2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşun inşallah

Saati yine telefona baka biliriz ama ışık mantıklı

Ben tecrübeli anne değilim ama bi arkadaşımın önerisi üzerine uzaktan kumandalı osram ampul aldım. Bebek gece uyandığında loş renkler kullanmak gerekiyormuş uykusu kaçmasın diye. Hemde yataktan kalkmadan açıp kapatılabiliyor istersen bi incele canım

Eklentiler

• Screenshot_20230821_224039_Hepsiburada.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 73
Aa bende var salonda takılı, telefondan da kontrol edilebilir benimki. Çok mantıklıymış bunu yatak odasına alayım ben

Saati yine telefona baka biliriz ama ışık mantıklı
Telefonu koyacak yerim yok artık onu ne yapçam bilmiyorum. Bebeğin beşiği için mecbur baş ucumdaki komodini kaldırdık. Ya yastığımın qltına koycam yada uzaktaki yere onun için de yataktan kalkmam lazım.

Aa çok mantıklıymış ama benim yatak odasındaki lamba şerit ledli yani ampul takılmıyor. Ama bana evde böyle bir ışık olduğunu hatırlattın aynen böyle kumandalı uzun bir lamba var onu kullanırım süpersin

Cnm çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin anneli babalı büyüsün prenses

Sana doktor mu dedi kuzum o sebeple diye? Bebişten haber var mı bu aradq canm ne diyor doktorlar
Canım şöyle benim enfeksiyonum vardı idrarda hamileliğimde ama ben önemsemiyordum açıkçası. Bugün doktoruma bebeğe enfeksiyon nasıl geçti diye sorduğumda sende varmış dedi. Şok oldum. Bu enfeksiyonun bebeğime zarar vereceğini bilmiyordum gerçekten kendime çok kızgınım. Belki gerçekten olacağı vardı nedeni bu değildi ama benm yine de önemsemem gerekiyordu bunu. Lütfen siz siz olun özellikle son haftalarda önemseyin lütfen. Bebeği etkilemez diye düşünüyoruz ama inanın her şeyimiz bebeği etkiliyormuş

Kızlar bende unutkanlık had safhada bebişin emziğini koydum bugün kaynatmaya geçtim salona telefon elimde Allah tan ki uyumadım nerdeyse zehirleniyordum su bitmiş emzik erimiş gitmiş duman kokusundan öksürük başladı ayaklarım şiş ve acısindan zor hareket ediyorum zaten mutfağa zor attım göz gözü görmüyor klima çalışıyor diye her yer kapalıydı pencereye koştum hemen her yeri açtım ama verilmiş sadakam varmış zor bir gündü

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

Kızlar meme ucu kremine başladınız mı lansinoh kremine
Evet başladım 2 hafta oldu
Geçmiş olsun dalgınlık unutkanlık maalesef hamilelikte büyük sorun olabiliyo çok şükür ki atlatmışsın bu gibi mutfak işlerinde en iyisi başında dur sandalyede otur riske atma

Çok şükür güzel bir doğum olmuş bebişinde sağlıkla gelmiş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Ultrason ölçülerinde %10 yanılma payı olduğunu unutmamak lazım bu konuda bende endişeleniyorum çok fark olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…