Canım çok sevindim sağlıkla doğmuş inşallah bebişin. Nasılsınız sen nasılsın o nasıl süreç nasıldı müsait olunca bizi bilgilendirirsinDoğurdum canim şükür. Sali gunu. Kendime çok gelemedim. Insallah en kısa sürede gelirim anlatirim
Ben sormadım kuzum, ama omega 3ü bu hafta bıraktırdı bana (36+0) itibariyle... ama ben doğum sonrası da içmem gerekirse içerim. Zira emzirmek hamilelikten farklı değil. Hele ilk dönemlerde. Vücudumuz hemen kendini toplayamaz desteklemek gerekir.Kızlar bu vitamin ilaçlarını ne zaman bırakmam lazım diye sordum doktora doğumdan sonra da kullanmaya devam ediceksiniz dedi açıkçası ben daha fazla kullanmak istemiyorum sizlerin doktoru bu konuda ne dedi yada siz emzirme döneminde kullanıcakmısınız?
canım Allah analı babalı büyütsünDoğurdum canim şükür. Sali gunu. Kendime çok gelemedim. Insallah en kısa sürede gelirim anlatirim
Bana da aynısını söyledi, emzirme döneminde daha da çok ihtiyaç olucak dedi saç dökülmeleri artar, enerjin düşer hamilelikte ve emzirmede annenin tüm depoları boşalır doldurmak zorundayız dedi canım yani kullanmaya devam edeceğiz gibiKızlar bu vitamin ilaçlarını ne zaman bırakmam lazım diye sordum doktora doğumdan sonra da kullanmaya devam ediceksiniz dedi açıkçası ben daha fazla kullanmak istemiyorum sizlerin doktoru bu konuda ne dedi yada siz emzirme döneminde kullanıcakmısınız?
Canım benim burda seninle aynı şeyi yaşayan çok kişi var onlar seni anlayarak destek verecektir. Bizler de bebek bekleyenler olarak bu ihtimal hepimizdr olduğu için dilimiz döndüğünce destek olmaya çalışıyoruz. Hiç bir sorun çıkmayacak inşallah sadece biraz daha bekletecek seni küçük :)Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum o kadar samimisiniz o kadar içtensiniz ki sanki yakın arkadaşım gibi görüyorum sizleri.aslında bebeğin yoğun bakıma alınması haftasından dolayı beklediğimiz bir şeydi ancak başımıza gelince gerçekten yaşayınca ne kadar farklı olduğunu hissettik. Umarım hepimiz bir an önce sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza tüm kalbimle istiyorum bunu
Doğurdum canim şükür. Sali gunu. Kendime çok gelemedim. Insallah en kısa sürede gelirim anlatirim
Kesinlikle haklısın en güzeli hazır bi şekilde beklemekMaşallah size kuzumtabi zmaninda gelir inşallah ama halimizi görüyorsun henüz dogurmamiş olsamda yakındır hazırliklara acele et derim belli olmuyor
Aaaaa bizim kizlardan biri daha dogurmus :) neden doguma giderken, suyunuz gelirkenfalan haber vermiyorsunuz yahu :)
Isin sakasi tebrik ediyorumCitemik Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah
Haber vermişti kız :) salı sezeryan var diye. Biz ayıp edip atlamışız sormamışız.. benim o gün sancı olup nst gidince apar topar unutmuşumAaaaa bizim kizlardan biri daha dogurmus :) neden doguma giderken, suyunuz gelirkenfalan haber vermiyorsunuz yahu :)
Isin sakasi tebrik ediyorumCitemik Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah
Ben de bugün sordum artık kullanmana gerek yok dedi bebeğin gelişimi de iyi olduğu için. Mulitvitaminler ve omega 3 iştah artırıyor gerekli değil senin için dedi. Ama bence doktoruna danışmalısın bebeğin gelişimi vs açısında devam edip etmemem gerektiğiniKızlar bu vitamin ilaçlarını ne zaman bırakmam lazım diye sordum doktora doğumdan sonra da kullanmaya devam ediceksiniz dedi açıkçası ben daha fazla kullanmak istemiyorum sizlerin doktoru bu konuda ne dedi yada siz emzirme döneminde kullanıcakmısınız?
