- 2 Ocak 2022
- 3.061
- 4.518
- 83
Azaldığını nasıl fark ettin?Selam kızlar Benimde ilk hafta sütüm çok az geldi sonra geldi normal Bi şekilde hatta sağdım buzluğa attım ama şu son Bi kaç günden beri azaldı napabilirim şaşırdım artık komposto lar rezeneker akşam az kalsın bayılıyodum sıvı içmekten midem bulandı
Burnumu serum fizyolojik ile temizlemeyi dene canımbu arada evet benim oğlumda da hırıltı var ama sadece hırıltı, öksürük ateş vs bişey yok, özellikle emzik emerken çok değişik boğuk ses çıkarıyor balgam falan da yok ama anlamadım bende sebebiniSonbahardagel
Teşekkür ederim canım benimSanırım rop muayenesi. Önce damla damlatıyorlar bekliyoruz göz bebeği büyüyünce muaeyeneye alınıyor. Bize hastanenin anlattığı acısız bir işlem. Gözü açıp ışık tutuyorlar göz bebeği arkasındaki gelişime bakıyolar. Genelde ağlıyor bebişler rahatsız oluyormuş ama bi zararı ya da acısı yokmuş
Bugün bizi çıkardılar içerden öyle baktılar ne yaptılar bilmiyorum baya ağladı miniğim benimde gözlerim doldu sesini duydukçaBen 2 kere rop muayenesine götürdüm, zor değil damla damlatıyor , sonra zaten 1 dk sürüyor gözüne bakması
Bitkisel de olsalar bu kadar uzun süre kullanmak içime sinmedi belki 3 gün sürcek gaz ama biz 15 gün kullancaz ilacı bilemedimBen 1 ay kullanicam 1 ay sonra çöpe atılması gerektiği için, sonra gaz sancıları devam ediyorsa bir gaz damlası daha satın alırım diye düşündüm. Ama böyle bir uyarı yapmadı doktorumuZ bize
Canım bu muay. Tüm bebeklere mi yapıyorlar. Bizim doktor bebek 3 aylık olana kadar bir göz doktoruna gidin dedi bu o mu?Teşekkür ederim canım benim
Bugün bizi çıkardılar içerden öyle baktılar ne yaptılar bilmiyorum baya ağladı miniğim benimde gözlerim doldu sesini duydukça
15 gün uzun bir süre değil bence, her gün gaz sancısı krizi yaşıyorsanız kısa süreceğini sanmıyorum maalesefBitkisel de olsalar bu kadar uzun süre kullanmak içime sinmedi belki 3 gün sürcek gaz ama biz 15 gün kullancaz ilacı bilemedim
Doğru nazar olabilir gerçekten.en çok anne babanın değermişÖyle valla dr götürüp getirsem bile huzursuz oluyor o gündün eşim bitti artık dışarıya çıkmayalım diyordu bana diyor ya nazar mi ediyorlar bi kendimiz mi nazar ediyoruz , bu çocuk her seferinde niye geldikten sonra ağlıyor dedim dışarıya çıkmayın diyor
Keşke emziği alsa bi türlü emziği almadı , süte buladım belki alır yok ama tükürüyor emziği , evet tabiki çıkmadan hemen önce emzirip altını değiştiriyorumDisari cikmadan önce emdi mi? Ben cikmadan önce doya doya emziriyorum altını değiştiriyorum 2 saat uyuyor disarda eğer hala disardaysam arabaya geçip emziriyorum ya da bakim odasinda bir de bebek arabası sabit kalırsa uyanıyor o yuzden hep sabit kaldığımızda bile ileri geri yapıyorum arabayi uyanmıyor eğer emzik verdiysen canim o kurtarıcı cok kriz anında kulağına hafif eğilip piş piş piş sesi yapip emzigi veriyorum sakinlesiyor
Aynen benimde , ay emziği almıyor ya benimki , hangi marka emzik aldınızbu arada evet benim oğlumda da hırıltı var ama sadece hırıltı, öksürük ateş vs bişey yok, özellikle emzik emerken çok değişik boğuk ses çıkarıyor balgam falan da yok ama anlamadım bende sebebiniSonbahardagel
Valla anlamadım kiKız niye ki ben yıllarca kullandım çocuk gastroenteroloji dru tavsiye etmişti doçent kendisi hemde. Tabi her doktorun görüşü farklı olabiliyor kimyonda iyi geliyo şifa olsun
Vallahi doğru bende hep okuyorum çok aşka baktığım zamanDoğru nazar olabilir gerçekten.en çok anne babanın değermişçocuğuma her aşkla bakışımda felak okuyorum dışarı çıkmadan müsait olan biri okuyup üflesin
Niye ki çıkardılar !!! Ne kadar saçma , benim kendi yanımda hemen koy yatağa dediler koydum , gözünü hemen açıp baktılar hızlıca bitti hemen , geçmiş olsunTeşekkür ederim canım benim
Bugün bizi çıkardılar içerden öyle baktılar ne yaptılar bilmiyorum baya ağladı miniğim benimde gözlerim doldu sesini duydukça
Emzigi bi kulağına eğilip pişşş pişşş diyerek vermeyi dene bi istersen öyle yapınca kapıyor ben8mki bir de bendeki bips miydi neydi markası anne memesine yakin olan hafif bisey ben aventin almistim onu sevmedi hep atıyordu emzik büyük rahatlik hemen onu sakinleştiriyor alisincaKeşke emziği alsa bi türlü emziği almadı , süte buladım belki alır yok ama tükürüyor emziği , evet tabiki çıkmadan hemen önce emzirip altını değiştiriyorum
temizliyorum sürekli canım, ilk haline göre daha iyi ama tamamen geçmediBurnumu serum fizyolojik ile temizlemeyi dene canım
Bazen kendi çıkarıyor benimki tabi yeni , bazen kıvranıyor anlıyorum gazı var kaldırıp çıkarıyorum , uyanıyor tabiBebeği memede uyuyan anneler, gazını nasıl çıkarıyorsunuz? Çıkarmaya çalıştığım an uyanıp tekrar emmek istiyor
Bundan benimkisi cok hafif digeri ağırdı tutamiyordu ağızda meme reddi de yapmadiKeşke emziği alsa bi türlü emziği almadı , süte buladım belki alır yok ama tükürüyor emziği , evet tabiki çıkmadan hemen önce emzirip altını değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?