- 6 Mart 2023
- 229
- 520
- 33
- 36
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.921
Benim sonuç şimdi sahte pozitif mi yaa aslında bide erken gebelik yaptım onda da çok silik çıktı ama üzüldüm ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim silik cizgi degil ama o kadae yalancida olamaz kafani karistirma benceYa kizlar ben şimdi biraz okudum ve in kaset test artimed marka yalancı pozitiflik oluyormuş yaaa![]()
Maşallah değerin çok güzel Allahım devamını nasip eylesinKızlar cumartesi 70 çıkmıstı 11.gün,
şimdi 13.gün 178 çıktı şimdi, sanırım benimle artık minnoş![]()
Erken gebeligide atsana kuzumBenim sonuç şimdi sahte pozitif mi yaa aslında bide erken gebelik yaptım onda da çok silik çıktı ama üzüldüm ya
Test gününü bekle canım moralini bozma düşünerek bunlarıBenim sonuç şimdi sahte pozitif mi yaa aslında bide erken gebelik yaptım onda da çok silik çıktı ama üzüldüm ya
Erken gebeligide atsana kuzum
Aynen Gizoş diğer testi de at bakalımmErken gebeligide atsana kuzum
Oh maşallah herşeyden bol bol Allahım çifter çifter minnaklat nasip etsin bize bende ;Ekleyimmm canım beniim
Bende 20 ekimde 3.gün iyi kalite 2 embriyo transferi oldum şimdilik sessiz sakin gidiyoruz![]()
Vitaminler
Oksapar
Estrofem
Coraspin
Prednol
Progestan fitil
Progestan dex kullanıyorum
Hemen hemen aynı ilaçlar şifa olsun canım beniimOh maşallah herşeyden bol bol Allahım çifter çifter minnaklat nasip etsin bize bende ;
D vit
Coraspin
Oksapar
Estroferm
Progestan fitil
Omega3
Folik asit içinde b12 de var
Decort hap
Ve tetra antibiyotik
7.gun canimCanim mavi test asla sahte degil inanma yazilanlara bir saat bekletip cizfi cikinca atip sahte diyorlar bende. 5.Gun öğrendim bu testle sakın supheue dusme senin kacinci gunun
Ah amin çiçeğim tek olur iki olur rabbim yüzümüze gülsün inşallah emeklerimiz boşa gitmesin hayırlısını eylesin hakkımızdaHemen hemen aynı ilaçlar şifa olsun canım beniim![]()
7.gun canim
Yavrum daha çok erken değilmi 5. Günlerde bile 8-9. Gün diyolar hep öyle biliyom sanki7.gun canim
Çok sevindimKızlar cumartesi 70 çıkmıstı 11.gün,
şimdi 13.gün 178 çıktı şimdi, sanırım benimle artık minnoş![]()
Canim mavi test asla sahte degil inanma yazilanlara bir saat bekletip cizfi cikinca atip sahte diyorlar bende. 5.Gun öğrendim bu testle sakın supheue dusme senin kacinci gunun bak boyleydi benim en hassas test bu G Gizemm3606
FreelyErken gebelik testinin markası ne kuzumm G Gizemm3606
Çok teşekkür ederim desteğin içinSakin supheye dusme hamilesin yarinda koyulasmayi takip et koyulascak sabahki testin![]()
Erken gebelik testinde silik olarak gördüm ben de inşallah seninledir bozma moralini bak ben tek çizgi gördüğüm halde umutla bekliyorumÇok teşekkür ederim desteğin içinerken gebelik testinde de çizgi var dimi ben uydurmuyorum değil mi ya