2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım nasıl geçti kontrol? Geliyor mu Bebiş
Şimdi çıktım canım, rahim ağzı kapalı incelme vs yok ama nstde birkaç tane sancı çıktı. Doktorum çarşamba akşama kadar bekleyelim herhangi bir gelişme olmazsa önce fitil sonrada suni sancıyla başlatalım dedi, muhtemelen kavuşmamız perşembe gibi görünüyor

Hepimizin derdi başka ya ama zorluk dercesi aynı şu 3 aya ışınlanmak istiyorum ben ya cidden çok zormuş yenidoğan dönemi
ne dertler var Allahımm benimkide emmiyor aşırı iştahsız bir bebek, 2660 doğdu o da , valla kafayı yicem sonunda, her ağladığında memeyi yapıştırıuorım bende mıy mıy mıy çekiyor hep

Hepimizin derdi başka ya ama zorluk dercesi aynı şu 3 aya ışınlanmak istiyorum ben ya cidden çok zormuş yenidoğan dönemi
abartısız 2 saattir tek bir öğünü için emzirmeye çalışıyorum, ne büyük bir fedakarlık ya mama versen 5 dk da doyuyor çabucak kilo alıyor onca zaman sana kalıyor yorgunluğu da cabası, emzircem diye çatladım resmen

Kesinlikle bazen mama verip geçsem dahamı kolay okur herşey diyorum bende emzirmek çok zahmetli şuan

İki numaralar hep çektirir olsun toparlar ya merak etmeyin bi de her bebek aynı değil 15 dk 15dk emzirin diyorlar mesela ben tek memeyi veriyorum bazen 15 bazen 20 dakika emiyor maşallah kilosu iyi her bebek aynı değil az emiyosa da doyuyor demek ki takılmayın siz onlara. Biraz daha büyüyünce daha rahat edersiniz şimdi tedirginliğiniz normal.
Söyleyen : Bebeği 46 günlük olan tecrübeli anne

Bende anne sütü sarılığı çıktı aklına gelebilecek her tahlil yapıldı idrar kan zaten kilo alımı iyi tuvaleti yeterli ise doktor hep canını sıkma dedi bana ama sıktım tabi .bi tahlil için kit yokmuş hatta onu da özelde yaptırdım o da çıkmadı sarılığı 7 ye düşmüştü en son 7 ile 10 arasında gidip geldi hep doktor da kesin anne sütü sarılığı yapacağın bir şey yok 3 aya düzelir dedi. Ben tabi ağlıyorum sütüm çocuğa yaramıyor mu zarar mı veriyor diye doktor da maşallah lohusalık tavan diyor

Evet oğlum inmezdi memeden ağlardım bunuda zor emziriyoruz ondan ağlıyorum 7-12 dk arası duruyor max butun teorılerımı çürüttü bakıcaz emmeyle aldığı kılosuna artık ona gore de yol ızlıcez oğlumu 20 ay bır fiil emzirdim. Bu minnoşta emsin istiyorum olabildiğince yaa

Hadi sağlıkla gelsin inşallah bende yarın tam 40 oluyorum bakalım bana ne diyecek

memeden alıp reflü yatağına koyup ayağımda sallıyorum, yatağa koyduğum gibi kalkıyor benimde ama yatakta sallayınca yeri değişmediği için kalkmıyor
Ben de Reflu yatağında yatırıyorum hep ama 3. Bilemedim 5. Dakkada açıyor gözünü.. tekrar emmeden uyumuyor. Reflu yatağı ile beşiğe koyup salladık az önce yemedi ayakta hiç sallamadım ya onu da bir denesem mi alışsın da istemiyorum

15 dakka tutuyorum kucağımda iyice uyusun diye. Dediklerini yapıyorum da 1 kere tutsa 3 kere tutmuyor şuan saat 1de uyanmıştı. 1den beri emiyor uyudu diyip yatağa koyuyorum geri uyandı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…