Çişi iyi yapıyor genelde açtigimda hep var ,snrm süt az geliyorÇiş durumu nasıl saydın mı,? Kaka yoksa çiş yoksa yeteri kadar beslenmiyor demek. Bence sen doktora bir danış kaka yoksa
Süt az olsa çişte az olur aslında bilemedim. Belki gaz filan vardır ondan ax yapmıştır kakayıÇişi iyi yapıyor genelde açtigimda hep var ,snrm süt az geliyor
Serum fizyolojik neden güvenli değil? Ben de yan yatırarak yapıyorum, kafasını dik tutup aşağıya akmasını da sağlayabiliriz belki.Böyle yan yatırıp yapınca orta kulak iltihabı olmaz mı? Kulağa kaçar gibi geliyor.kızımda ilk aylar hazır serumfizyollojik damlatıyordum artık onlar da güvenli değil alamam.bu serumlardan alıp yüz üstü tutarak yapabilir miyiz acaba
Her burun deliğine 2 ml mi yoksa 1 ml mi damlatıyorsun canım?canım buldum videoyu, bu Dr her emzirme öncesi öneriyor, eğer çok fazla hırıltısı varsa her emzirme öncesi yapabilirsin ben hırıltısı olduğunda yapıyorum aşırı rahatlıyor oğlum
Oy ne güzel beklemişsin kuzucuğu o da seni iyi bekletmiş annesi
Mamada kabızlık yapıyo mama verdin mi hiç10günlük olduk cnm baştan iyiydi siyah kaka fln geçtik sariyada döndü ama şimdi iki gündür yapmadı endişelendim
Bu videoda da 1 aydan sonra 4 saat diyor canım. Şimdi izliyordum da aynı konuya denk gelince atayım dedimBenim doktor kilosu iyi olduğu sürece 4-4,5 saate çıkabilirsin dedi
Sağlık bakanlığı tekli olan serum fizyolojiklerin bazı serilerini toplatma kararı almış. Ama torba şeklinde serum şeklinde olanlarda sorun yokSerum fizyolojik neden güvenli değil? Ben de yan yatırarak yapıyorum, kafasını dik tutup aşağıya akmasını da sağlayabiliriz belki.
Öyle ama süt yetmiyo bnm bu hafta böyle Bi denicem bakalımBen doktora sordum. Uyandırmasam acıkınca versem diye . 1 aylık olana kadar 2 saatte 1 emzirmeye devam et. O hala yenidoğan dedi.
Merhaba benimde suyum fazlaydı yürüyüş ve diyetle düşürdüm gebelikte şeker yüksek çıktı ne zaman ki diyeti ve yürüyüşü bırakınca tekrar su yükseliyor du tabi buda şeker yükseldikçe oluyor çok şükür sağlıklı kızımı kucağıma aldım darısı size olsun inşallah bu süreçte diyet ve yürüyüşü kesinlikle ihmal etmeyinSize sormak istedim benimde suyum fazla açlık tokluk takıp ediliyor sıvıyı artırıyormus seker. dogum yaptınız sanırım bir sıkıntı varmı karnım gergin biraz ilaç basladık
Zamanında dogum yaptınız mı gözünüz aydın.
Gecen gun esim buyugu hastaneye goturdugunde serum fizyolojikten oturu ortakulak iltihabi olmus bir bebe getirmisler. Tabi erkek olarak merak edip doktora sormamis. Neden olmus, nasil olmus diye... erkolar neden boyle acaba?asıl yüz üstü yapabilir o yüzden yan ystırılıyor ki diğer burundan çıksın, bu dr orta kulak iltihabı ile ilgili de bilgi vermişti ama hatırlamıyorumsonuç itibariyle yapmıyormuş
1- kuzu çocuk cerrahisi yapıyor. Kbb değil zaten. O yine yanlış bilgi. 2 cerraha gittim. 1.si kalsın emmeye engel değil dedi. 2.si 10ssniyede kesti. Kesinlikle o doktora gidebilceksen git. Pendik medikal park. Ayrıcı 28 gün içinde dye hiç ücrette vermedik. Doktor odasında oldu çıktık hmen
.
.
