2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bence nişan olabilir o, benim daha nişanım gelmedi ama doktor aynı senin anlattığın gibi tarif etti hayırlısı ile kavuşuruz inşallah. Bende salı gününü bekliyorum

Ay herkes mi doğurdu ya bekleyen anne adayları nerelerdesiniz
40+2den selamlar hala doğurmadım 26 Eylül yani yarından sonra doğum günüm bir umut belki aynı güne denk gelir doğumum zaten olmazsa cumaya kadar beklenecek suni sancı vericekler

Canım bence nişan olabilir o, benim daha nişanım gelmedi ama doktor aynı senin anlattığın gibi tarif etti hayırlısı ile kavuşuruz inşallah. Bende salı gününü bekliyorum
Aa öyle mi ki acaba ben daha kıvamlı bir akıntı beklemiştim. Amin inşallah sağlıcakla doğsunlar da
DusunceBulutu da salıyı bekliyor.
Mikyy38 size gün verdiler mi
3-5 kişi kaldık resmen diğer bekleyen arkadaşlar da doğum yaptı sanırım

Canım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün güzel günler de insalah pes etmeden emzir gelecek sutun hemen gelmeyebilir gayet normal sezeryan olduğu için ben eve gidip duş alınca gelmişti
Amin canım benim saolsın Bugün taburcuyuz akşam duş alınca gelir inşallah bakalım gelene kdr devam pes etmek yok

Ben de mama olunca 3 bekliyorum :) hatta sütle de 2 de uyanmazsa 3 e kadar bekleyin diyorum ben uyurken. O da gecede bir kere oluyor:)

Doğum yaptım canım vaktinde. Bı sıkıntı olmadı.Suyum hep üst sınırda devam etti son haftaga kadar.

Bu videoda da 1 aydan sonra 4 saat diyor canım. Şimdi izliyordum da aynı konuya denk gelince atayım dedim

Hee bu adamın videolarını da çok severim :)) doğrudur valla bende biliyorum ki sarılık belasından kurtulduk sayılır çokta uykusundan etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum bende

Evet benimde hep sancım vardı. Şekeri tamamen kestim tatlı tuzlu yemedim. Ve son haftalarda full dinlenmeye çalıştım kaçıncı haftadasiniz .
28 su an. Sancı cıktı nst de 1 hafta hastanede kaldım evdeyim şimdi. Var agrı bıraz, diyet verdiler basladım bakalım.

Yok gün vermedi ama 41 olunca yatış yapıp suni sancı vericez dedi doktorum bende cuma günü 41+0 oluyorum salı günü kontrolüm var o gün birşey der artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…