- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Boğazlanmalık görümce..ben rahatsızlanınca benim görümcem tatilden arayıp kardeşinin düğünü var kuzenlerin falan yok mu yanına gelecek diyoro dururken kuzenlerim gelecekmiş yanıma yaa kız kardeşim varken bile rahatsız olan abisini bilmesine rağmen, sabır sabır ya sabır çok şükür bugün kız kardeşimin kınası var yarın düğünü pazar günü en küçük kardeşim gelecek yanıma haftaiçi de annem, hastanede de eşim kalır yanımda
11de gireceğim demiştiKızlarsanemcee doğum yaptımı kaçırdım mı ben
İnşallah hayırlı kolay bir doğum geçirir valla artık hergün birimiz eleneceğiz gibi görünüyor
Daha yazmadi canim takipteyim benKızlarsanemcee doğum yaptımı kaçırdım mı ben
İnşallah hayırlı kolay bir doğum geçirir valla artık hergün birimiz eleneceğiz gibi görünüyor
Yok yok sen doğurucan haftaya biliyorum benDaha yazmadi canim takipteyim ben
Masadan eksiliyor dostlarkimse ben dogurmadan gitmesin bi yere tek kalırsam naparim ben
Kuzum valla benim hazırladıklarım bunların üçte birisi kadarKızlar bugün dua için valizi açınca herşeyi gözden geçirdimSon hali kesinlikle bu değiştirmeyeceğim eminim :) valizimde büyük
Bebek için
20 bebek bezi(12 prima 8 sleepy)
2 alt açma
2 paket water vipes ıslak mendil
İlk giyeceği takım + penye battaniye
4 yedek tulum/alt üst takım
1 penye yelek
5 tane yedek body
Eldiven çorap şapka yedekleri
1 penye bat. Ve 1 kalın müslin bat.
2 ince müslin
Anne için:
2 gecelik 2 sabahlık
1 pijama tak.
İç çamaşırları
10 depend
Ped
2 terlik (1i çekim için)
Makyaj malzemesi
Saç maşası , tarak
Küçük ütü ve küçük saç kurutma mak.
1 Büyük havlu
2 küçük el havlusu (süt sıcak masajı)
Islak mendil ve kağıt havlu
1 şal (hastane klimadan serin
Bunların hepsi büyük valizde.
Benim bebeğin ve eşimin çekim kıyafetleri ütülendi ve askılıkla gidecek.
Süsler dağıtılacak hediyelikler filan da küçük bir valize koyduk. Hepsi bir arada olsun diye topladık. Kahve, su ısırıcı vs. alacaksak onları da buraya koyacağız. Artı annem ve eşime yedek kıyafet.
Açıklama:
Ütüsüz duramam asla küçük ütümü her yere götürürüm. Sabahlıkta filan kat izi olursa hemencik üstünden geçilir.
Saç kurutma makinesi: eşim saçını her zaman yapar. Onun ince çizgisi :)
2side küçükler vereceğiniz tepkiler kadar yer kaplamıyor merak etmeyin
Süsler az değil çünkü şerbes çeşmesi var, minik ladehler süsledik. Kapı süsü Kolonya ve magnet var dağıtılacaklar. Badem şekeri için bir cam fanus var balonlar var filan. Onlarda hepsi bir poşede sığmıyor maalesef toplu olsun diye valizr topladık.
Haftaya seninde iş tamamdır içimden geldiDaha yazmadi canim takipteyim ben
Masadan eksiliyor dostlarkimse ben dogurmadan gitmesin bi yere tek kalırsam naparim ben
Ne güzel olur oda canım bize de atarsın foto sonraKızlar bugün dua için valizi açınca herşeyi gözden geçirdimSon hali kesinlikle bu değiştirmeyeceğim eminim :) valizimde büyük
Bebek için
20 bebek bezi(12 prima 8 sleepy)
2 alt açma
2 paket water vipes ıslak mendil
İlk giyeceği takım + penye battaniye
4 yedek tulum/alt üst takım
1 penye yelek
5 tane yedek body
Eldiven çorap şapka yedekleri
1 penye bat. Ve 1 kalın müslin bat.
2 ince müslin
Anne için:
2 gecelik 2 sabahlık
1 pijama tak.
İç çamaşırları
10 depend
Ped
2 terlik (1i çekim için)
Makyaj malzemesi
Saç maşası , tarak
Küçük ütü ve küçük saç kurutma mak.
1 Büyük havlu
2 küçük el havlusu (süt sıcak masajı)
Islak mendil ve kağıt havlu
1 şal (hastane klimadan serin
Bunların hepsi büyük valizde.
