2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Azaldığını nasıl fark ettin?

Teşekkür ederim canım benim
Ben 2 kere rop muayenesine götürdüm, zor değil damla damlatıyor , sonra zaten 1 dk sürüyor gözüne bakması
Bugün bizi çıkardılar içerden öyle baktılar ne yaptılar bilmiyorum baya ağladı miniğim benimde gözlerim doldu sesini duydukça

Ben 1 ay kullanicam 1 ay sonra çöpe atılması gerektiği için, sonra gaz sancıları devam ediyorsa bir gaz damlası daha satın alırım diye düşündüm. Ama böyle bir uyarı yapmadı doktorumuZ bize
Bitkisel de olsalar bu kadar uzun süre kullanmak içime sinmedi belki 3 gün sürcek gaz ama biz 15 gün kullancaz ilacı bilemedim

Bugün bizi çıkardılar içerden öyle baktılar ne yaptılar bilmiyorum baya ağladı miniğim benimde gözlerim doldu sesini duydukça
Canım bu muay. Tüm bebeklere mi yapıyorlar. Bizim doktor bebek 3 aylık olana kadar bir göz doktoruna gidin dedi bu o mu?

Merhaba.5 haftalık cinsiyet tahmininde bulunur musunuz

Eklentiler

• IMG_20230922_104157.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 55
Doğru nazar olabilir gerçekten.en çok anne babanın değermiş çocuğuma her aşkla bakışımda felak okuyorum dışarı çıkmadan müsait olan biri okuyup üflesin

Keşke emziği alsa bi türlü emziği almadı , süte buladım belki alır yok ama tükürüyor emziği , evet tabiki çıkmadan hemen önce emzirip altını değiştiriyorum

Aynen benimde , ay emziği almıyor ya benimki , hangi marka emzik aldınız

Niye ki çıkardılar !!! Ne kadar saçma , benim kendi yanımda hemen koy yatağa dediler koydum , gözünü hemen açıp baktılar hızlıca bitti hemen , geçmiş olsun

Keşke emziği alsa bi türlü emziği almadı , süte buladım belki alır yok ama tükürüyor emziği , evet tabiki çıkmadan hemen önce emzirip altını değiştiriyorum
Emzigi bi kulağına eğilip pişşş pişşş diyerek vermeyi dene bi istersen öyle yapınca kapıyor ben8mki bir de bendeki bips miydi neydi markası anne memesine yakin olan hafif bisey ben aventin almistim onu sevmedi hep atıyordu emzik büyük rahatlik hemen onu sakinleştiriyor alisinca

Bundan benimkisi cok hafif digeri ağırdı tutamiyordu ağızda meme reddi de yapmadi

Eklentiler

• Screenshot_20230923_003122_Samsung Internet.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20230923_003105_Samsung Internet.webp
    16 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…