2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tuvalete onunla gidebileceğin biri olsun hele ilk gece valla ben annemle gidip geliyordum annem deependi çıkarıp giydiriyordu

Valla kuzum aklım fikrim uykuda ben uykusuz nasıl yaparım bilmiyorum ama Allah bi kolaylık verir elbet mecburiyet insana herşey yaptırıyor yok kustu yok üstü açıldı yok acıktı derken sabah olucak
ben şimdiden uykusuzum zor dalıyorum çok çabuk uyanıyorum zaten gece wc seansları hiç bitmiyor sonrasında gene zar zor uyuma en son ne zaman deliksiz güzelce uyudum hatırlamıyorum

Ben girmedim daha kuzum 34 e kadar beklemeye çalışıyoruz inşallah, hastanede yatacağim bu süreçte

5 gun hastanede mi yatiracaklar simdi seni?

Ben mantarin amniyon kesesini inceltip zedeledigini okudum bircok jinekologun sayfasinda, o sebeple korkuyorum kibrisss ve sendeki gibi erken su gelmesi sebebi olarak ozellikle bu gosteriliyor.

Yani o sebeple kendimde de bir akinti olunca korkmaya basladim. Ptesi ilk isim israr etmek olacak.
Hos benim haftam baya ilerde riski atlattim ama en azindan gelir burda bilgi veririm sizlere. Bakin su renk kokusuz akintim vardi mantar cikti ya da cikmadi sizde onlem alin derim en azindan.

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. 31 haftadan beri başı aşağıda hatta fazla aşağıda, doğum kanalına çok yakın olan bebem başını sol kasığıma dayamış, transvers yani yan duruyormuş o 1 haftadır regl ağrılarım bu yüzdenmiş. Çok bekletemeyiz dedi doktorum. 38 ile 38+3 arasında almak lazım dedi. Hayırlısı olsun.

Hayirli doğumlar

Evet canım 5 gün hastanedeyiz net sonra sezeryanla bebeği alacaklar bı aksilik daha erken gelme durumu olmazsa, sonra sezeryanla 2 gün daha kalırım diye düşünüyorum sonra eve inşallah
Aynen ihmale gelmez canım, sen kurtarmişsın ama baya

Bu arada size bi taktik soyliyim kizlar ben en son üşendim nst ye ac gittim ebe 10 dk sonra geldi bakti bebek hareketi dümdüz çizgi "ac olmadiginiza emin misiniz böyle dr kabul etmez " dedi ben hemen el atıyorum hareketlenicek merak etmeyin dedim telefondan actim kızıma guzel müzikler ebe sona doğru geldi kağıda bakti " aaa annesi müzik duymak istiyomus harika " dedi ac giderseniz müzik dinletin

Eklentiler

• 20230816_183153.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 44
Bebeğin gelişimi ne durumda kontrol ettiler mi peki
Perinatalog baktı iyi dedi canım, kilosu 2200 dedi yani inşallah nefes kalp emme refleksi bı sorun yaşamaz da verirler direk vermese de temennim az kalması olur Rabbim benle beraber tüm bekleyenlere nasib etsin kafası 35 gibi, ayaklar bacaklar vs haftasiyla uyumlu 33+2 vs çıkıyor,

Aha bir erkenci kuş daha hazırlığını yap kuzum inşallah bekler ama ,

Ilk bebiste 35.haftaya hastanede girmistim 4 gun yatmistik. Gebelik zehirlenmesi yasamistim. Ama sag salim çıkmıştık ikimizde (dogurmamistim o zaman daha) sen de korkma annesi ufaklik halleder sikintisi neyse.

benim oğlan da sese duyarlı ya hele bi sohbet muhabbete dalayım oda eşlik ediyor bana tekmeleriyle dedikodu seviyorsa demekki ajakka

benim oğlan da sese duyarlı ya hele bi sohbet muhabbete dalayım oda eşlik ediyor bana tekmeleriyle dedikodu seviyorsa demekki ajakka
Bi arkadaşımla her gun goruntulu konusup dedikodu yapıyoruz eminim benim kız doğduğunda bütün dedikoduya hakim olacak

Benimki de çok seviyor dedikodu yaa.. konuşmaya başladığında eşimin çalıştığı yere götürmememiz lazım, çok şey duydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…