- 7 Mart 2021
- 338
- 524
- 53
- 37
Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşun inşallahKızlar anca kendime gelebildim, tam okuyamadım mesajlarınızı kusura bakmayın şimdi detaylı bi anlatıp çıkıcam
38+3teydim evde düzenli sancılarım başladı iki saat takip edip hastaneye gelmeye karar verdim bi önceki muayenede zaten 2 cm açıklığım vardı.
Gece 2de geldik eşimle ben normal doğum planlıyordum en baştan beri nst de sancılar 100-120 gibiydi düzenli olarak direkt yatış verdiler
Neyse bütün sancılarla başa çıkarak epidural, suni sancı olmadan akşam 6da normal doğum yaptımAllah güç veriyor gerçekten
Sadece bizde ufak bi problem oldu benim kız eliyle gelmek istedi o yüzden ufak bi sıkışma nefes darlığı yaşadı
Şükür şimdi her şey yolunda küveze aldılar bi iki gün burda olacak, normalde yırtılma olmamıştı bebiş sıkıştığı için mecbur kesi attılar . Bebişte bende şu an çok iyiyiz her şeye rağmen hep pozitif bakıyoruzinanın her sancı her ağrı doğumda unutulup gidiyor hepinize kolay doğumlar dilerim
Bu arada bebişim 3200 gr doğdu 38+3te ama ultrasonda 5 gün önce 3550 gr çıkmıştı ultrason ölçülerine pek inanmayın derim
Saati yine telefona baka biliriz ama ışık mantıklıKızlar yine tecrübeli annelere sorum var: şimdi bizim yatak odamızda saat yok hep telefona bakıyoruz diye yoktu. Bebiş doğunca kaçta uyandı kaçta emzirdim vs için saat gerekir değil mi? Birde gece lambası gibi birşey? Yani uyandımı ettimi görmek gerekir diye düşünüyorum ama ne dersiniz? Ona göre saatli ışık gibi birşey almak istiyorum:)
Ben tecrübeli anne değilimKızlar yine tecrübeli annelere sorum var: şimdi bizim yatak odamızda saat yok hep telefona bakıyoruz diye yoktu. Bebiş doğunca kaçta uyandı kaçta emzirdim vs için saat gerekir değil mi? Birde gece lambası gibi birşey? Yani uyandımı ettimi görmek gerekir diye düşünüyorum ama ne dersiniz? Ona göre saatli ışık gibi birşey almak istiyorum:)
Aa bende var salonda takılı, telefondan da kontrol edilebilir benimki. Çok mantıklıymış bunu yatak odasına alayım benBen tecrübeli anne değilimama bi arkadaşımın önerisi üzerine uzaktan kumandalı osram ampul aldım. Bebek gece uyandığında loş renkler kullanmak gerekiyormuş uykusu kaçmasın diye. Hemde yataktan kalkmadan açıp kapatılabiliyor istersen bi incele canım
Telefonu koyacak yerim yok artık onu ne yapçam bilmiyorum. Bebeğin beşiği için mecbur baş ucumdaki komodini kaldırdık. Ya yastığımın qltına koycam yada uzaktaki yere onun için de yataktan kalkmam lazım.Saati yine telefona baka biliriz ama ışık mantıklı
Aa çok mantıklıymışBen tecrübeli anne değilimama bi arkadaşımın önerisi üzerine uzaktan kumandalı osram ampul aldım. Bebek gece uyandığında loş renkler kullanmak gerekiyormuş uykusu kaçmasın diye. Hemde yataktan kalkmadan açıp kapatılabiliyor istersen bi incele canım
Yerde atamıyorum kuzum ben başladım bu aradalidyadgn canm sen bacak bacak üstüne atabiliyor muydun en son?
Ooo aferin sana tebrik ediyorum Efsane geri döndüüü! Bakalım benim doktor da yarın izin verirse başlayacağım..Yerde atamıyorum kuzum ben başladım bu aradasquat ve yürüyüş
Basla kuzuOoo aferin sana tebrik ediyorum Efsane geri döndüüü! Bakalım benim doktor da yarın izin verirse başlayacağım..
