Canım belki yazmışlardır ama masaj ve sıcak havlu kesinlikle. Boyun fıtığım vardı hamilelik döneminde ilaç alamıyorum diye eşim önce evdeki herhangi bi yağ ile masaj yapıyordu. Sonra sıcak havlu koyup uyuyordum ve sabaha geçiyordu.Kizlaarr help me.
4 gun once bir tutulma agrisiyla uyandim, tam tutulmada denemez ama tarif edebilecegim en yakin his bu.
4 gundur agri azalmak yerine surekli artisa geciyor. Kalbimin arkasindan boynuma oradan da koluma yayiliyor. Bayilmak uzereyum artik agridan, emzirdigim icin agri kesici krem surmedim 3 gun ama dun artik dayanamayip surdum ve agri daha fena artti.
Emzirirken uygulanabilecek bir koca kari usulu var mi bildiginiz?
Ben de şimdi aynı konuyu yazmak için girmiştim.Arkadaşlar bebeğiniz max kaç saat uyuyor, yani çok zor uyandırdığınız oldu mu? Bugün en son 20:30 ta emdi ve uyudu saat 23:00 den beri uyandırmaya çalışıyoruz. Yok uyanmıyor, ilk hafta dışında hiç böyle olmamıştı. Bi ara uyandırdık 5 dk emdi ve geri daldı. Altını mı değiştirmedim, neler yaptım. Çok endişeliyim bişeyi yoktur di mi? Uyumasına izin versem gönlüm razı değil saatlerdir aç. Ama 5 dk emdi en azından midesine birazcık süt gitti. Napabilirim bu durumlarda
Birkaç gün önce bizim de öyleydiKızlar bebeği pişik olan var mı ?
Her bez sonrası pişik kremi kullansam da pişik oldu
Yastıksız tabii kiKızlar bebeklerinize yastık kullanıyormusunuz. Uzmanlar önermiyor ama annem ve kv yastiksiz olmaz diyorlar. Besiklerinizin içi nasıl bebeleri nasıl yatırıyorsunuz
Hemşiremiz pişik kremini gereksiz yere kullanmanın bebek poposunu kreme karşı dirençli yaptığını söylemişti. Ben hiç pişik kremi kullanmam, sarı kantaron yağı veya zeytinyağı kullanırım pişik olduğunda. Anında geçer.Kızlar bebeği pişik olan var mı ?
Allahtan şu meme var susturuyor :) ya bu videolarda birşeyler almıyorlar sıkıyorlar bebeği ters çeviriyorlar her şey çıkıyorBen emzirdikten sonra vereyim diye tek kullanımlıklardan almıştım ondan sıkıyorum tazyikli vermek doğru değil bence zaten yumuşuyor elimde bır iki kere sıkıyorum burnunu sonra çengelli iğneyle alıyorum. Ağlıyor benimki de zaten veriyorum memeyi susuyor.
Yaa her gün mü dedi benimki yap dedi ama ne zaman diye sormamışım o da demedi haftaya ayrıntılı sorcam.Doktor bana hergün yap dedi burun delikleri çok kçük şuan nemlensin dedi ama daha cesaret edemedim yani
Ya bende de otribebe var ama yenidoğan doktoru hastaneden çıkmadan daha aspiratör kullanmayın burun içi çok hassas değince hemen tahriş olur serum fizyolojik ile yapın dedi. Ne zaman kullanabilcez bilmiyorum.Ben emerken burnunda tıkanma hissedersem yapıyorum. Bir de sık sık burnunu kontrol ediyorum sümük var mı diye görünce hemen serum fizyolojik sıkıp nexusun aspiratoru ile alıyorum
Valla bunlarla kolay sıkılmadı da yine denemek lazım. Her gün demiş ama sen de yapmamışsın anlaşılanŞırıngayla daha kolaydır diye düşünüyorum yenidoğan doktoru hergün temizle dedi burnunu
Bunu gördüm paylaşmışsın geçen gün ama ben doktora sormadan bunu kullamak istemedim. Haftaya kontrol var sorayım inş.Sterimar Baby Sprey 100 ml - Fiyatı, Yorumları
Sterimar Baby Sprey 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu kullanıyorum canım en rahatı bu bence
14 günlük, dediğiniz şeyleri de yapmıştım bana mısın demedi. En son bıraktın uyusun kendi uyanacak nasılsa diye yarımsaat sonra uyandıKaç günlük?
