Konuştum doktorla olabilir iyilesirken yanma dedi dinlenme ve ağrı kesici önerdi de 2 hafta oldu nerdeyseBen 5.günde tamamen ayaklanmıştım. 3 ay boyunca da lamiderm krem süreceğim kesi bölgesine. Doktorunuza danışın derim.
Aynı duyguları yaşıyoruz. Kendimi yalnız hissediyorum. Bebeğim hakkında acıktı mı acaba gazını mı çıkarsan vb yorum yapan herkesi boğmak istiyorum. Evimde tek başıma kalmak istiyorum ama kv kalıyor 1 haftadır. Boğulmak üzereyim. Annem gelecek haftaya ama onu da istemiyorum. Sadece yalnız ve huzurlu olmak istiyorum. 40 muhabbetlerine inanan biri değilim gerçekten bıktım evimde insanların olmasından. Hepi topu 3 ay iznimiz var onun da 40 günü ana babayla aynı evde geçiyor. Hadi kendi annem neyse de kv olunca insan rahat da edemiyor. Gerçekten bıktım.
Gece sadece ben bakıyorum. Herkesin gece uykusu çok kıymetli.
Bende ilk hafta oldu sonra geçti öksürürken nefes alamıyor gibi hissediyordum, bence de sezeryan dolayısıyla olabilir.Sezeryan sonrası öksürük yaşayan var mı? Doğumdan sonra bir kuru öksürük çıktı gitmiyor ya. Ciğerden hissediyorum resmen öksürüğü ya geçmiyor da. Ben doğuma bağladım da
Hangi damla ? İsmi neGaz damlası vericem bugün ilk defa, işe yaramazsa rezeneyi ve ada çayı yağını ben de denerim. Bebeğinin iyi olmasına sevindim
Bende de aynı durum var rutin oluşturmakta zorlanıyorum çünkü hergün değişiyor bebeğimKızlar bir sorum olacak size, bebeği uyutmak. Rutininizi paylaşır mısınız? Mesela az önce altını değiştirdim, emzirdim, gazını çıkardım. Yatağına koydum mızmız. Pışpıs yaptım kucağıma.alip yine.uyumuyor. gece zaten hep ayaktayim artık. Meme-uyku düzenini saglayamiyorum. Bakıyorum YouTube videolara yenidoğan bebekle bir günüm tarzi videolara, bebekleri emzirip kucakta iki öpüp besigine koyuyor mışıl mışıl uyuyorlar. Memede uyusa bu sefer gazını çıkarırken uyanıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi?
Benimki sürekli mıkırdanıyor ya ben uyuyamıyorum uykum çok hafif benim her mık deyişte ben uyanıyorum o zaman hiç uykumu alamıyorum. Birinin baktığını bilince uyuyorum ancak
Kizlar bebislerinizi dışarı cikardiniz mi ?biz 10 günlükten beri dışarı çıkıyoruz avm gezdik hepama bugün ilk kez sahil kenarında yemek yedik yürüyüş yaptik bizimki gezmeye bayılıyor acik havada süper uyuyor bir de ilk kez avm de bebek bakım odasina girdim böyle bibyer var miymis ya dedim gayet güzeldi hilltown avm ye giderseniz rahat edersiniz bakim odasi asiri konforlu bir emzirme koltuğu var ayağınızı uzatmak için puf bile var saatlerce emzirebilirsiniz biberon ısıtıcı bile koymuşlar tavsiye ederim ben hiç 40 i çıksın falan demedim gezdiriyorum kızıma mekanlari ogretiyorum
Kızlar dışarı çıkın bir şekilde evde durdukça lohusalık basıyor, bebeği de giydirin koyun arabasına az çok demeyin markete gidin eczaneye gidin biz her gün olmasa da gün aşırı çıkıyoruz iyi geliyor ikimize de
Çıkın bi dışarıda temiz havada yurumek bebeğe de iyi gelir yarı kırkı falan beklemeyin bence ya da bebek cikarmiyorsaniz ben markete bile kendim gittim eşime bıraktım bebeği o bile iyi geliyordu bana20 gün olduğunda bende hergün çıkıcam artık yeter
Bizim gün içinde düzeldi.Bizim de rop muayenemiz var ne kadar sürede o kan düzeldi merak ettim
Sanırım rop muayenesi. Önce damla damlatıyorlar bekliyoruz göz bebeği büyüyünce muaeyeneye alınıyor. Bize hastanenin anlattığı acısız bir işlem. Gözü açıp ışık tutuyorlar göz bebeği arkasındaki gelişime bakıyolar. Genelde ağlıyor bebişler rahatsız oluyormuş ama bi zararı ya da acısı yokmuşKızlar bebeği göz muayenesi ne götüren oldumu devlet iki saat burda kalıcaksınız dedi zor bi işlemmi ?
