- 2 Ocak 2022
- 3.062
- 4.518
- 83
BioGaia adi canim dün ilk defa verdim cok memnun kaldim, bu hafta ilk defa uzun süre uyudu gece ve gazini cok kolay cikartabildim her seferinde. Tavsiye ederim.Hangi damla ? İsmi ne
Bu gaz damlasını bende tavsiye ediyorum çocukta çalışıyorum bütün doktorlar biogaia yazıyordu gaz içinBioGaia adi canim dün ilk defa verdim cok memnun kaldim, bu hafta ilk defa uzun süre uyudu gece ve gazini cok kolay cikartabildim her seferinde. Tavsiye ederim.
İyi çok sevindim inşallah bi daha tekrarlamaz , bende yazdım ilacın ismini denicem canım sağolBioGaia adi canim dün ilk defa verdim cok memnun kaldim, bu hafta ilk defa uzun süre uyudu gece ve gazini cok kolay cikartabildim her seferinde. Tavsiye ederim.
Canım dr sordum tavsiye etmiyorum dedi8 10 damla olabilir
Canım benim bebeğin öyle oluyor sürekli hırıltılı ses çıkıyor 2 kere dr götürdüm dr reflü oluyor kusuyor ve süt burnuna giriyor o yüzden öyle oluyor , ciğerlerini dinledi bişey yok dedi , ama bende 2 kere dr götürmeme rağmen endişeleniyorum bazen hır hır yapıyor hatta süt içerken bileSelam kızlar bebeğimin boğazında balgam var gibi sesi çıkıyor hırıltılı bugün fışkırır tarzda kustu balgamlı nerden oluştu anlamadım birkaç gündür böyle bu durumu yaşayan oldumu hiç
@dikloron kuzum bebeğin sarılık durumu nasıl ben 10 gün önce gittiğimde deri testinde 10.3 çıktı artık gelmenize gerek yok dedi fakat iki gündür tekrar cildinde sarılık farkediyorum senin bebiş ne durumda yarın doktora gidicem bakalım ne diycekler
Ben 2 kere rop muayenesine götürdüm, zor değil damla damlatıyor , sonra zaten 1 dk sürüyor gözüne bakmasıKızlar bebeği göz muayenesi ne götüren oldumu devlet iki saat burda kalıcaksınız dedi zor bi işlemmi ?
Ben her seferinde dışarıya çıkıp geri geldiğim zaman başlıyor huysuzluk ağlamak uyumamak bilmiyorum niye , yani zehir oluyor dışarıya çıkmakBence de evde kalmak kötü yapıyor. nasipse bu doğumda 2 çocukla da olsa dışarı çıkıcam en azından bir market bile iyi gelir.birini anakucağına birini bebek arabasına koyarız.
Şimdi rahat uyuduğum 4 günün tadını çıkarıyım sonra başlasın macera
BioGaia adi canim dün ilk defa verdim cok memnun kaldim, bu hafta ilk defa uzun süre uyudu gece ve gazini cok kolay cikartabildim her seferinde. Tavsiye ederim.
Canım resmini Atar mısınMaflor canım
Aslında daha çok yorulmaları lazım garipmişBen her seferinde dışarıya çıkıp geri geldiğim zaman başlıyor huysuzluk ağlamak uyumamak bilmiyorum niye , yani zehir oluyor dışarıya çıkmak
Oyy geçmiş olsunnKızlar biz bebişin dil bağını kestirdik. Emmesini engellemiyor gerek yok diyen doktor da oldu ne gerek var durmasına ya rahatsız ediyorsa ya ilerde sorun olursa şuan için acısız bir işlem diyen doktor da... biz de kesin o zaman dedik 5 sayede bitti. Hiç sıkkntı olmadı.airy-fairy
Dün bi markete gidelim dedim büyük bi süpermarket ağladı çokAslında daha çok yorulmaları lazım garipmiş
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünherkese selamlar, dun ani bir kararla sezeryan olup bebisime kavustum.. 41+0 da hala sanci yok, acilma 2 cm, rahimde yumusama yok ve bebek birak kanali rahim agzina yakin bile degildi.. Dr bu saatten sonra beklemek riskli olabilir bebek hareketleri azalmis dedi, 2 secenek sundu ya suni ile deneriz ya da sezeryan dedi. Suni de de sansim cok dusukmus..
Cok degisik bir duygu tum agrilara ragmen kendimi cok guclu hissediyorum..
Bekleyen arkadaslarin bir an once bebislerine kavusmalarini diliyorum
Sağlıkla gelsin inşallahYarın öğlen saat 12 de Kerem beyle buluşma randevumuz varaşırı heyecanlıyım..
sezaryen öncesi sonrası şuna şuna dikkat et dediğiniz önerileriniz var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?