2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ben bir kere saymıştım 50 tane nefes alıp veriyor

İlk aldiklarindada bı kapiyorlar canım çıkıyor valla
Garmestan kremi sipariş geçtim eşime inşallah işe yarar bide onu deneyim valla emzirme saatinden korkar oldum
Zaten bu gece gazdan uyuyamadım hic

hoşgeldiniz, oğlusum ile doğum gününüz aynı sağlıkla büyüsün sizin minnosta
[/QUOTE]
Tüm bebişlerimiz sağlıkla büyüsün

Demekki sütün yeterli bence Dr kes dediyse kes , benim bebeğimde sürekli aranıyor doysa bile bende sütüm yetersiz dedim dr kilo alıyor demekki yeterli dedi

Bestak damla bende çok işe yaradi .kişiden kişiye değişiyor demekki yada farklı mı kullandın ben günde 3 defa suya en az 8 er damla Max 20 damla imiş .damlatıp iciyorsun

En az 1 saat duruyorum canım, büyüğü de parkta oynuyor o sırada. Bebek arabasını sürekli hareket ettiriyorum veya kucağıma alıp yürüyorum. Evde neyi seviyorsa dışarıda da onu yap bebeğinle.
Ya evde hep memede :) uyurken çıkaracağım inş. O uyurken çıkarız ben de bebek arabasıyla yürürüm diyorum qma bakalım

İyi geceler bebeğimin başı emerken terliyor hep bide yattığı yerde baş yeri nemli oluyor uyurken de terliyor yani sizde durumlar nasıl?
Canım kalın giydirme. Ben evde kısa kollu body ile tutuyorum güzdüzleri. Benim doktor giydirmeye çok kızıyor. Terlemeyecek bebek diyor. Elinde eldiven ayağında çorap ve kıaa kollu body. Ona rağmen emerken bana değen yerler terliyor. Orayadq ağız mendili yada müslin örtüyü sokuyorum

Uyutma işini yapamıyorum ya emerken doyup ağzından atıyor göğüste uyumaya başlıyor dalsın diye bekliyorum bekliyorum yatağa koyunca 5 dakkaya uyanıyor nasıl çözcem..

Hayırlısı olsun bebeğiniz ilk iki gün 60şar gram kaybetti sonra sütüm artmaya başlayınca bir haftada kilosunu yakaladı 10 gram eksikti. En geç İki saatte bir emzirdim. Şimdi baya toparladı zaten benimki günde 30 gram alması lazım dedi doktor benimki 80 gram alıyor 8 10 kere kaka çiş yapıyor.

Bizimde doğum kilosundan 95 gram kaybettı, 1 hafta kuvezde kaldık kılo vermedı alamadı da , 3 saatte bır emzırdım o süreçte ızın verılen kadar yani.Şuan 10 günlüğüz tartı farkı kıyafet farkı falan olsada doğum kılosuna geldi anca diyebiliriz. Bu saatten sonra artık artı rakamlar olur inşallah şimdilik emme ile gidiyoruz doymadıgını hissedersem parmak Eds şırınga ile mama teklif ediyorum ama 10 ml fln içiyor içerse anca , 2 aaatı gecırmıyorum , çiş kaka yeterli mıktarda yapıyor gün içinde sadece süre olarak az emıyor oda erken doğduğu için yoruluyor dıyolar az daha uzun kalabılse belkı daha ıyı toparlar bilemedim. Benim ikinci bebeğim , ilkinde ne emme ne sarılık ne de kilo alımı ile ilgili hiçbir problem yaşamadım, şuanki çok başka bir tecrübe benim için iyi olsun istiyorum o yüzden sormak istedim

Bende burdayım 39+6yım bugün, dün sabah nişanım geldi ama sancı mancı hiçbirşeyim yok eylül annelerinden ekime transfer olacağım bu gidişle yarın kontrolüm var bakalım neler olacak
Aaa dogurmayan birileri kalmış bende sözde 24 Eylül de doguracaktım 24 Ağustos oldu sağlıkla gelsin

Merhaba kızlar nasılsınız bebişler bizi derbeder etti anlaşılan gaz sancıları ve erken doğumdan sonra doktor kontrolleriyle ugrasiyoruz, bebişte anne sütü sarılığı olabilir dediler 4 tüp kan aldılar bakalım, anne sütü sarılığı olan var mı?? Biraz araştırdım ama, bugün 1 buçukta sonra doktor değerlere bakacak bakalım.

Benim ilk bebeğim sürekli memedeydi, 3 aylık olunca aniden bıraktı sürekli memede olmayı
Ya işte bu sorun mu? Yani yatağa alışmada sorun yaşar mı sonra? Mağlum etraftakiler sürekli yorum yapıyor :) Bana yorucu olduğu oluyor tabiki ama valla analık zor ya beyin sürekli düşünmek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…