2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bu sıcakta yemek yapmak aşırı zor geliyor ocağın ısısından bile göbeğim ateş gibi oluyor
Cidden beni en çok vuran bu sıcaklar oldu
Yemek işleriyle nasıl başediyorsunuz
Canim ben 3 haftadir sadece düdüklü kullanıyorum sırf başında beklemiyim hemen bitsin diye o elim ayağım oldu benim

Dogru diyosun ben tembihliyim beni kimse aramasin ben gelince söylerim onlara böyle ben de strese giriyorum yürüyüşe yine baslayalim biz squat da yapicam yine en azindan belki perşembeye kadar aciklik artar dondurmacıyla eşim kanki olmustu o bile ne zaman doğum diye soruyodu neyse gidelim bu akşam serinlikte yürümesi iyi olur bana da kafa daginikligi olur tüm gün evde tek olunca kafada sadece doğum olayı oldu benim her gün kendime bise bulmam sart

Gerçekten çekilecek gibi değil şu yemek işi

Bende nohut ıslattım yarın düdüklüye atim
Etli patates
Nohut
Kuru fasulye
Düdüklü de ne yapılırsa hepsini yapıyorum biraz da fazla yapıyorum 3 gun gidiyo
Yap kuzu Düdüklü de yarım saat kur kronometreyi bitince sana alarm sesi gelsin git kapat miss mutfakta da bekleme yapmamış oluyosun

Çok heyecanlı böyle gün verilmesi sağlıkla gelsin sağlıkla kavuşun inşallah
Amin kuzum, çarşamba geceden aç kalıp perşembe alacakmış heyecanlı bı yandan bı yandan biraz kaygılı ama olsun, her zorlukla bir kolaylık verir Allah

Aramızda 1 gün var aynı zamanlarda doğum olur sanıyordum nasip böyleymiş sağlıcakla kucağına al inşallah

Koymadım orada silip verirler zaten 3 4 gün yıkamayız
Senin minnoşun beklesin inşallah kuzum benimki bekleyemedi teşekkür ediyorum.

Maşallah canım vakti gelmiş gibi sağlıkla kolaylıkla gelsin maşallah kilosu boyu çok iyi, sorma bu aralar herkes doğumda gibi duygusallık tavan

Hahahahah çok iyi yaaa hiç duymamistim bu batıl inançları, saçları da kestirdim hiçte inanmam böyle şeylere, Fatma Ana eli otu da bence dua okunduğu için, yani sonuçta sure okunuyor kuzu.

Sen zaten neden bıraktım sporu, yerleri sil diyorum squat yap diyorum simgeduman var insta birde patilivebebekliyoga bak bu 2 hesapta doğum kolaylaştırıcı egzersizleri yap. Ama bir diziye başla kesin tüm gün tek iken kafanı oyalasın

Doktor yapma dedi diye yapmamistim tamam bu akşam basliyorum squat girl geri döndü simdi doktor düşünsün

Doktor yapma dedi diye yapmamistim tamam bu akşam basliyorum squat girl geri döndü simdi doktor düşünsün
Doktor yapma dedi diye yapmıyorsun da doktor bekle dedi diye neden beklemiyorsun doktor 1 gün 1 gündür içerde dursun diye uğraşıyor sende gelmiyor diye kızıp strese sokuyon kendini hemen kendini silkele ve 2 hafta önceki haline geri dön güç sende artııık

yarin bakıyorum açmış güneşim
güç bende artik sarkisini açıp modumu yakalıyorum efendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…