2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla

Zor olmuştur. demek ki her bebe dışarıyı sevmiyor Allah kolaylık versin

Banada bu damladan verdi gazı olcak olmaması imkansız dedi hatta dün geceden beri uykuya geçiş zorlaştı gazdan hafif huysuzluk başladı

Bugün alıcam gndüz mü akşammı kullanıyosun cnm kaç damla
Ben de çok direndim canım kullanmak istemiyordum normalde. Akşam 6 gibi 5 damla verdim, inşaAllah siz de memnun kalırsınız

Geçmiş olsun canım çok sevindim, biz de 1 aylık kontrolüne gittiğimizde kestirmek istediğimizi söyleyeceğiz inşaAllah. İşlemden hemen sonra normal emebildi mi bebeğin?

Gözün aydın canım Allah bağışlasın

Zor olmuştur. demek ki her bebe dışarıyı sevmiyor Allah kolaylık versin
Öyle valla dr götürüp getirsem bile huzursuz oluyor o gün dün eşim bitti artık dışarıya çıkmayalım diyordu bana diyor ya nazar mi ediyorlar bi kendimiz mi nazar ediyoruz , bu çocuk her seferinde niye geldikten sonra ağlıyor dedim dışarıya çıkmayın diyor

BioGaia adi canim dün ilk defa verdim cok memnun kaldim, bu hafta ilk defa uzun süre uyudu gece ve gazini cok kolay cikartabildim her seferinde. Tavsiye ederim.
Canim benim bebekte alt gazi cok oluyor çıkaramıyor hep ikiniyor bu alt gaz için de geçerli mi

Disari cikmadan önce emdi mi? Ben cikmadan önce doya doya emziriyorum altını değiştiriyorum 2 saat uyuyor disarda eğer hala disardaysam arabaya geçip emziriyorum ya da bakim odasinda bir de bebek arabası sabit kalırsa uyanıyor o yuzden hep sabit kaldığımızda bile ileri geri yapıyorum arabayi uyanmıyor eğer emzik verdiysen canim o kurtarıcı cok kriz anında kulağına hafif eğilip piş piş piş sesi yapip emzigi veriyorum sakinlesiyor

bu arada evet benim oğlumda da hırıltı var ama sadece hırıltı, öksürük ateş vs bişey yok, özellikle emzik emerken çok değişik boğuk ses çıkarıyor balgam falan da yok ama anlamadım bende sebebini Sonbahardagel

Kızlar gaz damlası olarak bunu aldım maflor diye ama yanlış galiba aldım kullanan var mı

Eklentiler

• 16953913274783139883682122388619.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 110
Bnde kullanmamak için almadım ama dün gceden beri baya kötüydü uyumadı asla bgn kullancam akşm sanırım
Gece hiç uyumayıncada gündüz çok yorgunum daha bugünün akşamı var
Ben de çok direndim canım kullanmak istemiyordum normalde. Akşam 6 gibi 5 damla verdim, inşaAllah siz de memnun kalırsınız

Kızlar doktora gaz başladı dedim bi damla verdi ama kullanırsan 1 gün değil. Başlayınca 15 gün kullanacaksın dedi.. size de öyle mi dedi? Vitagil Microflora adı

Yaa ne güzel maşallah bizde gitmeyi düşünüyoruz ama eşim kırk çıkmasını beklemek istemiyor, henüz çok küçük sorun yaşar mıyız acaba. İner kalkarken hostesler mi söylüyor emzirin diye, emzik de olur mu acaba ve uçuş boyunca kucağınızda mıydı puset almış mıydınız yanınıza? Ay çok soru sordum ama tam gündemimize denk geldiniz

Canım dr sordum tavsiye etmiyorum dedi dedi ki sab simplexin, simetikon diye bi ilaç içeriyor o yüzden ben tavsiye etmiyorum dedi kimyon ve rezene ver dedi

Kız niye ki ben yıllarca kullandım çocuk gastroenteroloji dru tavsiye etmişti doçent kendisi hemde. Tabi her doktorun görüşü farklı olabiliyor kimyonda iyi geliyo şifa olsun

Selam kızlar Benimde ilk hafta sütüm çok az geldi sonra geldi normal Bi şekilde hatta sağdım buzluğa attım ama şu son Bi kaç günden beri azaldı napabilirim şaşırdım artık komposto lar rezeneker akşam az kalsın bayılıyodum sıvı içmekten midem bulandı

Kızlar doktora gaz başladı dedim bi damla verdi ama kullanırsan 1 gün değil. Başlayınca 15 gün kullanacaksın dedi.. size de öyle mi dedi? Vitagil Microflora adı
Ben 1 ay kullanicam 1 ay sonra çöpe atılması gerektiği için, sonra gaz sancıları devam ediyorsa bir gaz damlası daha satın alırım diye düşündüm. Ama böyle bir uyarı yapmadı doktorumuZ bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…