2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Takip ettirmeniz onemli yasi kucuk, yanlis kaynar, bağlarinda kisalma cekme falan olur Allah korusun

Benimki de öyleydi ondan kurmayi birakmistim ilk kez bu kadar uyudu kiz kardeşim de hemşire yenidogan bana 1 ay boyunca max 3 saatte bir emzir demisti ondan öyle korktum seninki benimkinden küçükse alarm i bırakma bence
Benimki 19 günlük canım hala alarm kuruyorum ama zaten alarma gerek kalmadan 45 dakika-1 saatte bir uyandırıyor beni gaz sancısından

Bu gaz sorunu hepimizi perişan ediyor benimki de gazdan az önce okadar çok emdiki tekrar emzirmeye kalktığımda midesi bulandı artık ben aklıma sürekli gaz sorununun inşaAllah en geç 3. ayının sonunda biteceğini getiriyorum kaldı iki ay

3 cm açıklıkla yarışı erken yaptı doktorum. Doğumum aşırı zor oldu benim için 5 cm açıklıkta ebe suyumu patlattı sonra sonuna kadar suni sancı verdiler tam açıklık oldu doğurdum çok şükür

Iki kiloyu gecti evet. Yurtdisindayim ben buradaki surece de cok hakim degilim acikcasi. Dr uyarmadi kanama olabilecegi konusunda. Haftaya gittigimde soracagim

Emzirme seanslarında uyumamak için bekleriz sohbete kuzum nasıl gidiyor bebişle alıştınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…