Yada emzirirken terliyorum soyunuyorum sonra kalkınca soğuk geliyor omuzlarıma sırtıma yada ondan bilemedim.. ama gıcık ediyor öksğrük hemde bebek kucağımdayken geliyor hep inadınaBende ilk hafta oldu sonra geçti öksürürken nefes alamıyor gibi hissediyordum, bence de sezeryan dolayısıyla olabilir.
Doktora gidip duruyoruz zaten:) doktora gidince dışarda börek filan yedik biz de eşimle.. yürüyüşe çıkalım dedim de henüz ona vaktimiz olmadı. Dün de fotoğraf çekimi sonrası bi sahildeki çay bahçesine gittik oturduk 5. Dakkada bastı ağlamayı ben direk arabaya emzirmeyeÇıkın bi dışarıda temiz havada yurumek bebeğe de iyi gelir yarı kırkı falan beklemeyin bence ya da bebek cikarmiyorsaniz ben markete bile kendim gittim eşime bıraktım bebeği o bile iyi geliyordu bana
canım cildi iyi çok şükür bol bol çişte yapıyor, tamamen geçmese de düşmüştür diye düşünüyorum bende ptesi gideceğim dr aSelam kızlar bebeğimin boğazında balgam var gibi sesi çıkıyor hırıltılı bugün fışkırır tarzda kustu balgamlı nerden oluştu anlamadım birkaç gündür böyle bu durumu yaşayan oldumu hiç
dikloron kuzum bebeğin sarılık durumu nasıl ben 10 gün önce gittiğimde deri testinde 10.3 çıktı artık gelmenize gerek yok dedi fakat iki gündür tekrar cildinde sarılık farkediyorum senin bebiş ne durumda yarın doktora gidicem bakalım ne diycekler
8 10 damla olabilirTamam canım sağol ne kadar verilmesi gerekiyor
Tm cnm bize de haber ver bakalımBenim bebeğim de 5 dakika dan fazla emmiyor şimdiye kadar kilo alımı normaldi yarın kontrol var bakalım ne durumda
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için çok geriliyorum ben de bu muyenedenBizim gün içinde düzeldi.
Bebek korkup ağlıyormuş ama canı yanmıyor dediler bana. Çıkınca gözleri şişmişti açamıyordu. Bende huzursuz oldum ama uyudu birkaç saat sonra uyandığında düzeldi. Bir kere daha yaptıracakmışız bi deTeşekkürler bilgilendirdiğiniz için çok geriliyorum ben de bu muyeneden
Teşekkür ederim canım benimSanırım rop muayenesi. Önce damla damlatıyorlar bekliyoruz göz bebeği büyüyünce muaeyeneye alınıyor. Bize hastanenin anlattığı acısız bir işlem. Gözü açıp ışık tutuyorlar göz bebeği arkasındaki gelişime bakıyolar. Genelde ağlıyor bebişler rahatsız oluyormuş ama bi zararı ya da acısı yokmuş
Ne misafiri ya lohusasin senBende baş ağrısından geberiyorum üstüne misafir geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?