2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bu sıcakta yemek yapmak aşırı zor geliyor ocağın ısısından bile göbeğim ateş gibi oluyor
Cidden beni en çok vuran bu sıcaklar oldu
Yemek işleriyle nasıl başediyorsunuz

Allahtan artık annem geldi de onda yiyoruz yemekleri. Bide ne pişiricem derdi en zor olanı

Maşallah canım sağlıkla büyüt bebişini

Bir iki gün önce konuştuk annemle. İkinci çocuk olanlara Allah yardım etsin dedim. Benim kendime bakmaya halim kalmadı. Düşünemiyorum çocuğum olduğunu dedim. Gerçekten Allah yardımcınız olsun. Bir yerden de o güç geliyor galiba

Butun bebişlerimiz bir küvezi gördü sanirım. Bundan sonra gormeler biterde direk yaniniza alirsiniz insallah

Melikeben in bebeği görmemişti diye hatırlıyorum. Bu arada melike sen nasılsın bebişimiz nasıl.

Tam smg ye cevap verecektim ki ddk yazmış. Bende bunlardan alıyorum. Kırmızı loş ışık öneriyorlar. Sakinleştiriyormuş fln. Ama ben abajuruma takacağım. Yukarı da ışık olunca da gözlerini dikiyorlar ışığa. Yeğenim öyleydi en azından. Altını değiştirirken elimizle nasıl kaparız diye kırk şekle giriyorduk

Kızlar meme ucu kremine başladınız mı lansinoh kremine

10 gün fln oldu başladım. Günlük sürüyorum arada 1 - 2 gün atlamış olabilirim sadece.

Maşallah sağlıkla büyüt bebişini
Gaz için sıcak iyi geliyor diyorlardı

Günaydın kızçeler;

Ben işe gelmeye devam ediyorum. Böyle böyle 37 yi tamamlayacağım galiba.
Nst de sancı çıkmadı. Suyum ve rahim ağzı açıklığım iyi. Şimdilik işe gelmem risk teşkil etmiyor gibi. Ben bu kadar ağrılardan sonra doğum yaklaştı diye düşünüyordum. Normal bu ağrılar baskı yapıyor normal doğuma hazırlıyor vücudun seni sezayenden haberi yok dedi
Erken doğum olur mu diye sordum. Senin artık doğursan adı erken doğum değil dedi. Beklediğimiz tarihten önce doğum olur mu işe gitmem bunu tetikler mi diye sordum. Doğumu tetikleyen birşeyler olsa 40. haftayı gören olmazdı dedi Yani bana resmen işe git dedi. Sabah uyandım giyindim ve geldim

Benim minik 2400 olmuş bir hafta da 310 gr almış.
Bu hafta da en dikkat etmediğim haftaydı halbuki. Yumurtadan artık tiksindim 4 gündür yememiştim. Eti bir kere yedim sadece. Düşünüp stres yapmakta etkiliyor bence. Salın kızlar

Tam 33+0 doğum yaptım 2 adet geliştirici vurdular doğumda nefes aliyordu ama çok hızli aliyordu ciğer gelişimi tam bitmediği için şuan makinelelere baglı nefes alıyor
Merhaba,bende Ekim annesi olacakken Ağustos annesi oldum 12sinde doğdu. 31.haftada suyum bittiği için sezeryana alındım. Ciğer geliştirici vurulmadım doğduktan sonra oğluma vurmuşlar. Sol akciğerinde gelişim tamamlanmamış onu bekliyoruz. Bir entübe ediliyor bir çıkarılıyor. Deneye deneye olacak diyor doktor. Sizde süreç nasıldı? Bu arada kavuşmuşsunuz darısı başıma Sağlıkla büyütün. Özel bi bakım gerektiriyor mu? Bir de süte katılan bir mama konusu geçiyor, o nedir acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın , bir sürü soru var kafamda

Hayırlı olsun neden 37+3 peki kendiniz mi tercih ettiniz

Günaydın
Kızın için dayan bambam
Bu hafta açıkçası bende tiksine tiksine yumurta yemeye başladım ama mecbur yiyorum
Sen yinede diğer iyi gelen şeyleri ye kaşar, muz, ceviz hangisini yiyebiliyorsan

Yeni bir doğum haberiyle güne başladık sağlıkla büyüt canım bebeğini umarım ikinizde iyisinizdir

Benim bugün itibaren resmen izin başladı çok mutluyum:) 2 3 gün müdür idare etmişti sağolsun. Darısı başına bambamcım

Canım benim gözün aydın analı babalı büyüsün inşallahh bebiş inşallah ikinizin de sağlığı iyidir tebrik ediyorum sizi

Kızlar bugün uyanınca mutfaktan su almaya gittim annemin buzdolabında hepimizin küçüklük ve büyüklük halleri var. Eşimle küçüklüğümüzün yanında kızımın 1 kere net görebildiğimiz yüzü var. Oracıkta hüngür hüngür ağlamak üzereydim ki kendimi tuttum. Çok kısa bir süre sonra anne olacağım inanılmaz geliyor. Kızımla tanışacağım o kadar mucizevi geliyor ki 9 aydır olan biten herşey ve sona gelmek. Bugün içimde iyiden iyiye bir sürü karışık duygu ve düşünce var. Hepimiz sağlıkla kavuşalım.

Günaydıın seninle zamanlarımız yakın canım benimde 1 eylül son iş günüm olacak dayanabilirsem devletin 37ye kadar izin vermesi başlı başına saçmalık zaten biz analarda bebeğimizle geçireceğimiz vakitten çalmayalım diye böyle işkence çekiyoruz ben işe gitmiyorum ama evden bile artık zor, Allah yardımcın olsun

Şafak 7 iş günü

Günaydın
Kızın için dayan bambam
Bu hafta açıkçası bende tiksine tiksine yumurta yemeye başladım ama mecbur yiyorum
Sen yinede diğer iyi gelen şeyleri ye kaşar, muz, ceviz hangisini yiyebiliyorsan

ahhh ahh annelik başka bir seviyeymiş.
Yumurtaya da başlarım yarın diye düşünüyorum . umarım yani

Normalde benim de 1 Eylül dü. Ben saf akıllı tabi o 32. haftaların akılları 3-4 gün daha kazanayım diye 4 eylülde aldım raporu Allahtan ileri düzey salaklık yapıpta 1 hafta oynatmamışım

Aslında kuzum işte sorun burada. Toplamda 16 hafta izin ne demek? Zamanın da kullanacak olsak 2 aylık bebeği bırakıp işe gelicez. Korkunç bir durum bu ya. Partilerden vs bağımsız. Sayısızca seçimler oluyor. Biri de çıkıp şu süreleri konuşmuyor. vaat bile etmiyor.

Nasıl 37+0 seninde mi 4 eylül sen nasıl öyle alabildin anlamadım benimde 4ü ama o gün iznim başlayacağı için 1 eylül son.

Kesinlikle katılıyorum sana, parti yada siyasetle ilgili bir durum değil bu. Toplumu yetiştiren annedir. Annelere bu kadar az izin tanınması kabul edilebilir birşey değil. Dediğin gibi 32de ayrılmış olsak, bebek 2 aylıkken dönmek zorunda olacağız. Bu ekonomide zaten tek maaş ile geçinmek de zor. Hele bide bebekliyken düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…