• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim test günüm Çarşamba, günümü bekliyorum 😊
11ekimde transfer olmadı mı arkadaşm
Özel olarak alablirsin diye biliyorum mesela bizim ilaçların hiç birini kurum karşılamıyor
Parayla aldı eşim aile hekimliğinde yazirip reçeteyi götürünce SGK ücretini alıp kalan paramızı geri vericekler.
KIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....

TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA🙏🙏🙏🙏
Canım 28 gnde bir adet oluyorm son adet tarihinden 10 gün önce oldum transferimi persmbe günü 1 gün kala olan hiç duymadım doktorunn neden 1gun kala dedi blmiyorum sorarsın
Bitiyor canım evet doktorumun yazdığı ilac cizelgesinde 3 adet gunde
Hemşireler günde 3 defa dedi ama reçeteye 2 defa yazmışlar ondan erken bitiyor.

Kızlar bişey sormak istiyorum bel ağrısı çeken var mı ya. Benim bu güne kadar belim çok ağrımıyordu ama bu gün daha çok ağrımaya başladı normal mi acaba
Canim benimde kuyruk sokumumun tam üzeri cok agriyor tam orta kisim belim tutulmus gibi ayni kimisi rahim buyumesinden kaynakli olduğunu soyluyor🩷

Ya ben bugün 7.gun kan verecektim artık çünkü kendimi dinlemekten sıkıldım ama eşim asla izin vermiyor gününde kan ver diyor bende o gitsin bı evden gidip eczaneden test alicam yapicam inşallah hayırlı sonuç alırım ne diyim geceleri sikintidan herhalde su gibi terliyorum 🤗
Evet bu konuda hepimiz heycanliyiz biran önce öğrenmek istiyoruz ben dış gebelikte sabırsızdm gzel sonuç aldm ama dış gebelik üzüldüm yprandik kızımda gününde gittik 52di degerm arttı bundada eşimde bende diyorum gnnde cnku Allah korusun dger gününe göre az olur fazla artar üzülürüz tecrübeli biri olarak diyorum bence gününü bekle canim

Canım benim kendini strese sakın sokma. Doktoruna neden yaptigini sor. Belliki cok nadirde olsa yapilan bir teknik. Sonucta doktor ve tup bebek uzmanı olmuş. Sana bilmedigi bir seyi körü körüne yapmaz. Sadece senin kafan rahatlasin. 25 inde gittiginde neyi neden yaptigini sor. İnsallah güzel olacak tutunacak bebegin sana 🙏 simdiden olumsuz dusunmek yooooookkk!!!
Insallah canım cok sagol destegın için... İnsallah. 😞🙏

11ekimde transfer olmadı mı arkadaşm

Parayla aldı eşim aile hekimliğinde yazirip reçeteyi götürünce SGK ücretini alıp kalan paramızı geri vericekler.

Canım 28 gnde bir adet oluyorm son adet tarihinden 10 gün önce oldum transferimi persmbe günü 1 gün kala olan hiç duymadım doktorunn neden 1gun kala dedi blmiyorum sorarsın

Hemşireler günde 3 defa dedi ama reçeteye 2 defa yazmışlar ondan erken bitiyor.
Evet 11 Ekim'de oldum

Cevabiniz icin tesekkur ederim nasil anlasiliyor
Hiç yaşanmasın ama kanaman ve ağrın olur eğer yoksa yüksem ihtimalle her şey yolundadır. İstisna olabilir tabi ama eğer kimyasal olacaksa kanama kendini belli eder. Kimyasal değilse de zaten keseyi görürsün 10 gün sonra

