Kıbrısım sen nasılsın bebeğin nasıl süt verebiliyor musunCanım benim tabiki iyileşecek , çok var öyle bebek ben bebeğimi görmeye gittiğime enfeksiyon çok duyuyorum annelerden , içini ferah tut evham yapıp kendini üzme , kızların dediği gibi sen güçlü ol ki bebeğin senin güzel enerjini alsın , ben ne zaman üzülsem bunu hatırlayıp toparlanıyorum , hemen inşallah gelecek kucağına
Rabbim sağlıkla kavuştursunMerhaba,
Eylül annesi olacağım diye epeydir takip ediyordum topiği, sessizce...
Yaşadığınız mutlulukları, sıkıntıları, heyecanları sizlerle birlikte bende yaşadım ve yaşıyorum.
Ama çoğumuzun yaşadığı gibi 10 Eylül sıralarında planlanan sezeryan doğumum, sancılarımın durduralamaması sebebi ile 15 Ağustos günü yapıldı. 35+0 haftalık doğdu kızım ve kendisi nefes alamadığı için küveze alındızor bir süreç ama daha çok sıkıntıda olanlar var diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Âmin inşAllahRabbim sağlıkla kavuştursun
Sağlıkla kavuşun. Yazsaydıniz keşke. Burda birbirimize destek olurduk.Merhaba,
Yaşadığınız mutlulukları, sıkıntıları, heyecanları sizlerle birlikte bende yaşadım ve yaşıyorum.
Ama çoğumuzun yaşadığı gibi 10 Eylül sıralarında planlanan sezeryan doğumum, sancılarımın durduralamaması sebebi ile 15 Ağustos günü yapıldı. 35+0 haftalık doğdu kızım ve kendisi nefes alamadığı için küveze alındızor bir süreç ama daha çok sıkıntıda olanlar var diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Günaydın cnm benim çok oldu başlayalı bu ara yere eğilince de daha çok oluyor acıyor gibiGünaydın kızlargöğüs ucunuzda hassasiyet başladı mı
Geçmiş olsun cnm ,sende kavuşursun inş bir an önce sabır gerekiyor bu dönemde herkes çok heyecanlı sağlıklı olsunlar da herşey onlar için şu anMerhaba,
Hadi bakalım bir avazda çok heyecanlıKizlar gunaydin.
Doguma giriyorum saka gibi :) azicik sanci ve su gelmesi esliginde :) 5 cm açılmışim bile, bize sans dileyin :)))
aaa şoklardayımKizlar gunaydin.
Doguma giriyorum saka gibi :) azicik sanci ve su gelmesi esliginde :) 5 cm açılmışim bile, bize sans dileyin :)))
Bir Ağustos bebesi daha geliyorHadi bakalım bir avazda çok heyecanlısağlıkla gelsin bebiş Rabbim yardımcın olsun
Sağlıkla kavuşursunuz inşallahMerhaba,
Sağlıkla alın kucağınızaKizlar gunaydin.
Ara ara oluyor sanırım süt topluyorGünaydın kızlargöğüs ucunuzda hassasiyet başladı mı
Bende bırakırım içmem diye düşünüyordum ama bakıyorum ki emzirme döneminde baya etkili faydalı olucakmış hem bizim direncimiz hem süt kalitesi açısındanBen mesela i mom kullanıyorum. Doğumdan sonra büyük olasılıkla i mom latte verir diye düşünüyorum. Emzirirken vitamine çok daha ihtiyaç duyacağımız kanaatindeyim.
Allah'ın izniyle çatır çatır atlatıcaz bu günleri benimde bugünBenimde salı 36+6
Maşallah becerikli hatunKendim yaptım ben. Paylaşmıştım tekrar paylaşayım.
Dün de hediyelikler için malzeme aldım. Bugün onlarda biter büyük olasılıkla. Bitince hediyeliklerimi de paylaşırım
Canım korkma ama ihmalde etme muhakkak muaynee ol bizede haber ver geçmiş olsunGünaydın kızlar gece sabaha kadar ağrıdan ağladım vajinanın üst kısmı resmen hareket ediyor yani kafa o kadar belli ki dışardan. O hareket ettikçe şiddetli kasik ve kuyruk sokumu ağrım oldu
Bide kasılma 50 kere oldu Sabaha kadar. Karnım kasılıyor adet ağrısı gibi belden vuruyor 40 saniye sonra geçiyor 15 dakika sonra tekrar ediyor. 2 tane magnezyum içtim bana mısın demedi. En son devlette plesentasi yaşlanmış 39 haftaya kadar beklemez demişti doktor.
Bide kan değerim 9 un altına düşmüş kan nakil ihtimali var.
Midem yanıyo diye 2 aydır içmedim kan ilaçlarını . Hata ettim. Şuan ağrılarım ilginç bı şekilde tamamen geçti.
Ama kahvaltıdan sonra acile gidicem. Kasılma devam ediyor ara ara.
Bana da dua edin. En azından sağlıkla 37 yi bitirmek istiyorum
Ayyy bugün 36+6 yım ve eşim de evde yok il dışında inşallah bi aksiyon yaşamayızKan değeri dediğiniz ferritin galiba. Benim feritinim 1.8 çıktı doktor bana sıkıntı yok dedibu bebikler nedense hep de haftasonlarını bekliyor aksiyon almak için.. umarım sıkıntı yoktur bizi de haberdar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?