2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende aynı durumdayım salı günü kardeşim gitti eşim çalışıyor kaldık bebeyle baş başa, en büyük sıkıntın uykusuzluk olacak onu da eşin gelince devret uyursun onun dışında her türlü bakımını yaparsın hiç korkulacak bişey yok, unutma ona senden iyi kimse bakamaz ve ne istediğini anlayamaz

takip ettiğim bi dr her emzirme öncesi yapın dedi, bi zararı yok zaten, bende her emzirme öncesi olmasa da her gün yapıyorum

Kızlar merhaba bebeğim 20 günlük elinde bugün aniden bu iz belirdi daha önce yoktu ne olmuş olabilir sizce ? Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum geçmezse.

Daha iyi hissetcekmiyiz ya büyüdükçe bugn tam 3 hafta oldu ve ben hala alışamadım gün geçtikçe iyiye gitceğime daha bunalmış hissediyorum umarım hormonal ve lohusalıktandır
Ben çok bencil ve keyifçi bir insandım. Canım isterse yapar istemezse yapmazdım ilk defa mecburiyetlerim var be hayatta ilk doğum yaptığımda gerek var mıydı diye düşündüm çok zorlandım inanın. Ama şimdi gün geçtikçe o evlat sevgisini anlıyorum yaptığım her şeyi mecburen değil seve seve yapıyorum. Bana bakıyor tanıyor beni gülüyor büyüdükçe daha güzel olucak biliyorum farkındayım siz de emin olun

Şırıngayla mı daha kolay bu tek kullanımlarla mı sıkmak daha kolay? Tek kullanımlıkla sıktım zor sıkılıyor fış diye gitmiyor ama. Ben mi yapamadım. Eli kolu durmuyor zaten bebenin
Ben emzirdikten sonra vereyim diye tek kullanımlıklardan almıştım ondan sıkıyorum tazyikli vermek doğru değil bence zaten yumuşuyor elimde bır iki kere sıkıyorum burnunu sonra çengelli iğneyle alıyorum. Ağlıyor benimki de zaten veriyorum memeyi susuyor.

Çok normal hissettikleriniz. Ben de iki düşük yaşadım hala acıları içimde bu özlediğimiz istediğimiz çok beklediğimiz bir bebekti.
İlk doğduğunda kızgındım okadar acı çektim falan annemlere söyledim olur mu öyle şey diyorlar e ne hissetceğime siz karar veremezsiniz ki? Sonra emzirdim falan güzel bir duygu evet. Ama meme ucum ağrıyor uykum geliyor tuvalete gitmek bile lüks. Ben de bocaladım. Ama inanın büyüdükçe yükü azalıyor ne istediğini anlıyorsunuz bebeğinizin. Başta ağlayınca anneme veriyordum sustursun diye şimdi ben dilinden anlıyorum beni tanıyor. 3 ay a kalmadan inşallah en yakın zamanda toparlarsınız. Şimdi dışarı da çıkıyorum uzun süre uyuduğu içim rahatça banyo yapabiliyorum kendime vakit ayırabiliyorum. Geçicek ve çok mutlu olacaksınız ben her geçen gün daha çol alışıp daha çol seviyorum.

Kızlar moralim bozuk biraz
Bebeğim Son on gündür nerdeyse günde bir kez fışkırır tarzda kusuyor balgamı da var biliyorum günlük burun temizliğini de yapıyorum neden kusuyor fışkırır tarzda bilmiyorum
Emdiği sütmü fazla geliyor desem en fazla 5 dk memede kalıyor
İnanın moralim çok bozuldu kusunca tıkanıp nefes alamıyo aklım çıkıyor o nefes alana kadar baya korkuyorum
Sizde varmı böyle bir durum ?

5dk nedir cnm ya hemen nasıl doyuyor ki ben bir saat memede tutuyorum birde mama yapiyorum sütüm az galiba benim bence balgam tikiyordur onu süt fazla değil

Kızlar bebeklerinize yastık kullanıyormusunuz. Uzmanlar önermiyor ama annem ve kv yastiksiz olmaz diyorlar. Besiklerinizin içi nasıl bebeleri nasıl yatırıyorsunuz

Kızlar bebeklerinize yastık kullanıyormusunuz. Uzmanlar önermiyor ama annem ve kv yastiksiz olmaz diyorlar. Besiklerinizin içi nasıl bebeleri nasıl yatırıyorsunuz
Benim anne yanı ayarlanabiliyor başı yukarıda tutuyordum evde reflü yatağı gibi. şimdi kv deyim. O da yaptırmış yastık ve yatak elyaftan ama koymuyorum başının altına bir kişi bile önermiyor. Bir iki kere yatırmıştı anne ben bir yok edeyim o yastığı dedim anladı daha da koymadı

Arkadaşlar bebeğiniz max kaç saat uyuyor, yani çok zor uyandırdığınız oldu mu? Bugün en son 20:30 ta emdi ve uyudu saat 23:00 den beri uyandırmaya çalışıyoruz. Yok uyanmıyor, ilk hafta dışında hiç böyle olmamıştı. Bi ara uyandırdık 5 dk emdi ve geri daldı. Altını mı değiştirmedim, neler yaptım. Çok endişeliyim bişeyi yoktur di mi? Uyumasına izin versem gönlüm razı değil saatlerdir aç. Ama 5 dk emdi en azından midesine birazcık süt gitti. Napabilirim bu durumlarda

Kaç günlük?
Benimki ensesinden çok huylanıyordu bi de ıslak mendille vücudunu silebilirsiniz. Banyo yaptırdım bugün nazenin e o da uyuyor deliksiz banyo yapınca 4 saat. 1 ayı geçtiyse uyuma ve uyanık kalma süreleri artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…