tahmını transfer ım ne zaman diye.. Aynen yazdıgını kopyalıyorum : "Hazırlığa gelince başlıyacaz heralde 15-16 gün sonrasında oluyor genelde" Yazmış. Ben bişi anlamadım. Estrofem fln kullanıyorum carsamba kontrol.

Sordum... Gecen hafta dr daydım. Başlayalım mı dedı ewet dedım.
Bugun sordum tahmını transfer ım ne zaman diye.. Aynen yazdıgını kopyalıyorum : "Hazırlığa gelince başlıyacaz heralde 15-16 gün sonrasında oluyor genelde" Yazmış. Ben bişi anlamadım. Estrofem fln kullanıyorum carsamba kontrol.
Anladım kuzum çarşamba günü sen tekrardan de regl zamanıma denk geliyor bu kafamı karıştırdı diyerek aklına takılanları sor

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

14 ekım adet günüm. 16 ekim adetımın 3. Günüydü kontrole gittim. Baslayalım dedi basladık. Estrofem, imom, b12, redostım, devit 3 igne ve damla, ecopirin ptednol... Bunları verdi ozaman da sordugumda 15-16 gun sonra dedı. Şimdi tekrar sordum müsait olduğunuzda bi bakarmısınız transfer gunume dıye... " Hazırlığa gelince başlıyacaz heralde 15-16 gün sonrasında oluyor genelde" Yazmıs. Anlamadım ben bişey 16 Ekim'de gittiğim neydı hazırlık değil mi?

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

14 ekım adet günüm. 16 ekim adetımın 3. Günüydü kontrole gittim. Baslayalım dedi basladık. Estrofem, imom, b12, redostım, devit 3 igne ve damla, ecopirin ptednol... Bunları verdi ozaman da sordugumda 15-16 gun sonra dedı. Şimdi tekrar sordum müsait olduğunuzda bi bakarmısınız transfer gunume dıye... " Hazırlığa gelince başlıyacaz heralde 15-16 gün sonrasında oluyor genelde" Yazmıs. Anlamadım ben bişey 16 Ekim'de gittiğim neydı hazırlık değil mi?
Evet canım ben de senin anladığın gibi anladım acaba eksik mi yazdılar ki bazen ağızlarından gerçekten çok zor laf alıyoruz tabi onların da bir yoğunlukları var ama ne bileyim emin olmak istiyor insan 🌸

Evet canım ben de senin anladığın gibi anladım acaba eksik mi yazdılar ki bazen ağızlarından gerçekten çok zor laf alıyoruz tabi onların da bir yoğunlukları var ama ne bileyim emin olmak istiyor insan 🌸
Ben ayın 16 sında adetımn 3. Günü gittiğimde de sormustum. Baslayalımmı dedıgınde... 15-16 gün sonra transfer demişti... Şimdi de hazırlıga gelince başlıcaz dedı. Galiba biz tam başlayamadık 😂😂 estrofemleri hayatıma mavi mavi renk katsın diye çift içiyorum heralde 😂😂😂👍👍👍

Ben ayın 16 sında adetımn 3. Günü gittiğimde de sormustum. Baslayalımmı dedıgınde... 15-16 gün sonra transfer demişti... Şimdi de hazırlıga gelince başlıcaz dedı. Galiba biz tam başlayamadık 😂😂 estrofemleri hayatıma mavi mavi renk katsın diye çift içiyorum heralde 😂😂😂👍👍👍
Valla ınsan coluktan cocuktan soguyor. Hiç ümidim yoktu zaten. Burda sizleri gördükce seviniyorum gercekten 🙏 hislerim cok kuvvetlidir. Ama bı sefer bosuna uğrasıyormusum gibi bir his var içimde. Ve sanırım da öyle 😞

Teyzeleri bebislerimi aldım geldim🥹🥹şuan içimde 6 günlük iki bebek adayı var.rabbim can kan versin sıkı sıkı tutunsunlar💙💙 heyecan dolu 12 günlük sürec başlasın🥰🥰
Ellerini karnına koy ve benimlesiniz beni bırakmak yok de çiçeğim

Kaçıncı gün embriyosu canımm🌸😍

Back
X