4- özledik nerelerdesin kaç gündür şurda ne gaz sancıları çektik tecrübe aradık yok
Mama verdiginizde 3 saatte bir de olabilir.Ben doktora sordum. Uyandırmasam acıkınca versem diye . 1 aylık olana kadar 2 saatte 1 emzirmeye devam et. O hala yenidoğan dedi.
Hah nihayet 4 saate cikabilecegiz dedim, ama buna da Ilay izin vermiyor ki, 1.5 saate dusurdu sipa cocuk. JajsjsjBu videoda da 1 aydan sonra 4 saat diyor canım. Şimdi izliyordum da aynı konuya denk gelince atayım dedim
O yasakli listesinde alvita var mi ben bulamadim, senelerdir 5ml siseli alvita kullaniyorum ben?Sağlık bakanlığı tekli olan serum fizyolojiklerin bazı serilerini toplatma kararı almış. Ama torba şeklinde serum şeklinde olanlarda sorun yok
Gidebilir, hepimiz birseyler yasadik mesela benim kizimin kilosu onden giderken, boyu haftasiyla uyumluydu.Merhaba ben 16+2 günlük hamileyim. Bebeğimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor ama baş çevresi 2 hafta önde gidiyor. Sizler böyle bir durum yaşadınız mı?
Alvita yok canım bende bir sürü stoklamıştım indirimdeGecen gun esim buyugu hastaneye goturdugunde serum fizyolojikten oturu ortakulak iltihabi olmus bir bebe getirmisler. Tabi erkek olarak merak edip doktora sormamis. Neden olmus, nasil olmus diye... erkolar neden boyle acaba?
Cerrahiye gidiyoruz tamamdir. Ben Ankara'dayim bu arada, 35 gunluk olduk bir de :)
Mama verdiginizde 3 saatte bir de olabilir.
Hah nihayet 4 saate cikabilecegiz dedim, ama buna da Ilay izin vermiyor ki, 1.5 saate dusurdu sipa cocuk. Jajsjsj
O yasakli listesinde alvita var mi ben bulamadim, senelerdir 5ml siseli alvita kullaniyorum ben?
Gidebilir, hepimiz birseyler yasadik mesela benim kizimin kilosu onden giderken, boyu haftasiyla uyumluydu.
Bazi arkadaslarin gobek cevresi onden giderken bas cevresi uyumluydu.
Olmayacak seyler degil bunlar rahat olun.
11.hafta ikili testte birseyler demedilerse, doktorunuz bu onden gidislere kotu demiyorsa kafaniza takmayin.
Emin olun doktorlar, bebeklerle ilgili asla risk almaz ne varsa pat pat soylerler, size olmasa da esinize mutlaka soylerler.
Ahhhh canım benimÇok teşekkür ederim canım benimAmin inşallah
Tüp bebek olduğu için sezeryan oldu gün verdi doktor o gün oldu doğum
Canım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün güzel günler de insalah pes etmeden emzir gelecek sutun hemen gelmeyebilir gayet normal sezeryan olduğu için ben eve gidip duş alınca gelmiştiKızlar çok şükür bebişte ben de iyiyiz sonunda bende kabulüm yavruma böyle bir his yok tarifsiz Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
Benim biraz zor geçti sezaryenim ama ilk yürüyüş gaz çıkarma vs problemsiz geçti şükür
Emzirmeye çalıştık ama ucum olmadığı için silikonla emzirdik mecbur bir kaç damla geldi daha da gelmedi ama yılmak yok inşallah gelecek
Mama da yemiyor aç kalacak diye korkuyorum
Serum fizyolojik aslında güvenli de, birden çok marka için fason üretim yapan bir üreticinin ürünlerinde sorun çıkmış. O yüzden güvenilir bir şey almak lazım.Serum fizyolojik neden güvenli değil? Ben de yan yatırarak yapıyorum, kafasını dik tutup aşağıya akmasını da sağlayabiliriz belki.
Hiç dert etme, bizimki hep 3 hafta önden gidiyordu.Merhaba ben 16+2 günlük hamileyim. Bebeğimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor ama baş çevresi 2 hafta önde gidiyor. Sizler böyle bir durum yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?