- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Bez Molfix mavi paket kullanıyorum canım ıslak mendil de sleppy bio natürel kullanıyorum .bende deneme yapmak için dün akşam itibariyle pamuğa geçtim ıslak mendili bıraktım .öyle sürekli pişik kremi de kullanıyorum .bez bitmek üzere acaba Molfix in sarı paketini mi denesem bide diyorum .Birkaç gün önce bizim de öyleydi
Islak mendilmiş sebebi onu kaldırınca denklemden kendi kendine geçti.
Bebek bezi de yapabilir bir süre sonra. Hangi markayı kullanıyordun?
Islak mendil yerine pamuğa geçerek başladım canım bakalım . Bide bez bitmek üzere Molfix in mavi paketi almıştım bide bunun sarı paketi varmış onu deneme aklım var. Pişik şuan sadece poposunun tam kaka yaptığı bolgesindeBence pişik kremini değiştirin deneyin.. bezi değiştirip deneyin.. 2 sinide sırayla değiştirip hangisi sıkıntı bulmalısınız. Bebekten bebeğe değişyor bunlar mağlum
Pişik kremi Bepanthol almıştım onu kullanıyorum.altini mi az değiştiriyorum anlamadım .malum şu sıralar ishal gibi her almam da tekrar yapıyorSudokrem kullanıyorum ben temiz içerikli değil diyorlar ama hiç pişik olmadı çok sık altını değiştiriyorum bez olarak sleepy kullanıyorum belki bezi değiştirebilirsiniz.
Ben daha önce bebek bezi üreten bir yerde çalışıyordum. Oradaki arkadaşlarım da Molfix mavi paketi önermişti sarıya nazaran. Sleepynin bezinin çok pişik ve koku yaptığını duydum çevremden.Bez Molfix mavi paket kullanıyorum canım ıslak mendil de sleppy bio natürel kullanıyorum .bende deneme yapmak için dün akşam itibariyle pamuğa geçtim ıslak mendili bıraktım .öyle sürekli pişik kremi de kullanıyorum .bez bitmek üzere acaba Molfix in sarı paketini mi denesem bide diyorum .
Çok teşekkür ederim canım sağol.Canım doğum lekesi olabilir öyle duruyor. Bazıları doğumda çıkıp bazıları sonradan çıkabiliyormuş. Kalıcı ve geçici de olabiliyorlar.. bilgim yok yorum yaptım sadece. Doktora danış bence
geğiriyor olabilir mi, bizimde başta öyleydi geğirmeye alıştıKızlar benim bebiş yatskta uyurken bazen boğulcak gibi hareket yapıyor. Ağzını açıyor garip sesler çıkıyor öğürüyor gibi oluyor.. hemen kaldırıyorum yada yan çeviriyorum. Kusma vs bir şey dr yapmıyor.. reflu yatağında yatıyor bir de.. nedir bu anlamadım. Ben görmezken olcak diye çok korkuyorum
sezaryen mi oldun canım? bende ilk 10 gün korka korka yapıyordum idrarımı çok feci ağrı oluyordu yaparken, mesanenin yeri genişledi aslında kaslar istemsiz kasılıyor o yüzden oluyor o ağrılar sonra geçiyor merak etme, ve benim de 2 hafta falan bayağı ağrım vardı ağrı eşiğim de yüksektir ama sürekli bebek kucakta emzirdiğim baskı oluyordu sezaryen bölgesine daha fazla ağrı oluyordu, yara iyileştikçe o durumda geçiyor sende yürüyüş yapmayı ihmal etme, hem bağırsak hareketlerin artar hemde daha çabuk toparlanırsınBir şey sorucam kızlar belki aranızda aynısını yaşayan vardır
Doğum yapalı bugün 6 gün oldu. Hafif beslenmeme lifli gıdalar yememe bol su içmeme rağmen hala lavaboya zor çıkıyorum. Magne calci içiyorum iki gündür onla rahat çıkıyorum ama
