2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
36.haftanin başında gideceğim tekrar belki haftasına dönmüş olur dediğiniz gibi. Ben doğum konusunda sabırsızım galiba ondan erken gelsin diye bahane uyduruyorum. Kendim de beklemeyip 28 haftalıkken doğmuşum zaten :)

Pazartesi annenle kardeşinde gelecekti değil mi o zaman hiç kalkma yerinden dinlenmek sana iyi gelecektir

Ama yinede anne normal istiyorsa normal olarak ilerliyorlar diye biliyorum sürecin gidişatına göre düşünüp kararını verirsin

Sanırım bildiğim soruları aynı sebepten soruyorum biz bazı anneler acelecimiz sanırım ama emin ol en geç bizim bebeler gelir vücudumu taşıyamıyorum artık tam 18 kilo aldım Ağustos sıcağında hiç çekilmiyor

Çok zor geçiyor birkaç haftadır benim de.. alev alacağım diye korkuyorum ben 9 kilo aldım ama siyatik sinir sıkışması yüzünden normal kilomun 10 kilo ustuyle hamile kaldığım için ben de +19 hissediyorum vücudumda evet yaa 40ı görebiliriz bu sabırsızlıkla

Suyunuz kaç çıktı hatırlıyor musunuz?
Diyet yaptınız mı?
Kaçıncı hafta fazla çıkmaya başladı?

Ay benim duygusalligim üzerimde bugun

Dedemiz yani benim babam, bize elleriyle besik yapmış dun geldi biz de bugün icine yatakti, uyku setiydi biseyler aldik. Simdi buyuk kizim kendi besigini birakti kardesinin besigine sardi :) hungur şapir agliyorum resmen.

Bu arada uyku seti almadiysaniz ben cok uygun fiyata aldim tavsiye edebilirim merak eden olursa ozelden yazabilir :)

hepimiz kavuşmak için sabırsızlanıyoruz ama en hayırlı zamanda gelir inşallah hepsi

Pazartesi annenle kardeşinde gelecekti değil mi o zaman hiç kalkma yerinden dinlenmek sana iyi gelecektir
evet canım yarın akşam kardeşim geliyor çok şükür annemde haftaiçi inşallah cidden dinlenmek iyi geliyor ya dr lar boşuna dinlenme vermiyor zaten sıfır enerji

Suyunuz kaç çıktı hatırlıyor musunuz?
Diyet yaptınız mı?
Kaçıncı hafta fazla çıkmaya başladı?
hatırlamıyorum dr da söylemedi, şeker yükleme testi normal çıkınca dr diyet söylemedi bende yapmadım açıkçası ve suyumun hala çok iyi olduğunu söyler, dediğim gibi ya 20. hafta da ya da 24.hafta da yaptım testi o zaman fazla olduğunu söylemişti

Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum o kadar samimisiniz o kadar içtensiniz ki sanki yakın arkadaşım gibi görüyorum sizleri.aslında bebeğin yoğun bakıma alınması haftasından dolayı beklediğimiz bir şeydi ancak başımıza gelince gerçekten yaşayınca ne kadar farklı olduğunu hissettik. Umarım hepimiz bir an önce sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza tüm kalbimle istiyorum bunu

Bebişiniz seviye kaçta yatıyor
Onu bilmiyorum nasıl anlayabilirim??
Canım tam olarak nasıl oldu senin hikayen kaçırmışım?
birazcık daha sabra ihtiyaç var bu süreçte bu haftada bu kiloda hepimizi şaşırttı ufaklık ama kısa sürecektir inş normal mi sezeryan mıydı doğum şekliyle mi alakalı acaba ya
Zorunlu sezaryen canım
Anladım csnım demekki ultrason ölçümüyle gerçek ölçüm arasında çok fark çıkmıyor onu anlamak için sormuştum
Çıkıyor normalde de ben de çıkmadı canım. Arkadaşalrımda çıktı hep

Onu bilmiyorum nasıl anlayabilirim??

Canım tam olarak nasıl oldu senin hikayen kaçırmışım?

Zorunlu sezaryen canım

Çıkıyor normalde de ben de çıkmadı canım. Arkadaşalrımda çıktı hep
Yattiği kuvezden içeri girerken seviye 1 2 3 diye yazar eğer 3 te yatiyorsa en ağır olan bebekleri yatiriyorlar 2 de durumu iyi olan bebekleri 1 de taburcu olacak kadar iyi olanları. Biz uzun bir sure seviye 3 te yattik sonra seviye 2 gectik ordan taburcu olduk

Bazen olabiliyormuş yeni doganlarda kuzum ciğere su gitmesi durumundan dolayı, tamamen koruma amaçlıdir diye düşünüyorum yoğun bakım bebek hemşiresi bı arkadaşım var o bunu söylemişti bana bilgilendirme amaçlı. Biraz antibiyotik tedavisi görüp çıkar inşallah

Hurma ye kuzu bol bol, adaçayı diyorlar ama bence onun kullanımına dikkat etmek lazım canım bı araştır derim, Allah kolaylıkla nasib etsin size kekik iyi gelebilir birşeylere atarak yerseniz, ananas son haftalarda tavsiye ediliyor. Hurma dışında diğerleri zaten ödem atma amaçlı kullanılıyor. O yüzden sanırım doğumu kolaylaştırıyor, fakat miktarını tarifini bilmiyorum kuzu

Maşallah size kuzum tabi zmaninda gelir inşallah ama halimizi görüyorsun henüz dogurmamiş olsamda yakındır hazırliklara acele et derim belli olmuyor

Hiç öyle bir şey dikkatimi çekmedi çok şaşırdım ve afalladım gerçekten. Yarın görmeye gittiğimde hemen bakacağım. Siz toplam kaç gün yattınız

Kızlar bu vitamin ilaçlarını ne zaman bırakmam lazım diye sordum doktora doğumdan sonra da kullanmaya devam ediceksiniz dedi açıkçası ben daha fazla kullanmak istemiyorum sizlerin doktoru bu konuda ne dedi yada siz emzirme döneminde kullanıcakmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…