2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Konuştum doktorla olabilir iyilesirken yanma dedi dinlenme ve ağrı kesici önerdi de 2 hafta oldu nerdeyse

Sezeryan sonrası öksürük yaşayan var mı? Doğumdan sonra bir kuru öksürük çıktı gitmiyor ya. Ciğerden hissediyorum resmen öksürüğü ya geçmiyor da. Ben doğuma bağladım da
Bende ilk hafta oldu sonra geçti öksürürken nefes alamıyor gibi hissediyordum, bence de sezeryan dolayısıyla olabilir.

Kızlar dün bebeğimle ilk uçuşumuzu yaptık çok rahattı inerken ve kalkarken emzirdim hiç ağlamadı eşimin memleketine geldim 1 ay kalıcam burda tek bakmak yemedi hem insanlar torunlarına doysunlar diye geldim win win
Bakamadım o yüzden gelen giden herkes iyidir umarım bugün nazeninin 40 ı çıktı çok duygusalım bazen dün doğmuş gibi bazen 10 senedir falan bakıyor gibi hissediyorum

Bende de aynı durum var rutin oluşturmakta zorlanıyorum çünkü hergün değişiyor bebeğim

20 gün olduğunda bende hergün çıkıcam artık yeter

20 gün olduğunda bende hergün çıkıcam artık yeter
Çıkın bi dışarıda temiz havada yurumek bebeğe de iyi gelir yarı kırkı falan beklemeyin bence ya da bebek cikarmiyorsaniz ben markete bile kendim gittim eşime bıraktım bebeği o bile iyi geliyordu bana

Kızlar bebeği göz muayenesi ne götüren oldumu devlet iki saat burda kalıcaksınız dedi zor bi işlemmi ?
Sanırım rop muayenesi. Önce damla damlatıyorlar bekliyoruz göz bebeği büyüyünce muaeyeneye alınıyor. Bize hastanenin anlattığı acısız bir işlem. Gözü açıp ışık tutuyorlar göz bebeği arkasındaki gelişime bakıyolar. Genelde ağlıyor bebişler rahatsız oluyormuş ama bi zararı ya da acısı yokmuş

Bende ilk hafta oldu sonra geçti öksürürken nefes alamıyor gibi hissediyordum, bence de sezeryan dolayısıyla olabilir.
Yada emzirirken terliyorum soyunuyorum sonra kalkınca soğuk geliyor omuzlarıma sırtıma yada ondan bilemedim.. ama gıcık ediyor öksğrük hemde bebek kucağımdayken geliyor hep inadına

Çıkın bi dışarıda temiz havada yurumek bebeğe de iyi gelir yarı kırkı falan beklemeyin bence ya da bebek cikarmiyorsaniz ben markete bile kendim gittim eşime bıraktım bebeği o bile iyi geliyordu bana
Doktora gidip duruyoruz zaten:) doktora gidince dışarda börek filan yedik biz de eşimle.. yürüyüşe çıkalım dedim de henüz ona vaktimiz olmadı. Dün de fotoğraf çekimi sonrası bi sahildeki çay bahçesine gittik oturduk 5. Dakkada bastı ağlamayı ben direk arabaya emzirmeye

canım cildi iyi çok şükür bol bol çişte yapıyor, tamamen geçmese de düşmüştür diye düşünüyorum bende ptesi gideceğim dr a

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için çok geriliyorum ben de bu muyeneden
Bebek korkup ağlıyormuş ama canı yanmıyor dediler bana. Çıkınca gözleri şişmişti açamıyordu. Bende huzursuz oldum ama uyudu birkaç saat sonra uyandığında düzeldi. Bir kere daha yaptıracakmışız bi de Doğum tarihine kadar belli aralıklarla olması gerekiyormuş 31.haftada doğdu oğlum toplam 3 kere yapılmış olacak

Teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…