2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Boğazlanmalık görümce..

Kızlar sanemcee doğum yaptımı kaçırdım mı ben
İnşallah hayırlı kolay bir doğum geçirir valla artık hergün birimiz eleneceğiz gibi görünüyor
Daha yazmadi canim takipteyim ben
Masadan eksiliyor dostlar kimse ben dogurmadan gitmesin bi yere tek kalırsam naparim ben

Kuzum valla benim hazırladıklarım bunların üçte birisi kadar
Çok güzel hazırlanmışsın ince detayına kadar içimden odan hazırlanınca resim istemek geldi
Sağlıkla kavuş yavruna inşallah herşey gönlünce olsun

Ne güzel olur oda canım bize de atarsın foto sonra

Bu maratonda en çok uykuyu düşünüyorum
Evet ya eşimde bana diyor ki sen nasıl kalkacaksın, akşam benim çok terlediğimi görüp salona geçelim klimayı açıp dedi, gittik bir şeyler söyledin hiç anlamadım diyor hiç açamıyorsun kendini diyor dedim son günleri değerlendiriyorum

Ayy bilemedim ki csnım ben hurcu açmıyorum sadece valizi açıyorum. Hurçların üstü delikli zaten. Aslında hiiç açmaya bile gerek yok niyet bu sonuçta ama anneler kırılmasın diye valizi de açıyoruz :)

Ayy bayılıyorum böyle ince düşünülerek planlı programlı hazırlanmış işlere
Doğumuna gelesim geldi kızzz
Doğumunda çekiminde tüm hayallerinden daha güzel olur inşallah

Ne güzel olur oda canım bize de atarsın foto sonra

NewMamaa bu bidigin dugunune mutlaka beni de çağır. Masallah bu ne hazirlik boyle :) mutlulukla, huzurla dogsun insallah :)

Hepinize teşekkürler kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş kaşık biberon ve mochi'yi de var bavulda onları yazmamışım :)

Ben normalde de süs püs organizasyon filan bayılırım :) her arkadaşımın doğumu doğum günü filan bir görev edinir herşeyi konsepli filan yaparım :) odamızın resmini atarım:) çok bir şey beklemeyin siz yinede sadece malzemeler yer kaplıyor

Fatma ana / Meryem ana otu alan var mı? Aktarda vardır dedim bulamamış eşim 3 4 yerde demekki olmuyormuş trendoldan alayı bari 1 tane yetiyor dimi?

Bu arada babam dalga geçiyor eşimle, sen şimdiden git odayı tut eşyaları taşı diye.. sonra dönüyor kamyonet tutalım en iyisi diyor eşimde çocuğumu nasıl taşıyacam ben dönüşte bu valizlerden diyor. Dedim 2 kere inersin arabaya nolcak

Fatma ana / Meryem ana otu alan var mı? Aktarda vardır dedim bulamamış eşim 3 4 yerde demekki olmuyormuş trendoldan alayı bari 1 tane yetiyor dimi?
Evet ama doğumdan sonra otu acik birakmaman gerekmis kuzu sıkıp buzusturup öyle atman gerekirmis o senin rahmini temsil ediyormus eğer açılmış halde birakirsan rahim zor toparlarmis tabi bu bi inanç ama sen yine unutma ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…