2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla kuzum aklım fikrim uykuda ben uykusuz nasıl yaparım bilmiyorum ama Allah bi kolaylık verir elbet mecburiyet insana herşey yaptırıyor yok kustu yok üstü açıldı yok acıktı derken sabah olucak

Sebindim negatif çıkmasina kuzu ama dedim ya ben bı belirti görmemistim yani. Hepinizin bebisleri beklesin sözde ben Eylül sonu doguracaktım Eylül grubu Ağustosun aceleci bebisleri oldu. Ay iyi olsunlarda

Yani benim az beyaz beyaz geliyordu da hani başından beri var sanki o beyaz ben hiç oralı olmadım doktor da var vs demedi. Ya siz tedbirinizi alında kuzum. Böyle olmasın. Bilmiyorum belki sebep o değildi diyorum, Rabbim bu zamanlar nasib edecekmiş. Herşey onun elinde, Hakan Başak burcu olmakla aslan burcu olmak arasında gidip geliyor

Allah yardımcın olsun herşey sağlıkla ilerlesin oğulların ve senin için
Sancılar şuan kaçtan aşağı inmiyor canım?

Hayırlısı olsun canım zaten yakındı planlanan sezaryen diye hatırlıyorum sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Nst de bazen yanılabiliyor da. içinizi ferah tutun. Zaten gününüze az kalmıştı diye hatırlıyorum. Allah yardımcınız olsun

Sağlıkla alın kucağınıza rahat bir doğum olur inşallah

Canım sağlıklı hayırlı zamanda gelecekler inşallah merak etme sen sakin olmaya çalış. Zaten zamanları yaklaşmıştı annesi..

Saglikla kucağına al bebisini kuzum dualarim seninle güzel bi doğum hikayesi bekliyoruz senden
Hepinize ayri ayri tesekkür ederim
Sancilar bazen 60-70 leri buldu cogu zaman 20 altinda. Benim daha evvelden öyküm oldugu icin doktorum bu kadar titiz davraniyor. Bi saat sonra bi daha nst var ona göre cikis planlanabilirmis.

Ben de aynı fikirdeyim seninle.

Sancilar bazen 60-70 leri buldu cogu zaman 20 altinda. Benim daha evvelden öyküm oldugu icin doktorum bu kadar titiz davraniyor. Bi saat sonra bi daha nst var ona göre cikis planlanabilirmis.
Sağlıkla kucağına al canım, sanciların yükselmiş.

Aa Aaa bunu bilmiyordum kuzu iyi oldu öğrendiğim valla direk atardım çöpe.. peki bunu hastaneye götürcez evde mi koycaz? Normal su dimi sıcak değil

Kuzum benimde salı günü 60larda 4 5 tane çıktı ama düzensizler ve açılma belirti hiç bişi yok diye yolladı. Senin de öyledir belki. Bakalım ne diyecekler

Aa
Aaa bunu bilmiyordum kuzu iyi oldu öğrendiğim valla direk atardım çöpe.. peki bunu hastaneye götürcez evde mi koycaz? Normal su dimi sıcak değil
Sancılarını başlayacak ya o sirada onun bi duası varmis o duayı ederek suyun içine atiyosun sanci arada girip cikarken ota bakman gerekmis onun acildigini gördükçe acikligin artiyormus suyu da bi yudum iciliyormus önce mi sonra mı inan onu hatirlamiyorm yalan olmasin yaninda götürmen lazim acildigini gör ki acilman olsun sıcak değil normal su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…