- 2 Temmuz 2023
- 12.011
- 35.939
- 528
Takip ettirmeniz onemli yasi kucuk, yanlis kaynar, bağlarinda kisalma cekme falan olur Allah korusunSağolasın canım inşallah
kızımda kullanıyordum ağrı kesici özelliği var iyi geliyordu
Amin amin inşallah çok sağolhepimizin gazası mübarek olsun :) kızın omzu daha iyi ama hala o kolunu pek kullanmamaya çalışıyor.askıya alamadığımız için yavaş iyileşiyor sanırım. ya da acıyacak diye korkudan kullanmıyor.kontrole de çağırmadı tekrar götürecek miyim ne zaman götürmem lazım bilmiyorum.işitme testi için tekrar gelicez o zaman gösteririm belki
Benimki 19 günlük canım hala alarm kuruyorum ama zaten alarma gerek kalmadan 45 dakika-1 saatte bir uyandırıyor beni gaz sancısındanBenimki de öyleydi ondan kurmayi birakmistim ilk kez bu kadar uyudu kiz kardeşim de hemşire yenidogan bana 1 ay boyunca max 3 saatte bir emzir demisti ondan öyle korktum seninki benimkinden küçükse alarm i bırakma bence
3 cm açıklıkla yarışı erken yaptı doktorum. Doğumum aşırı zor oldu benim için 5 cm açıklıkta ebe suyumu patlattı sonra sonuna kadar suni sancı verdiler tam açıklık oldu doğurdum çok şükürHayirli olsun canim, bi avazda dogur insallah. Sanirim daha bitmemis dogumun mesajlarda goremedim?
Tebrik ederim, simdiden gazan mubarek olsun. :) Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir omru olsun insallah
kızın omuzlari nasil oldu?
Ahahahah bunu neden anlatmadin bugune kadar?
2 gun boyunca sanci cekmene niye musade ettiler yahu? Suyun var miydi bari?
Bu arada Allah anali babali buyutmek nasip etsin inşallahminigin omru bahti guzel olsun
Slingci kizlar, bunu yenidogana kullanabildigimize emin misiniz? 2 cocuklu anne olarak bana coook ama cook lazim, magazadan almaya calistigimda yenidogana uyumlu model olmadigi soylendi, ayni boyle esnek slingti baktigim.
Bebeğimle oynuyorum.Melikeben kuzu sen bi kitap demiştin neydi adı ya?
Allah korusun baktırayımTakip ettirmeniz onemli yasi kucuk, yanlis kaynar, bağlarinda kisalma cekme falan olur Allah korusun
Iki kiloyu gecti evet. Yurtdisindayim ben buradaki surece de cok hakim degilim acikcasi. Dr uyarmadi kanama olabilecegi konusunda. Haftaya gittigimde soracagimAhahhshs anlayamamisim ben, simdi de konuyu unuttum ama :)
Cati muayenesi sonrasi kahverengi lekelenme olur, normal, bu konuda doktorunuz uyarmadi mi?
Ancak kahverengi lekelenme kirmizi parlak kanamaya donerse sorun olur, doktorunuza gitmeniz gerekir.
sizi 35.hafta niye muayene etme ihtiyaci duydu, cok erken zira? 1 cm acilmadan korkmayin, bol bol dinlenin en az 2 hafta. 37.haftaya giris yapinca korkmaniza gerek yok.
bebegin gelisimi boyu kilosu ne durumda? 2 kiloyu gecti mi?
bunu bana da yazdilar ben bulamadim eczanede fiyati ne kadarmis? Olmadi getirttireyim.
canim yolladigin link uygulama yuklemeye yonlendiriyor acamadim ben.
Benim de bebegim bunu yapiyor ama normal birsey bu, cocuk ikiniyor :)
Yurtdisindayim burada sanirim boyle sormadim da acikcasi ben de 36 ve sonrasi diye biliyorumNeden çatı muay yaptı? Rutinde 37den önce yapılmıyor. Ama 1 cm açıklık önemli değil haftalarca 2cmle gezenler var. Ama sen iş yapma dinlen tat 37ye kadar nolur nolmaz
Sağol canım benimBebeğimle oynuyorum.
Artık üç kişiyiz.
İlki bebiş için diğeri eşle olam iletişimi de kapsıyor
Bana doktorum laktom diye bir takviye verdi baya ise yariyor, belki incelemek istersinSüt sağdım yine hüsran. 2 3 gündür sağmıyordum yine az yine az artmamış o kadar çok şey yiyip içiyorum işe yarayan yok
Valla ben de ilk defa duydum sünnet olurken ona göre keseceklermiş daha az bir kısmını sanırımYarım sünnetli nasıl oluyor ki canım ilk defa duydum .pipisine baktığın zaman ucunda açıklık falan mı var
Pipisinde farklılık var mı ucu açık falan miValla ben de ilk defa duydum sünnet olurken ona göre keseceklermiş daha az bir kısmını sanırım
Emzirme seanslarında uyumamak için bekleriz sohbete kuzumKızlar selamm nasılsınızbebiş doğdu unuttum buraları gibi oldu ama hepimiz gibi 24 saatim ona entegre olmuş durumda o uyuduğunda ben de uyumaya çalışıyorum. Öyle bir selam vermek için geldim, yazılanları okumaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?