Cnm çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin anneli babalı büyüsün prensesKızlar anca kendime gelebildim, tam okuyamadım mesajlarınızı kusura bakmayın şimdi detaylı bi anlatıp çıkıcam
38+3teydim evde düzenli sancılarım başladı iki saat takip edip hastaneye gelmeye karar verdim bi önceki muayenede zaten 2 cm açıklığım vardı.
Gece 2de geldik eşimle ben normal doğum planlıyordum en baştan beri nst de sancılar 100-120 gibiydi düzenli olarak direkt yatış verdiler
Neyse bütün sancılarla başa çıkarak epidural, suni sancı olmadan akşam 6da normal doğum yaptımAllah güç veriyor gerçekten
Sadece bizde ufak bi problem oldu benim kız eliyle gelmek istedi o yüzden ufak bi sıkışma nefes darlığı yaşadı
Şükür şimdi her şey yolunda küveze aldılar bi iki gün burda olacak, normalde yırtılma olmamıştı bebiş sıkıştığı için mecbur kesi attılar . Bebişte bende şu an çok iyiyiz her şeye rağmen hep pozitif bakıyoruzinanın her sancı her ağrı doğumda unutulup gidiyor hepinize kolay doğumlar dilerim
Bu arada bebişim 3200 gr doğdu 38+3te ama ultrasonda 5 gün önce 3550 gr çıkmıştı ultrason ölçülerine pek inanmayın derim
Canım şöyle benim enfeksiyonum vardı idrarda hamileliğimde ama ben önemsemiyordum açıkçası. Bugün doktoruma bebeğe enfeksiyon nasıl geçti diye sorduğumda sende varmış dedi. Şok oldum. Bu enfeksiyonun bebeğime zarar vereceğini bilmiyordum gerçekten kendime çok kızgınım. Belki gerçekten olacağı vardı nedeni bu değildi ama benm yine de önemsemem gerekiyordu bunu. Lütfen siz siz olun özellikle son haftalarda önemseyin lütfen. Bebeği etkilemez diye düşünüyoruz ama inanın her şeyimiz bebeği etkiliyormuşSana doktor mu dedi kuzum o sebeple diye? Bebişten haber var mı bu aradq canm ne diyor doktorlar
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusunKızlar bende unutkanlık had safhada bebişin emziğini koydum bugün kaynatmaya geçtim salona telefon elimde Allah tan ki uyumadım nerdeyse zehirleniyordum su bitmiş emzik erimiş gitmiş duman kokusundan öksürük başladı ayaklarım şiş ve acısindan zor hareket ediyorum zaten mutfağa zor attım göz gözü görmüyor klima çalışıyor diye her yer kapalıydı pencereye koştum hemen her yeri açtım ama verilmiş sadakam varmış zor bir gündü
Ay ona bu ara başlayacaktık galiba dimi ben unuttumKızlar meme ucu kremine başladınız mı lansinoh kremine
Evet başladım 2 hafta olduKızlar meme ucu kremine başladınız mı lansinoh kremine
Geçmiş olsun dalgınlık unutkanlık maalesef hamilelikte büyük sorun olabiliyo çok şükür ki atlatmışsın bu gibi mutfak işlerinde en iyisi başında dur sandalyede otur riske atmaKızlar bende unutkanlık had safhada bebişin emziğini koydum bugün kaynatmaya geçtim salona telefon elimde Allah tan ki uyumadım nerdeyse zehirleniyordum su bitmiş emzik erimiş gitmiş duman kokusundan öksürük başladı ayaklarım şiş ve acısindan zor hareket ediyorum zaten mutfağa zor attım göz gözü görmüyor klima çalışıyor diye her yer kapalıydı pencereye koştum hemen her yeri açtım ama verilmiş sadakam varmış zor bir gündü
Çok şükür güzel bir doğum olmuş bebişinde sağlıkla gelmiş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar anca kendime gelebildim, tam okuyamadım mesajlarınızı kusura bakmayın şimdi detaylı bi anlatıp çıkıcam
Şuan Eylül ilk haftası gözükenler başladı ya sende bi 10 15 gün geri çek tahmini doğum tarihinden peşimizden doğurursunEn son ben doğuracağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?