Canım o da fazla rahatmış yani. Ne zaman yıkayacakmışKesinlikle haklısın en güzeli hazır bi şekilde beklemekeşimin kuzeni bugün 37 de doğum yaptı bebek kıyafetlerini bile yıkamamış daha
Kan ilacı ve demire kesin devam dedi bana. Bir de magnezyum var. Onu zaten hiç mecbur iç demedi ağrın kasılman kramp varsa kullan demişti. Benimde kramplara iyi geldği için devamBen de bugün sordum artık kullanmana gerek yok dedi bebeğin gelişimi de iyi olduğu için. Mulitvitaminler ve omega 3 iştah artırıyor gerekli değil senin için dedi. Ama bence doktoruna danışmalısın bebeğin gelişimi vs açısında devam edip etmemem gerektiğini
Valla ben beklemiyodum açıkçası kilosu iyi haftasıda o kdr küçük değil bence. O yüzden çabuk çıkacağına inanıyorum kendi çapımdaÖncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum o kadar samimisiniz o kadar içtensiniz ki sanki yakın arkadaşım gibi görüyorum sizleri.aslında bebeğin yoğun bakıma alınması haftasından dolayı beklediğimiz bir şeydi ancak başımıza gelince gerçekten yaşayınca ne kadar farklı olduğunu hissettik. Umarım hepimiz bir an önce sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza tüm kalbimle istiyorum bunu
Bende görüşmedim bu konuyu henüz ama geçen eczanede kalsiyumum kampanya yapmış. Yeni anne olan bi arkdşma sordum fazla olacak emzirmede kullancam mı die oda evet dedi. Aynen senin doktor gibi ne kullanıyorsan devam etcen demiş doktoru. Bende fazla aldım. Gebelik önceside de vitamin takviyesi alırdım zaten seviyorum ben takviyeleriKızlar bu vitamin ilaçlarını ne zaman bırakmam lazım diye sordum doktora doğumdan sonra da kullanmaya devam ediceksiniz dedi açıkçası ben daha fazla kullanmak istemiyorum sizlerin doktoru bu konuda ne dedi yada siz emzirme döneminde kullanıcakmısınız?
Aynen ben de ikisini kullanacağım bundan sonrasında. Demir önemli dedi magnezyumu da isteğe bağlı ağrın varsa kullan dedi aynı şekildeKan ilacı ve demire kesin devam dedi bana. Bir de magnezyum var. Onu zaten hiç mecbur iç demedi ağrın kasılman kramp varsa kullan demişti. Benimde kramplara iyi geldği için devam
ayyy sormaCanım o da fazla rahatmış yani. Ne zaman yıkayacakmış
Kan ilacı ve demir mi? Kan ilacı neymiş ya ben demir kan yapsın diye içiyoruz biliyodumKan ilacı ve demire kesin devam dedi bana. Bir de magnezyum var. Onu zaten hiç mecbur iç demedi ağrın kasılman kramp varsa kullan demişti. Benimde kramplara iyi geldği için devam
Haber vermişti kız :) salı sezeryan var diye. Biz ayıp edip atlamışız sormamışız.. benim o gün sancı olup nst gidince apar topar unutmuşum
Deme deme doğum iznine ayrılınca yıkayacaktır. 37. Haftada nerden biliyorsun da demeCanım o da fazla rahatmış yani. Ne zaman yıkayacakmış
Valla şuan ki kullandığım multivitamin sayesinde saçlarım hiç olmadığı kadar güçlü çok az dökülüyor falan. Eksi olarak tırnaklarım aşırı hızlı uzuyorKızlar bu vitamin ilaçlarını ne zaman bırakmam lazım diye sordum doktora doğumdan sonra da kullanmaya devam ediceksiniz dedi açıkçası ben daha fazla kullanmak istemiyorum sizlerin doktoru bu konuda ne dedi yada siz emzirme döneminde kullanıcakmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?