- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Valla kuzum aklım fikrim uykuda ben uykusuz nasıl yaparım bilmiyorum ama Allah bi kolaylık verir elbet mecburiyet insana herşey yaptırıyor yok kustu yok üstü açıldı yok acıktı derken sabah olucakEvet ya eşimde bana diyor ki sen nasıl kalkacaksın, akşam benim çok terlediğimi görüp salona geçelim klimayı açıp dedi, gittik bir şeyler söyledin hiç anlamadım diyor hiç açamıyorsun kendini diyor dedim son günleri değerlendiriyorum
Ben girmedim daha kuzum 34 e kadar beklemeye çalışıyoruz inşallah, hastanede yatacağim bu süreçte
Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın bebeğine hiç sitres etme kuzumBen girmedim daha kuzum 34 e kadar beklemeye çalışıyoruz inşallah, hastanede yatacağim bu süreçte
Sebindim negatif çıkmasina kuzu ama dedim ya ben bı belirti görmemistim yani. Hepinizin bebisleri beklesin sözde ben Eylül sonu doguracaktımCanım ama akıntı hepimizde var ya, tüm hamilelerde oluyor yani hangisi neye sebep vervek ne bilelimbana da doktor salı alttan muay yapınca beyaz akıntıyı görünce 2 taneli bir fitil verdi 1ini kullandım biri de bu akşam bakalım inş keser.. ama sancı çıkıp açılmam yok diye benden de idrar tahlili istedi doktor enfeksiyton bişey varsa sancıya sebep oluyormuş negatif çıktı şükür
Kuzum amniyon zarına zarar verebiliyormuş işte. Ebe öyle dedi ne bilim.Mantar erken doğuma sebeb oluyor mu ki ? Benim bildiğim olmuyor
Dur kız biz varız daha pek acelemizde yokDaha yazmadi canim takipteyim ben
Masadan eksiliyor dostlarkimse ben dogurmadan gitmesin bi yere tek kalırsam naparim ben
Amin canım valla bende öyle sandımDoğurdun sandık
Çok şükür canım biraz daha bekleyecek olmasıda iyi bir şey vaktiyle sağlıkla gelsin kuzun
Şuan tam kaç haftalıkAmin canım valla bende öyle sandımçok şükür bekliyor minnoş
Yani benim az beyaz beyaz geliyordu da hani başından beri var sanki o beyaz ben hiç oralı olmadım doktor da var vs demedi. Ya siz tedbirinizi alında kuzum. Böyle olmasın. Bilmiyorum belki sebep o değildi diyorum, Rabbim bu zamanlar nasib edecekmiş.Benim de mesela beyaz pecetede rengi cok zor belli olacak boyutta krem rengi / sari tonlu bir akintim var. Doktora soyluyorum soyluyorum hicbir anlami yok diyor, bende altindan mantar cikacak basimi derde sokacak diye korkuyorum. Dogurayim smear testi sirasinda kultur de isteyecegim.
Yani herkesin mantari peynir kesici ya da yemyesil kokulu vs olmuyor demek ki iste, sen de buna guzel bir orneksin
Allah yardımcın olsun herşey sağlıkla ilerlesin oğulların ve senin için
Sancılar şuan kaçtan aşağı inmiyor canım?
Hayırlısı olsun canım zaten yakındı planlanan sezaryen diye hatırlıyorum sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Nst de bazen yanılabiliyor da. içinizi ferah tutun. Zaten gününüze az kalmıştı diye hatırlıyorum. Allah yardımcınız olsun
Sağlıkla alın kucağınızarahat bir doğum olur inşallah
Canım sağlıklı hayırlı zamanda gelecekler inşallah merak etme sen sakin olmaya çalış. Zaten zamanları yaklaşmıştı annesi..
bize bu hale sokan sıcaklar bence başka açıklaması olamaz, kış aylarında olsak kendi ayımızda doğururduk kesin, şahsen ben çok etkileniyorum bu sıcaklardan vücudum zaten yanıyor üstüne bir de sıcaklarsağlıklı doğumlar nasip olsun hepimize inşallah kazasız belasız
Hepinize ayri ayri tesekkür ederimSaglikla kucağına al bebisini kuzumdualarim seninle güzel bi doğum hikayesi bekliyoruz senden
bize bu hale sokan sıcaklar bence başka açıklaması olamaz, kış aylarında olsak kendi ayımızda doğururduk kesin, şahsen ben çok etkileniyorum bu sıcaklardan vücudum zaten yanıyor üstüne bir de sıcaklarsağlıklı doğumlar nasip olsun hepimize inşallah kazasız belasız
Annem olsun dedim kadın tatilde söylemedim deKızlar doğumda refaketçileriniz eşiniz mi yada kimler olucak ?
Sağlıkla kucağına al canım, sanciların yükselmiş.Hepinize ayri ayri tesekkür ederim
Sancilar bazen 60-70 leri buldu cogu zaman 20 altinda. Benim daha evvelden öyküm oldugu icin doktorum bu kadar titiz davraniyor. Bi saat sonra bi daha nst var ona göre cikis planlanabilirmis.
Aaa bunu bilmiyordum kuzu iyi oldu öğrendiğim valla direk atardım çöpe.. peki bunu hastaneye götürcez evde mi koycaz? Normal su dimi sıcak değilEvet ama doğumdan sonra otu acik birakmaman gerekmis kuzu sıkıp buzusturup öyle atman gerekirmis o senin rahmini temsil ediyormus eğer açılmış halde birakirsan rahim zor toparlarmis tabi bu bi inanç ama sen yine unutma ne olur ne olmaz
Kuzum benimde salı günü 60larda 4 5 tane çıktı ama düzensizler ve açılma belirti hiç bişi yok diye yolladı. Senin de öyledir belki. Bakalım ne diyeceklerHepinize ayri ayri tesekkür ederim
Sancilar bazen 60-70 leri buldu cogu zaman 20 altinda. Benim daha evvelden öyküm oldugu icin doktorum bu kadar titiz davraniyor. Bi saat sonra bi daha nst var ona göre cikis planlanabilirmis.
Sancılarını başlayacak ya o sirada onun bi duası varmis o duayı ederek suyun içine atiyosun sanci arada girip cikarken ota bakman gerekmis onun acildigini gördükçe acikligin artiyormus suyu da bi yudum iciliyormus önce mi sonra mı inan onu hatirlamiyorm yalan olmasin yaninda götürmen lazim acildigini gör ki acilman olsun sıcak değil normal suAa
Aaa bunu bilmiyordum kuzu iyi oldu öğrendiğim valla direk atardım çöpe.. peki bunu hastaneye götürcez evde mi koycaz? Normal su dimi sıcak değil
Amin amin aminAllahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın bebeğine hiç sitres etme kuzum
Bugün 33+1 kuzum, ama ben dün akşam geldik hastaneye tam 33 tü.Şuan tam kaç haftalık
Bebeğin gelişimi ne durumda kontrol ettiler mi pekiBugün 33+1 kuzum, ama ben dün akşam geldik hastaneye tam 33 tü.
Benim annem kaldı hepKızlar doğumda refaketçileriniz eşiniz mi yada kimler olucak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?