• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Beybisi en çok seni merak ediyorum. Belirti var mı yok mu diye💕💕🥰
Ah çiçeğimm vallahi dün sadece sol tarafımda böyle minik minik batmalar bir daha da olmadı bir de lavaboya çok sık gidiyorum bildiğin çok su içiyorum ondan galiba böyle ilerliyoruz sonumuz güzel olsun inşallah Arvenimm😍😍🥹🥹🦋🦋

Ya teşekkür ediyorummm inşallah canım benm çok sağ ol 🙏🏻 rahmim uygun bulundu, transferim gerçekleşti biraz önce çıktım 🥲
Bebeğim senide ekliyorumm aksi hiçbir şey düşünmek yok dua ediyoruz pozitif oluyoruz emi😍🌸🥹

Ah çiçeğimm vallahi dün sadece sol tarafımda böyle minik minik batmalar bir daha da olmadı bir de lavaboya çok sık gidiyorum bildiğin çok su içiyorum ondan galiba böyle ilerliyoruz sonumuz güzel olsun inşallah Arvenimm😍😍🥹🥹🦋🦋
Inşallah güzel olacak her şey l 🌸💕💕💕🥰🥰

Yüzdelere hiç takılmayın benim gittiğim ilk doktor en iyi embriyoda bile %40 şans vardır demişti. Bu iş tamamen nasip meselesi. Allah "ol" dediyse olacak, şu dünyada alacak nefesi varsa doğacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz ilaçsa ilaç tedaviyse tedavi. Gerisini Allaha bırakalım şüphesiz bizim hakkımızdaki hayrı da şerri de O bilir♥️
İçimi öylee rahatlattı ki şu cümlelerin Veram Allah razı olsunnnn O yeter ki Ol Desin oluverir.Sen kolaylaştır Rabbim hepimizin gözünden akacak yaş mutluluktan olsun ezanlar okunuyor aminnn🥹🥹🤲🏻🤲🏻🌸🌸💜💜💜

Ne kadar güzel... Bol pozitif sonuclu bır gtuba denk geldim... Allahım bekleyenlerın de kucagı bos kalmaz insallah. Hepiniz adına cok sevindim kızlar. Tadını çıkarın.
Âmin kuzum aminnnn senin ne zaman transferin🥹😍🦋

Ben sürekli tuvaletteyim çok su içmiyorum ama ben ilaçlara bağlıyorum batmalar bendede var bugn coktu ama kendime belirti aramıyorum malum bende bitane daha prenses varya kalk onla ilgelen yemek ev iş sağolsun Allah razı olsun eşim yaoiyor ama ginede kalkıyorum ben tekm kmse blmiyor..

Back
X