Benim bebeğin ve eşimin çekim kıyafetleri ütülendi ve askılıkla gidecek.
Süsler dağıtılacak hediyelikler filan da küçük bir valize koyduk. Hepsi bir arada olsun diye topladık. Kahve, su ısırıcı vs. alacaksak onları da buraya koyacağız. Artı annem ve eşime yedek kıyafet.
Açıklama:
Ütüsüz duramam asla küçük ütümü her yere götürürüm. Sabahlıkta filan kat izi olursa hemencik üstünden geçilir.
Saç kurutma makinesi: eşim saçını her zaman yapar. Onun ince çizgisi :)
2side küçükler vereceğiniz tepkiler kadar yer kaplamıyor merak etmeyin
Süsler az değil çünkü şerbes çeşmesi var, minik ladehler süsledik. Kapı süsü Kolonya ve magnet var dağıtılacaklar. Badem şekeri için bir cam fanus var balonlar var filan. Onlarda hepsi bir poşede sığmıyor maalesef toplu olsun diye valizr topladık.
Bu maratonda en çok uykuyu düşünüyorum11de gireceğim demişti
Elenmiyoruz canım 2. bayrağı alıp maratona devam
Evrene yolladigin bu güzel düşünce için teşekkürler kuzumYok yok sen doğurucan haftaya biliyorum ben
Evet ya eşimde bana diyor ki sen nasıl kalkacaksın, akşam benim çok terlediğimi görüp salona geçelim klimayı açıp dedi, gittik bir şeyler söyledin hiç anlamadım diyor hiç açamıyorsun kendini diyor dedim son günleri değerlendiriyorumBu maratonda en çok uykuyu düşünüyorum
Ayyyy bitanesinizHaftaya seninde iş tamamdır içimden geldi
Ayy bilemedim ki csnım ben hurcu açmıyorum sadece valizi açıyorum. Hurçların üstü delikli zaten. Aslında hiiç açmaya bile gerek yok niyet bu sonuçta ama anneler kırılmasın diye valizi de açıyoruz :)aaa bu konuda çok önemli bir şey soracağımmm. bu 3 cuma okuma olayı bizde de var. kayınvalidem hurçtan çıkarıp aç demişti ilk giyeceği kıyafeti. 2 cumadır okuyor kadın ama ben kıyafetleri açmayı unutuyorum. valiz açık hurç en üstte şeklinde duruyor. boşa gitmez dimi çok üzülüyorum unuttuğum için. ona da açtım anne diyorum
Ayy bayılıyorum böyle ince düşünülerek planlı programlı hazırlanmış işlere
Doğumuna gelesim geldi kızzz
Doğumunda çekiminde tüm hayallerinden daha güzel olur inşallah
Kuzum valla benim hazırladıklarım bunların üçte birisi kadar
Çok güzel hazırlanmışsın ince detayına kadar içimden odan hazırlanınca resim istemek geldi
Sağlıkla kavuş yavruna inşallah herşey gönlünce olsun
Ne güzel olur oda canım bize de atarsın foto sonra
NewMamaa bu bidigin dugunune mutlaka beni de çağır. Masallah bu ne hazirlik boyle :) mutlulukla, huzurla dogsun insallah :)
Kız senin korkuna doğum yapmayacağız hayır lidyayo yanlız bırakamayız diye tutçaz çocuklarıDaha yazmadi canim takipteyim ben
Bu arada babam dalga geçiyor eşimle, sen şimdiden git odayı tut eşyaları taşı diye.. sonra dönüyor kamyonet tutalım en iyisi diyorHepinize teşekkürler kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşkaşık biberon ve mochi'yi de var bavulda onları yazmamışım :)
Ben normalde de süs püs organizasyon filan bayılırım :) her arkadaşımın doğumu doğum günü filan bir görev edinir herşeyi konsepli filan yaparım :) odamızın resmini atarım:) çok bir şey beklemeyin siz yinede sadece malzemeler yer kaplıyor
Dogursaniz da gitmeyinKız senin korkuna doğum yapmayacağız hayır lidyayo yanlız bırakamayız diye tutçaz çocukları
Evet ama doğumdan sonra otu acik birakmaman gerekmis kuzu sıkıp buzusturup öyle atman gerekirmis o senin rahmini temsil ediyormus eğer açılmış halde birakirsan rahim zor toparlarmis tabi bu bi inanç ama sen yine unutma ne olur ne olmazFatma ana / Meryem ana otu alan var mı? Aktarda vardır dedim bulamamış eşim 3 4 yerdedemekki olmuyormuş trendoldan alayı bari 1 tane yetiyor dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?