Canim benimde kuyruk sokumumun tam üzeri cok agriyor tam orta kisim belim tutulmus gibi ayni kimisi rahim buyumesinden kaynakli olduğunu soyluyor🩷
A öyle mi ay inşaallah,benim de tam kuyruk sokumu tarafı ağrıyor ayakta biraz kalınca artıyor illa belime yastık koyacağım . Şuan ezan okunuyor burda inşaallah güzel sonuçlar alırız Rabb'im selametle sonuçlandırsn işimizi

siz kan testi vermiş miydiniz acaba ? transfer sonrası pembe kanamam olmuştunuz demiştiniz ondan merak ettim.
Kan testi bugun verdim canım yarın cikacakmis sonuc( saglik ocaginda verdim) ama test yaptım pozitif . Bu testide bugün yaptım koyulaştı Allaha şükür. İnsallah kandada güzel çıkar🙏

Eklentiler

• IMG_20231023_131007.webp
    IMG_20231023_131007.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 45
Hiç yaşanmasın ama kanaman ve ağrın olur eğer yoksa yüksem ihtimalle her şey yolundadır. İstisna olabilir tabi ama eğer kimyasal olacaksa kanama kendini belli eder. Kimyasal değilse de zaten keseyi görürsün 10 gün sonra
Cok tesekkur ederim pazartesi kontrolum var bakalim sadece ara ara regli olacak gibi agrim oluyr ama geciyor baska biseyim yok simdilik

Kan testi bugun verdim canım yarın cikacakmis sonuc( saglik ocaginda verdim) ama test yaptım pozitif . Bu testide bugün yaptım koyulaştı Allaha şükür. İnsallah kandada güzel çıkar🙏
Yaa resminnn güzelliğiii😍😍🧿🧿 kuzum şuan var mı bir belirtinn🥲

Cok tesekkur ederim pazartesi kontrolum var bakalim sadece ara ara regli olacak gibi agrim oluyr ama geciyor baska biseyim yok simdilik
Bu regl olacak hissi çoğu kişide varmış canım
Hatta yerleşme ağrısı diyen bile vardı

Yaa resminnn güzelliğiii😍😍🧿🧿 kuzum şuan var mı bir belirtinn🥲
Yok tiniminimavisim ya hic bir belirtim yok. Oturup kendimi dinliyorum ozellikle aynanin karsisina gecim mememe bakıyorum😅 hersey aynı. İlk belirtim ne olacak acaba cok merak ediyorum 🤷

Evet 11 Ekim'de oldum
Ozaman bugün 12 günün vermen lazm niye çarşambayı bekliyorsun
Ayyyy testin gzelligine bak hadi hayrli olsun insallah idrarda ckmis kandada inşallah ckicak
Yok tiniminimavisim ya hic bir belirtim yok. Oturup kendimi dinliyorum ozellikle aynanin karsisina gecim mememe bakıyorum😅 hersey aynı. İlk belirtim ne olacak acaba cok merak ediyorum 🤷
Herkese aynı belirti olmaz tabi bn kızımda kahverengi leke gördüm yerleşme lekesi deniliyor. 4 haftalık hamileydim namaz klip lavaboya gtmistim bı kanamam oldu hastaneye gttim nsl ağlıyorum düşüyor diye megersem benm kız yerleşmeye çalışıyoruz kanama olmuş iğne oldum dzeldim smdi yanmda oynuyor 3 buçuk yaşında 31dede ikinci için kan testi vericem inşallah tekrr pozitif görürüm hayirlisiyla

Ozaman bugün 12 günün vermen lazm niye çarşambayı bekliyorsun

Ayyyy testin gzelligine bak hadi hayrli olsun insallah idrarda ckmis kandada inşallah ckicak

Herkese aynı belirti olmaz tabi bn kızımda kahverengi leke gördüm yerleşme lekesi deniliyor. 4 haftalık hamileydim namaz klip lavaboya gtmistim bı kanamam oldu hastaneye gttim nsl ağlıyorum düşüyor diye megersem benm kız yerleşmeye çalışıyoruz kanama olmuş iğne oldum dzeldim smdi yanmda oynuyor 3 buçuk yaşında 31dede ikinci için kan testi vericem inşallah tekrr pozitif görürüm hayirlisiyla
Doktorum test gününü Çarşamba günü olarak ayarladı, benim 3.gun embriyosu. Bildiğim kadarıyla 5.gun embriyosu için 12. Gün test günü.

Back
X