2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
BioGaia adi canim dün ilk defa verdim cok memnun kaldim, bu hafta ilk defa uzun süre uyudu gece ve gazini cok kolay cikartabildim her seferinde. Tavsiye ederim.
Bu gaz damlasını bende tavsiye ediyorum çocukta çalışıyorum bütün doktorlar biogaia yazıyordu gaz için

Canım benim bebeğin öyle oluyor sürekli hırıltılı ses çıkıyor 2 kere dr götürdüm dr reflü oluyor kusuyor ve süt burnuna giriyor o yüzden öyle oluyor , ciğerlerini dinledi bişey yok dedi , ama bende 2 kere dr götürmeme rağmen endişeleniyorum bazen hır hır yapıyor hatta süt içerken bile

Ben her seferinde dışarıya çıkıp geri geldiğim zaman başlıyor huysuzluk ağlamak uyumamak bilmiyorum niye , yani zehir oluyor dışarıya çıkmak

Kızlar bebisin gazını çıkaramadığıniz oluyor mu ? Bazen yarım saat uğraşıyorum hala çıkmamış oluyor oylece yatiriyorum mecbur

Banada bu damladan verdi gazı olcak olmaması imkansız dedi hatta dün geceden beri uykuya geçiş zorlaştı gazdan hafif huysuzluk başladı
BioGaia adi canim dün ilk defa verdim cok memnun kaldim, bu hafta ilk defa uzun süre uyudu gece ve gazini cok kolay cikartabildim her seferinde. Tavsiye ederim.

Bugün alıcam gndüz mü akşammı kullanıyosun cnm kaç damla

Kızlar biz bebişin dil bağını kestirdik. Emmesini engellemiyor gerek yok diyen doktor da oldu ne gerek var durmasına ya rahatsız ediyorsa ya ilerde sorun olursa şuan için acısız bir işlem diyen doktor da... biz de kesin o zaman dedik 5 sayede bitti. Hiç sıkkntı olmadı. airy-fairy

Oyy geçmiş olsunn
İleride işlem gerekiyorsa şimdiden yaptırmanız iyi olmuş

herkese selamlar, dun ani bir kararla sezeryan olup bebisime kavustum.. 41+0 da hala sanci yok, acilma 2 cm, rahimde yumusama yok ve bebek birak kanali rahim agzina yakin bile degildi.. Dr bu saatten sonra beklemek riskli olabilir bebek hareketleri azalmis dedi, 2 secenek sundu ya suni ile deneriz ya da sezeryan dedi. Suni de de sansim cok dusukmus..
Cok degisik bir duygu tum agrilara ragmen kendimi cok guclu hissediyorum..
Bekleyen arkadaslarin bir an once bebislerine kavusmalarini diliyorum

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…