canım çok çok geçmiş olsun elbette çok zor bir durum üzülmemek elde değil , inşallah bir an önce toparlayacaktır seninde iyi olman lazım ki çıktığında çok güçlü bir şekilde onu karşılayasın Allah korusun sütünü falan da etkilemesin bu durum dualarımız seninle ve oğlunlaKızlar gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum ilk kez ben yaşamadım bunu ama yine de içim gidiyor. Oğlumun yoğun bakımda olması onun o hortumlarla olması beni çok üzdü. Bu arada akciğer enfeksiyonundan şüpheleniliyor. Nedeni ne onu da bilmiyoruz
Canım benim enfeksiyon tedavi edilmeyecek bir şey değil bak 28 haftalıklar büyüdü bile moralini yüksel tut dua er bol bol burada hepimizin kalbi seninle. İnşallah sağlıkla en kısa sürede kavuşacaksın bebeğine merak etmeKızlar gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum ilk kez ben yaşamadım bunu ama yine de içim gidiyor. Oğlumun yoğun bakımda olması onun o hortumlarla olması beni çok üzdü. Bu arada akciğer enfeksiyonundan şüpheleniliyor. Nedeni ne onu da bilmiyoruz
Amaaan nerde gelirse orda dogururum yer mekan farketmezKız sakın pazarlarda fln doğurursun
Canım benim kızda da oldu normalde pazartesi alcktim hafif enfeksiyon çıktı 1 hafta daha bizimle dedi doktor antibiyotik tedavisi başlandı bide doğduğunda solunumu iyidi şuan kuvoz içi oksijene gerilediKızlar gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum ilk kez ben yaşamadım bunu ama yine de içim gidiyor. Oğlumun yoğun bakımda olması onun o hortumlarla olması beni çok üzdü. Bu arada akciğer enfeksiyonundan şüpheleniliyor. Nedeni ne onu da bilmiyoruz
Bende sana sorayım diyordum teşekkür ederim canımHayır canım Zarar vermez banada yaptılar enfeksiyon kapmasın diye yapıyorlar heralde
Ya işte bilemedik demekki canım benim, olsun hep dua ediyorum sana nolur canını sıkma, hatta aklıma hep burdaki hamişler geldi, dedim ki kendi kendime kızlara kendinizi toparlayın diyordum bende.oyle.yapacağim küvöz e girse bile dedim. Hiç üzülme, herşeyi tamamalamak isterdik bizde o canımı sıktı biraz ama olsun sağlıklı olsunlar hemencecik kucaklarimiz dolsun napalimHmmm ebe dediyse doğrudur canım ya , bende kesin mantar vardı zaten , belki benimde ondan olmuştur
Dur gözünü sevimKızlar sanki herkes doğurdu da bi ben kaldım gibi hissetmeye başladım bi sakin olun
Canım yapılmıyor diye bir şey yok detaylı usgde alttan rahim uzunluğuna bakılması gibi bir şey zaten doktora sor iste seni kontrol eder ona göreGünaydın çatı muayenesi 37. Haftadan önce yapılabiliyor mu?
Duaların ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederizArkadaşlar bu arada benim nerdeyse hamileliğimin başından beri mantar enfeksiyonum var. Her kontrolde fitil kullandım ama yok geçmedi, geçmiyor. Dün gece nerdeyse kötü senaryolardan uyuyamadımDoktor da demişti enfeksiyon bazen doğum sonrası bebeğin nefes almasını etkiliyor hemen yoğun bakıma alıyoruz diye. Ama ben hep inşallah öyle bişey olmayacağını düşünmeye çalıştım.
Arkadaşımız 36+0 da 3 kg doğum yapmış mesela (maşallah) neden kuvöz gerekli görüldü ki, erken doğum da pek sayılmaz.
