- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
Gözün aydın canım benim sağlıkla huzurla büyğsğn bebişinKızlar çok şükür bugün 20:08 normal doğum ile prensesime kavuştumAllah isteyen herkese nasip etsin, bekleyen annişlerimiz en kısa sürede kavuşsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım benim sağlıkla huzurla büyğsğn bebişinKızlar çok şükür bugün 20:08 normal doğum ile prensesime kavuştumAllah isteyen herkese nasip etsin, bekleyen annişlerimiz en kısa sürede kavuşsun inşallah
Canım ben kimyonla işi çözdüm şimdilik. Damlayı kullanmadım . 3 4 gün deneyeyim damla vermeden dedim şimdilik iyiyiz. Ama ben yasaklı hiç bir şey yemiyorum. Her yemekte internetten bakıyorum. Yeşil Salata içindeki malzemelere bile bakıyorum tek tek..Bebeğim çok gaz sancısı yasuyor bu aralar demek ki bu da bir faktormus dikkat edeceğim bundan sonra, siz gaz damlası kullanıyor muydunuz markası neydi memnun kaldığınız onerebileceginiz var mı![]()
Ooo güzel bir tavsiyeKızlar size süper bi bilgiyle geldim. Ben ilk doğum yaptığımda doktorum lacmix diye bi vitamin yazmış. Günde 2 kapsül içiyorsun. Hergün sabah gibi içiyordum. Bi gün unutmuşum. O gün akşam göğüslerim yumuşacıktı, süt yok gibiydi. Zaten oğlumuda sürekli besledim gene acıktı doyuramadım. Normalde dolu hissini yaşıyordum sert oluyordu göğüslerim çocukta doyuyordu. Neyse ertesi gün sabah vitaminimi aldım gene doldu akşamına. Anlamamıştım kıymetini. Doktor bir aydan sonra bırakabilirsin dedi ama ben iki kutu daha aldımbebekoma 3 aylık olana kadar yüklencem. Alın aldırın sütünüz olsun bebişiniz kiloları alsın sorada bana dua edin
![]()
Neden çatı muay yaptı? Rutinde 37den önce yapılmıyor. Ama 1 cm açıklık önemli değil haftalarca 2cmle gezenler var. Ama sen iş yapma dinlen tat 37ye kadar nolur nolmazTecrubeli anneler size bir sorum olacak 35 haftalik hamileyim dr cati muayenesi yapti ve 1 cm aciklik oldugunu soyledi. Biraz tedirgin oldum acikcasi. Erkenden acilmasi olan oldu mu hic aranizda veya duyan?
En az 8 er en fazla 20damla dedi benim eczane canımCanım bestlak damla için günde 3 defa 20 şer damla yazıyor
Yok etiket doğru Düzeltilmiş yaş için demiştim ☺ 12.08 de oldu doğum da normali 15 Ekimdi daha düzeltilmiş yaşa giremedik![]()
Cati muayenesi sonrasi kahverengi lekelenme olur, normal, bu konuda doktorunuz uyarmadi mi?Hayir her sey yolunda istedigimiz gibi dedi ama ben tedirginim yine de. Eve geldigimde kahverengi lekelenme gordum sanirim ilk cati muayenem oldugu icin boyle oldu. Ilk hamilelik olunca tecrubesizim :)
bunu bana da yazdilar ben bulamadim eczanede fiyati ne kadarmis? Olmadi getirttireyim.Kızlar size süper bi bilgiyle geldim. Ben ilk doğum yaptığımda doktorum lacmix diye bi vitamin yazmış. Günde 2 kapsül içiyorsun. Hergün sabah gibi içiyordum. Bi gün unutmuşum. O gün akşam göğüslerim yumuşacıktı, süt yok gibiydi. Zaten oğlumuda sürekli besledim gene acıktı doyuramadım. Normalde dolu hissini yaşıyordum sert oluyordu göğüslerim çocukta doyuyordu. Neyse ertesi gün sabah vitaminimi aldım gene doldu akşamına. Anlamamıştım kıymetini. Doktor bir aydan sonra bırakabilirsin dedi ama ben iki kutu daha aldımbebekoma 3 aylık olana kadar yüklencem. Alın aldırın sütünüz olsun bebişiniz kiloları alsın sorada bana dua edin