Asıl sorun idrara çıkarken aşırı ağrı oluyor daha lavaboya giderken kıvranıyorum bıçaklıyorlar sanki.. antibiyotik kullanıyorum en az 3 lt su içiyorum dut kaynatıp içiyorum o yüzden enfeksiyon olduğunu sanmıyorum.. ama neden oluyor ve ne zaman geçer acaba tuvalete gitmek işkence benim için
Yatıp kalkarken de hala aşırı ağrım oluyor ne zaman geçecek bu acılarrr
enjektörle vermekte çok mantıklı, bizde başta zorlandık yemiyordu mamayı ağlaya ağlaya veriyorduk ama şimdi nasıl iştahlı yiyor ya saldırıyor resmen, enjektörle vermeme rağmen 2 dk da bitiriyor 30 cc yi, başta bizi çok zorlamıştı 30 cc yi 1 saatte vermeye çalışıyorduk çok şükür düzeldiBen bunun çakmasını yapıyorum :) emerken yandan enjektör sokup veriyordum.. bunu araştırdım borusu tıkanıyormuş gitmiyormuş filan alette sıkıntı çıkıyormuş. Fiyatı da 500 olunca almadım. İşe yarasa alayım ama tıkanıp kullanamayan çok olunca almadım.
emzirirken acayip kalori yakılıyor o yüzden terliyoruz, şey gibi düşün spor yapmak gibiKuzu sebebi terlemen olabilir mi? Ben emzirirken ve yatakta uyurke çok terliyorum neden bu kadar terliyorum anlamadım normalde hiç terlemeyen biriydim. Hamilelikte terledim de lohusalık daha kkötü.. neyse konu şu terliyorum sonra cam açık vs derken oraya esiyor üşüyor sırtım. Genelde üstüme birşey almakta çalışıyorum ama bebiş bir ağlayınca her şey kalıyor. Öyle yapa yapa sırtım tutulacak kesin senin de ondandır belki..sıcak tutmak iyi gelebilir.
Evet sezaryen oldu canımsezaryen mi oldun canım? bende ilk 10 gün korka korka yapıyordum idrarımı çok feci ağrı oluyordu yaparken, mesanenin yeri genişledi aslında kaslar istemsiz kasılıyor o yüzden oluyor o ağrılar sonra geçiyor merak etme, ve benim de 2 hafta falan bayağı ağrım vardı ağrı eşiğim de yüksektir ama sürekli bebek kucakta emzirdiğim baskı oluyordu sezaryen bölgesine daha fazla ağrı oluyordu, yara iyileştikçe o durumda geçiyor sende yürüyüş yapmayı ihmal etme, hem bağırsak hareketlerin artar hemde daha çabuk toparlanırsın
Bazen açıyorum bağlıyorum yapıyor tekrar 3 kere üst üste değiştirdiğim oluyor benim. Kremi değiştirebilirsiniz bezi değiştirebilirsiniz deneme yanılma. Bi de bebeklerimiz ishal değil sadece sütle beslenince sıvı aldıkları için kakalaeı öyle ek gıdaya geçene kadar böyle olucak. Bazen daha az kıvamlı olabilir ya içiyorsa mamadan yada annenin yediklerindenPişik kremi Bepanthol almıştım onu kullanıyorum.altini mi az değiştiriyorum anlamadım .malum şu sıralar ishal gibi her almam da tekrar yapıyor
Antibiyotik ileSistit olmadım daha önce o yüzden çok yeni geliyor bu durum ama ihtimal dahilinde evet
Nasıl geçti peki
Benimki de üç gündür yapmıyor anne sütü alan bebeklerde 7 güne kadar normal. 3 gün boyunca yapmazsa doktora gidersin canım4 gündür mamaya başladık, Sma kullanıyoruz mama olarak, kullanmaya başladığımızdan beri günlük kaka yapma miktarı azaldı ve dün hiç yapmadı, bezler çiş dolu ama kaka yok , gazını çıkarıyor rahatsız da değil, mamadan böyle oldu sanırım değil mi ? ilk defa 1 gün boyunca kaka yapmadı