Bu arada kuvözde bakımlar, gözetim altında olması elbette kötü bişey değil yanlış anlaşılma olmasın. Bizler anneleri olarak ayrı olmak istemiyoruz, hepsi de sağlıkla çıkacaklar annelerinin kucaklarına kavuşacaklar inşallah. Herkese hep dua ediyorum.
Ben kendi açımdan aylardır enfeksiyonla uğraştığımdan korkuyorum açıkçası. Sizlerin bi sefer görülmüş çoğu düzelmiş vs. Hasarı daha fazla mı olur acaba diye düşünmeden edemiyorum..
Bir başlayacağız patır patır bebiş vukuatları dolacak buralar kimse geride kalmadı daha yeni başladıkKızlar sanki herkes doğurdu da bi ben kaldım gibi hissetmeye başladım bi sakin olun
Girmiş yazmamış bende merak ettim şimdi ağustos grubunda da aktifti orada mı devam ediyor acabaKızlarCitemik doğum yaptı mı hiç sesi cikmiyo kimse de sormamis
İnşallah sağlıkla kısa sürede prensine kavuşursun canım bir an önce iyileşmesini temenni ediyorum. Evet ilk yaşayan değilsin ama sen bunu ilk kez yaşıyosun.. Sana ve diğer kuvözde bebişi olan tüm arkadaşlara döne döne dua ediyorum. Hepimiz bir an evvel bebeklerimizin huysuzluklarını burada çekiştirmeye başlayalım.Kızlar gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum ilk kez ben yaşamadım bunu ama yine de içim gidiyor. Oğlumun yoğun bakımda olması onun o hortumlarla olması beni çok üzdü. Bu arada akciğer enfeksiyonundan şüpheleniliyor. Nedeni ne onu da bilmiyoruz
Ay kalmamasına çok sevindim canım, darısı bizeMemeler sut doluyor ondan o :)
33+2de dogan yegenim 1 dk dahi kuvozde kalmadi, ablamda surekli mantarla uğraştıgi halde. O arkadaslarin dedigi gibi gelisimle alakali. Icini ferah tut, bu stresin bebise hicbir faydasi yok :)
Ee dogum sonrasi ihtiyacın olan uykuyu vucut depolamak istiyor, yenik dus o uykuya, uyu gitsin :)
Aynen canım benim inşallah bebeğin küveze girmez girse bile hemen çıkar , inşallah sağ sağlim kavuşalım bebeklerimize hepimiz canımsın sağolYa işte bilemedik demekki canım benim, olsun hep dua ediyorum sana nolur canını sıkma, hatta aklıma hep burdaki hamişler geldi, dedim ki kendi kendime kızlara kendinizi toparlayın diyordum bende.oyle.yapacağim küvöz e girse bile dedim. Hiç üzülme, herşeyi tamamalamak isterdik bizde o canımı sıktı biraz ama olsun sağlıklı olsunlar hemencecik kucaklarimiz dolsun napalim
Ne demek, destekleriniz için ben teşekkür ediyorumDuaların ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederizBurda hepimiz kardeş gibiyiz gerçekten o samimiyet ve güzellik hissediliyor.
Tabi enfeksyon veya mantar olmasa daha iyi ama zaten görüyorum ki 37 olmuş gibisin kuzu, sen elinden geleni yapmışsın ilaclarını kullanıp tedavini olmuşsun. Bu durumlara bebişlerin baskı yapmasıda sebep olabiliyormuş. Artiriyormuş yani kolay değil içimizde can taşıyoruz canım. İlaclarıni kullan tedavinr devam et varsa. Allah'a sığınıp sabredeceğiz güzel düşüneceğiz
Doğurdum canim şükür. Sali gunu. Kendime çok gelemedim. Insallah en kısa sürede gelirim anlatirimKızlarCitemik doğum yaptı mı hiç sesi cikmiyo kimse de sormamis
Aa hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklaDoğurdum canim şükür. Sali gunu. Kendime çok gelemedim. Insallah en kısa sürede gelirim anlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?