Ben dedim ararsınız o günleri dedim. Ama büyüdükçe daha da güzel oluyor merak etmeyin. 4 saat uyuyor bazen özleyip ben kaldırıyorum. Uyanık kaldığında kartlarını oynuyoruz ben konuşuyorum o dinliyor tummy time yapıyoruz artık baya görüyor. Bi de toka takmaya başladım Allahım yicem kendi nazarım değecek siye korkuyorumayy evet yas başlarda ne güzel uyuyormuş meğer deliksiz 3 4 saat, ahh ahh bilemedik
Oo 32 gün mü oldu nasıl var mı değişiklik bebekte? Benim hedefim 1 aylık olması da
3 ay uzun ya dur bi 40 ı hedef koy3. Haftadayız biz de dediklerini yaşıyoruz valla
Ben dedim ararsınız o günleri dedim. Ama büyüdükçe daha da güzel oluyor merak etmeyin. 4 saat uyuyor bazen özleyip ben kaldırıyorum. Uyanık kaldığında kartlarını oynuyoruz ben konuşuyorum o dinliyor tummy time yapıyoruz artık baya görüyor. Bi de toka takmaya başladım Allahım yicem kendi nazarım değecek siye korkuyorum
Ben 3. Aydan sonra rahatlayacağımıza inandığım için biraz salıverdim, daha az stres yapıyorum
ayy ne güzelBen dedim ararsınız o günleri dedim. Ama büyüdükçe daha da güzel oluyor merak etmeyin. 4 saat uyuyor bazen özleyip ben kaldırıyorum. Uyanık kaldığında kartlarını oynuyoruz ben konuşuyorum o dinliyor tummy time yapıyoruz artık baya görüyor. Bi de toka takmaya başladım Allahım yicem kendi nazarım değecek siye korkuyorum
İlk bebeğin mi canım? Gerçekten salmak lazım ilk üç ay böyle karma karışık geçeçek, rutinimiz olmayacak, gecemiz gündüzümüze karışacak. Ama hepsi geçecek, 3. aydan sonra yavaş yavaş bir düzen oturtabileceğiz. Evinin, saçının başının dağınık olmasından utanmayacak kadar yakın arkadaşların ziyaretine gelsin, her gün dışarıya çıkmaya çalış, sana iyi gelen şeyleri yap kısacasıStresle ben baş edemiyorum ya hergün sıkıntılı yani aynı döngü gün içinde vakit geçmiyo sanki
İlk bebeğin mi canım? Gerçekten salmak lazım ilk üç ay böyle karma karışık geçeçek, rutinimiz olmayacak, gecemiz gündüzümüze karışacak. Ama hepsi geçecek, 3. aydan sonra yavaş yavaş bir düzen oturtabileceğiz. Evinin, saçının başının dağınık olmasından utanmayacak kadar yakın arkadaşların ziyaretine gelsin, her gün dışarıya çıkmaya çalış, sana iyi gelen şeyleri yap kısacası
Kesinlikle hormonlar, geçecek yakındaİlk evet ve tüp bebekle uğraşarak çabalayarak elde ettiğim bir şey çık şükür ama şuan böyle düşünmek bile tuhaf geliyo
Ben hiç böyle olcağını düşünmemiştim ya şuan hormonal hislerlemi zamanla değişckmi nolcak bilemiyorum ama aşırı bunalmış ve kötü hissediyorum sanki bir fırsat verseler arkama bakmadan kaçıp gitcek gibiyim ki 3 hafta oldu artık daha alışmış olmam gerekiyo ama tam tersi ben günden güne tükenmiş gibi oluyorum
Hamileyken bu günleri böyle hayal etmemiştim buda beni üzüyo çok herkes geçiyo bi şekilde diyo ama şuan geçmiyo gbi ya
Kesinlikle hormonlar, geçecek yakındakendine biraz zaman ver. 40ınız çıksın bir hele.
Yaaa bende toka takmak istiyorum ama zarar verirmiyim diye korkuyorum 28 günlükBen dedim ararsınız o günleri dedim. Ama büyüdükçe daha da güzel oluyor merak etmeyin. 4 saat uyuyor bazen özleyip ben kaldırıyorum. Uyanık kaldığında kartlarını oynuyoruz ben konuşuyorum o dinliyor tummy time yapıyoruz artık baya görüyor. Bi de toka takmaya başladım Allahım yicem kendi nazarım değecek siye korkuyorum
Hastaneden çıktık eve geldigimzde hemen başladım çok büyük kurtarıcıKızlar emzik kullanımına bebeğiniz kaç günlükken başladınız?
Bebeğim bu ara huysuzlanmaya başladı
Yok onu yatarakta yapa bilirsin sanırım , ben çok kullanacaksın sandımAaa ben bir kerecik yaptım onda da yatma pozisyonunda hafif yanken yapmıştım. Zaten tam sıkamadım içine 4 5 kerede anca sıktımbir şey de çıkmadı doğru dğzgün. Şimdi bebeğin yüzü yere doğru bakacak, o tek kullanımlık serum fiz . Aldım ben onun yarısı bir burnuna sıkıcam diğerinden akçak, sonra diğer yarısını diğer burnuna .. böyle sanırım? Peki yüzü aşağı doğru bakarken bunu sıkmak zor olmaz mı ya? Kolay sıkılmıyor ki
Ben aldım , iyi geliyor ama yani o kadar da değilKızlar kiraz çekirdekli gaz giderici kemer aldım deneyen varmı
Kızlar emzik kullanımına bebeğiniz kaç günlükken başladınız?
Bebeğim bu ara huysuzlanmaya başladı
Şırıngayla mı daha kolay bu tek kullanımlarla mı sıkmak daha kolay? Tek kullanımlıkla sıktım zor sıkılıyor fış diye gitmiyor ama. Ben mi yapamadım. Eli kolu durmuyor zaten bebeninKıZlae serumu sıktıktan sonra yumuşuyor çengelli iğnenin arkasıyla alıyorum her burna 2cc sıksanız yeter boğulmaz okadarcık şeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?