2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ayy evet yas başlarda ne güzel uyuyormuş meğer deliksiz 3 4 saat, ahh ahh bilemedik
Ben dedim ararsınız o günleri dedim. Ama büyüdükçe daha da güzel oluyor merak etmeyin. 4 saat uyuyor bazen özleyip ben kaldırıyorum. Uyanık kaldığında kartlarını oynuyoruz ben konuşuyorum o dinliyor tummy time yapıyoruz artık baya görüyor. Bi de toka takmaya başladım Allahım yicem kendi nazarım değecek siye korkuyorum

Daha iyi hissetcekmiyiz ya büyüdükçe bugn tam 3 hafta oldu ve ben hala alışamadım gün geçtikçe iyiye gitceğime daha bunalmış hissediyorum umarım hormonal ve lohusalıktandır

ayy ne güzel , benim oğlan gittikçe çirkin ördek yavrusuna benziyor ama anası onu her türlü yer bizde yapıyoruz tummy time ama benimki kendini paralıyor 2 dk bile kalmıyor karın üstünde ve başını yana atıp kendini yan çeviriyor hemen çok fena ya, kartları da şekilleri seviyor ama hayvan baskılı olanlar hiç ilgisini çekmiyor henüz

Stresle ben baş edemiyorum ya hergün sıkıntılı yani aynı döngü gün içinde vakit geçmiyo sanki
İlk bebeğin mi canım? Gerçekten salmak lazım ilk üç ay böyle karma karışık geçeçek, rutinimiz olmayacak, gecemiz gündüzümüze karışacak. Ama hepsi geçecek, 3. aydan sonra yavaş yavaş bir düzen oturtabileceğiz. Evinin, saçının başının dağınık olmasından utanmayacak kadar yakın arkadaşların ziyaretine gelsin, her gün dışarıya çıkmaya çalış, sana iyi gelen şeyleri yap kısacası

İlk evet ve tüp bebekle uğraşarak çabalayarak elde ettiğim bir şey çık şükür ama şuan böyle düşünmek bile tuhaf geliyo
Ben hiç böyle olcağını düşünmemiştim ya şuan hormonal hislerlemi zamanla değişckmi nolcak bilemiyorum ama aşırı bunalmış ve kötü hissediyorum sanki bir fırsat verseler arkama bakmadan kaçıp gitcek gibiyim ki 3 hafta oldu artık daha alışmış olmam gerekiyo ama tam tersi ben günden güne tükenmiş gibi oluyorum
Hamileyken bu günleri böyle hayal etmemiştim buda beni üzüyo çok herkes geçiyo bi şekilde diyo ama şuan geçmiyo gbi ya

Kesinlikle hormonlar, geçecek yakında kendine biraz zaman ver. 40ınız çıksın bir hele.

Yaaa bende toka takmak istiyorum ama zarar verirmiyim diye korkuyorum 28 günlük

Yok onu yatarakta yapa bilirsin sanırım , ben çok kullanacaksın sandım

KıZlae serumu sıktıktan sonra yumuşuyor çengelli iğnenin arkasıyla alıyorum her burna 2cc sıksanız yeter boğulmaz okadarcık şeyle
Şırıngayla mı daha kolay bu tek kullanımlarla mı sıkmak daha kolay? Tek kullanımlıkla sıktım zor sıkılıyor fış diye gitmiyor ama. Ben mi yapamadım. Eli kolu durmuyor zaten bebenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…