Benimki bunları hiç sevmedi ya kullanamadımCanım seninde aldığın tulum bundan mıNewMamaa
Canım ben sezeryan oldum. benim de ilk 3-5 gün idrar yaparken aşırı canım yanıyordu Sonraları geçti. Geçici bir süreç.. Ve büyük tuvalet için benim de hala düzenli değil benim de magnezyum lâ biraz düzene girdi. Bağırsaklar anca toparlanıyordur..Ben yine doktoruma danışıp enfeksiyon olmasın diye nioli yağı da kullandım. Ortalama bi hafta 10 gün kadar sürüyor bu ağrılar acılar antibiyotiği ağrı kesicilerini aksatma yürümeye çalış az sabır geçecek en kısa zamanda şifalar dilerim..Bir şey sorucam kızlar belki aranızda aynısını yaşayan vardır
Doğum yapalı bugün 6 gün oldu. Hafif beslenmeme lifli gıdalar yememe bol su içmeme rağmen hala lavaboya zor çıkıyorum. Magne calci içiyorum iki gündür onla rahat çıkıyorum ama
Asıl sorun idrara çıkarken aşırı ağrı oluyor daha lavaboya giderken kıvranıyorum bıçaklıyorlar sanki.. antibiyotik kullanıyorum en az 3 lt su içiyorum dut kaynatıp içiyorum o yüzden enfeksiyon olduğunu sanmıyorum.. ama neden oluyor ve ne zaman geçer acaba tuvalete gitmek işkence benim için
Yatıp kalkarken de hala aşırı ağrım oluyor ne zaman geçecek bu acılarrr
Mama kullanmıyorum canımBazen açıyorum bağlıyorum yapıyor tekrar 3 kere üst üste değiştirdiğim oluyor benim. Kremi değiştirebilirsiniz bezi değiştirebilirsiniz deneme yanılma. Bi de bebeklerimiz ishal değil sadece sütle beslenince sıvı aldıkları için kakalaeı öyle ek gıdaya geçene kadar böyle olucak. Bazen daha az kıvamlı olabilir ya içiyorsa mamadan yada annenin yediklerinden
Sleppy yi çevrem onermedi o yüzden direk Molfix aldım . Pamuğa geçtim şimdilik inşallah duzelirBen daha önce bebek bezi üreten bir yerde çalışıyordum. Oradaki arkadaşlarım da Molfix mavi paketi önermişti sarıya nazaran. Sleepynin bezinin çok pişik ve koku yaptığını duydum çevremden.
hassas ciltliyse ıslak mendil de yapmış olabilir, sleepynin içeriğini biliyorum temiz ama ben de Unibaby kullanıyordum hemen hemen aynılar.
İnsallah bir an önce geçer. Bizim bebiş çok acı çekti piştikten
Bizimde doğumdan sonra sarılık vardı sütüm az diye aynı markanın mamasına başladık 2-3 gün kullandık. O sıra da doktor randevumuz vardı ve bize probiyotik damla başlatmıştı sanırım mama kullandığımız için. Doktora giderseniz bir söyleyin. Sağlık ocağı mamayı bıraktık diyince damlayı da bırakın 15 günlükken başlarsınız dedi. Son iki gündür geri başladık sanırım damlanın etkisi çok, daha az sancılanıyor. Gerçi sizin bebişte sancı durumu yokmuş çok şükür. Birkaç gün yapmaması da normal demişti doktor.4 gündür mamaya başladık, Sma kullanıyoruz mama olarak, kullanmaya başladığımızdan beri günlük kaka yapma miktarı azaldı ve dün hiç yapmadı, bezler çiş dolu ama kaka yok , gazını çıkarıyor rahatsız da değil, mamadan böyle oldu sanırım değil mi ? ilk defa 1 gün boyunca kaka yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?