![]()
Kızlar tavsiye ile geldim. Şu eldivenler çok rahat. Hiç elden çıkmıyor diğerleri ile başa çıkamamıştım ben. Bunlar çorap eldiven diye geçiyor. 2 renk aldım hep bunları takıyorum. Bilginize
![]()
Bross 2 Li Puanlı Yeni Doğan Eldiven Ve Çorap Komb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bross 2 Li Puanlı Yeni Doğan Eldiven Ve Çorap Komb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bebeği böyle olan var mı. Benimki Bu gece sabaha kadar böyleydi
Bir daha ekleyeyim canım. Ekran görüntüsü de koyuyorum. Satıcıda başka renkléri de varAhahhshs anlayamamisim ben, simdi de konuyu unuttum ama :)![]()
Cati muayenesi sonrasi kahverengi lekelenme olur, normal, bu konuda doktorunuz uyarmadi mi?
Ancak kahverengi lekelenme kirmizi parlak kanamaya donerse sorun olur, doktorunuza gitmeniz gerekir.
sizi 35.hafta niye muayene etme ihtiyaci duydu, cok erken zira? 1 cm acilmadan korkmayin, bol bol dinlenin en az 2 hafta. 37.haftaya giris yapinca korkmaniza gerek yok.
bebegin gelisimi boyu kilosu ne durumda? 2 kiloyu gecti mi?
bunu bana da yazdilar ben bulamadim eczanede fiyati ne kadarmis? Olmadi getirttireyim.
canim yolladigin link uygulama yuklemeye yonlendiriyor acamadim ben.
Benim de bebegim bunu yapiyor ama normal birsey bu, cocuk ikiniyor :)
Yok yok dondurmuyorum buz dolabına koyuyorum yani ışımış süt tekrar soğuyor , ben tekrar sonra ılıtıyorum , onuda mı yapmamam gerekiyorEvet, tam da yapilmamasi gereken bu oluyor. O tekrar dondurdugun sutleri hatirliyorsan eger onları atmani oneririm.
Ben tesekkur ediyorum ayrica :)
Çözüm yok süreçmis galiba.Bence benimki genelde böyle. Uyurken hep böyle söyleniyor sürekli pışpış filan yapmak gerekiyor başınds yoksa komple uyanıyor . Ee bu dediği şey varsa ne yapçaz? Çözüm?
Ben emzirme danismanligi aldim, ayni sorun bende de vardi. Emmedigi memeyi, oncesinde biraz sagim yapin biraz bosalsin cok doluyken alamiyorlarmis, sonrasinda emmekten hoslandigi meme ile baslayip 5 dakika sonra bebegi parmakla memeden ayirip, kaldirmadan, kafasini diger memeye kaydir, sakin ol ve kendini rahat birak ben boyle cozdum. Kolay gelsin asagida foto paylasiyorum 1den 2 ye geciyorsunBebegin bir memeyi daha çok tercih etmesi, diğer memeyi çok az emmesi sıkıntısını nasıl aşabiliriz. Tercih etmediği memede mastit oldu bu sebeple
evet yapma, ben yaptım ağzından burnundan geldi çocuğun, korkudan 3 gün doğru düzgün besleyemedim hep kusuyorduYok yok dondurmuyorum buz dolabına koyuyorum yani ışımış süt tekrar soğuyor , ben tekrar sonra ılıtıyorum , onuda mı yapmamam gerekiyor
link istiyorumEvin içinde slingle gezenler +1![]()