Canim ben 3 haftadir sadece düdüklü kullanıyorum sırf başında beklemiyim hemen bitsin diye o elim ayağım oldu benimKızlar bu sıcakta yemek yapmak aşırı zor geliyor ocağın ısısından bile göbeğim ateş gibi oluyor
Cidden beni en çok vuran bu sıcaklar oldu
Yemek işleriyle nasıl başediyorsunuz
Dogru diyosun ben tembihliyim beni kimse aramasin ben gelince söylerim onlara böyle ben de strese giriyorum yürüyüşe yine baslayalim biz squat da yapicam yine en azindan belki perşembeye kadar aciklik artar dondurmacıyla eşim kanki olmustuCanım @evcarshirak'ın yazdıklarına katılıyorum.
Ekstradan şunları ekliyorum.. kendini lütfen doğuma odaklama, nişanı açılmayı unut zamanını bekle lütfenStres yapıp çok yaralandın.. Ne kadar geç doğarsa bebek o kadar büyüyecek unutma.. Allah'ın hayırlı gördüğü bir şey var ki bu günlerde gelmiyor hep öyle düşün.. ayrıca ailene de söyle bana sormayın stres yapıyorum rahatsız oluyorum, sancı vs olduğunda gece de olsa size söz haber vericem de onlar sa rahatlasın ve seni bıraksınlar.. stres yapma. Kendini oyalayacak birşey bul bir dizi bul izle , puzzle yap evdeyken mesela.. eşin işten gelince yürüyüşlere devam dondurmacı sizi özlemesin bak :)
Gerçekten çekilecek gibi değil şu yemek işiAynı şekilde artık geçen hafta doktora da dedim 2 kg almışım 2 haftada şaşırdı dedim artık hep pratik şeylerle geçiştiriyoruz napalım ekmek arası o bu dışardan söylüyoruz mutfakta duramıyorum bile bugün 5 saat elektrik yoktu delirmek üzereydim bu akşam yine ekmek arası takılacağız artık dermanım kalmadı annem gelicek bu hafta artık rahata ereriz
Eger yine bana bekle derse başka bi dr a gidicem canim o aklimdalidyadgn he ayrıca bu süreçte doktora güvenmiyorsan beden bekletiyor bir şekilde doğurtsun neden duruyor diyorsan başka bir doktorun görüşüne de başvurabilirsin.
Bende nohut ıslattım yarın düdüklüye atimCanim ben 3 haftadir sadece düdüklü kullanıyorum sırf başında beklemiyim hemen bitsin diye o elim ayağım oldu benim
Etli patatesBende nohut ıslattım yarın düdüklüye atim
Amin kuzum, çarşamba geceden aç kalıp perşembe alacakmışÇok heyecanlı böyle gün verilmesi sağlıkla gelsin sağlıkla kavuşun inşallah
Senin minnoşun beklesin inşallah kuzumAramızda 1 gün var aynı zamanlarda doğum olur sanıyordum nasip böyleymiş sağlıcakla kucağına al inşallah
Koymadım orada silip verirler zaten 3 4 gün yıkamayız
Maşallah canım vakti gelmiş gibi sağlıkla kolaylıkla gelsin37+5 olduk, 2-3 cm açıklığım varmış. Dünden beri yürümekte zorlanıyorum çünkü bebeğin kafası inanılmaz baskı yapıyor. Bebek her an gelebilir dedi doktorum, gelmezse de cuma günü suni sancı alacağım gibi görünüyor. SSVD istediğim için doktorum daha fazla bekleyip risk almak istemiyor. 3291 g ve 52 cm olmuş kızçem. Sağlıkla gelir inşaAllah bütün yavrularDuygulandım bugün
Kızlar iyi gecelerdoğuma alıyorlar beni dua edin
HahahahahTüm batıl inançlara inanan annem benim meryem ana otuna inanmadı yane saçma şey diyor az önce yaptığımız konuşma da 40 gün lohusa yalnız bırakılmaz, lohusa tek başına banyo yapmaz 40ı karışacak bebek görürsem benim bebeği yükseğe kaldırcakmışım ondan büyük olsunmuş bunları tembihledi ve otuma laf söyledi
Anladım canım sağlıkla kavuşunnbenim sancılardan dolayı öyle dedi aslında o zamana kadar beklerse alırız dedi, 1 eylül dedim ben 38+4 oluyor iyi gibi bence
Sen zaten neden bıraktım sporu, yerleri sil diyorum squat yap diyorum simgeduman var insta birde patilivebebekliyoga bak bu 2 hesapta doğum kolaylaştırıcı egzersizleri yap. Ama bir diziye başla kesinDogru diyosun ben tembihliyim beni kimse aramasin ben gelince söylerim onlara böyle ben de strese giriyorum yürüyüşe yine baslayalim biz squat da yapicam yine en azindan belki perşembeye kadar aciklik artar dondurmacıyla eşim kanki olmustuo bile ne zaman doğum diye soruyodu neyse gidelim bu akşam serinlikte yürümesi iyi olur bana da kafa daginikligi olur tüm gün evde tek olunca kafada sadece doğum olayı oldu benim her gün kendime bise bulmam sart
Doktor yapma dedi diye yapmamistim tamam bu akşam basliyorum squat girl geri döndüSen zaten neden bıraktım sporu, yerleri sil diyorum squat yap diyorum simgeduman var insta birde patilivebebekliyoga bak bu 2 hesapta doğum kolaylaştırıcı egzersizleri yap. Ama bir diziye başla kesintüm gün tek iken kafanı oyalasın
Doktor yapma dedi diye yapmıyorsun da doktor bekle dedi diye neden beklemiyorsunDoktor yapma dedi diye yapmamistim tamam bu akşam basliyorum squat girl geri döndüsimdi doktor düşünsün
Doktor yapma dedi diye yapmıyorsun da doktor bekle dedi diye neden beklemiyorsundoktor 1 gün 1 gündür içerde dursun diye uğraşıyor sende gelmiyor diye kızıp strese sokuyon kendini hemen kendini silkele ve 2 hafta önceki haline geri dön güç sende artııık
Yarın rapor bekliyorumyarin bakıyorum açmış güneşim
güç bende artik sarkisini açıp modumu yakalıyorum efendim
Hayırlı olsunnn sağlıkla kavuşun inşallahhhKızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara
En son ben doğuracağım sanırımRabbim sağlıkla kavuştursun
Galiba bu hafta ve sonraki hafta bir sürü bebişimiz doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?