Benimki ensesinden çok huylanıyordu bi de ıslak mendille vücudunu silebilirsiniz. Banyo yaptırdım bugün nazenin e o da uyuyor deliksiz banyo yapınca 4 saat. 1 ayı geçtiyse uyuma ve uyanık kalma süreleri artıyor.
Muhtemelen bi gün öncesi aktifliğinize bağlıdır. Bizimde öyleydi gece nerdeyse hiç uyumamıştı. Bugün acısı çıktı. Ay iyi olsunlar da uyusunlar, insan uyusa endişeleniyor uyumasa endişeleniyorBen de şimdi aynı konuyu yazmak için girmiştim.
Bugün sürekli uyudu, aralarda uyandı emdi mama içti vs ama en son 22 de ben uyandırdım emzirdim hala uyanmadı. Bugün 18 günlük oldu. Dönemsel bir şey mi bilemiyorum.
Dün çok aktifti akşam, önceki günler de biraz sancıları vardı çok uyutmamıştı acaba bugün rahatladı da ondan mı diye düşünüyorum. Yarın devam ederse doktora yazacağım artık.
Çok şükür uyandı benimki ama inşallah tekrar olmaz uyandırmak çok güç oluyor insan çok endişeleniyorP pinkymelTweetiy benim bebeğim de geçen gün çok uyudu sizin gibi uyandıramıyordum, uyandırsam da çok az emip tekrar uyuyordu, nezle de olduğu için endişelenip acile götürmüştüm. Ertesi gün normale döndü. Hasta değilse bir gün daha bekleyin ve mutlaka emzirin. Yüzünü suyla yıkayın, kiyafetlerini çıkarın uyanmaları için.
Bence pişik kremini değiştirin deneyin.. bezi değiştirip deneyin.. 2 sinide sırayla değiştirip hangisi sıkıntı bulmalısınız. Bebekten bebeğe değişyor bunlar mağlumKızlar bebeği pişik olan var mı ?
Kuzu yastığı yatağın altınamkoyup reflu yatağı gibi yükselti yap. Anneler de rahat bıraksın sen de rahat et. Kullandım yastığı bak deKızlar bebeklerinize yastık kullanıyormusunuz. Uzmanlar önermiyor ama annem ve kv yastiksiz olmaz diyorlar. Besiklerinizin içi nasıl bebeleri nasıl yatırıyorsunuz
Bence büyük bebeklere yapılabilir. Doktorum bana her sabah kontrol et burnunu temizle bir şey varsa dedi 1 Aydan önce otribebe yasak sonrasında kullanabilirsin dedi.Allahtan şu meme var susturuyor :) ya bu videolarda birşeyler almıyorlar sıkıyorlar bebeği ters çeviriyorlar her şey çıkıyor
Sağol canım bende kontrollü gideyim 1 aya kadar bakalımBence büyük bebeklere yapılabilir. Doktorum bana her sabah kontrol et burnunu temizle bir şey varsa dedi 1 Aydan önce otribebe yasak sonrasında kullanabilirsin dedi.
Benimkinde de var o davranış hatta öksürüyor benimki boğazına bişey kaçmış gibi, sürekli sağ- sol yan yatırıyoruz. Doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi, sindirmeye çalışıyor dedi. Ama bana da pek normal gelmediKızlar benim bebiş yatskta uyurken bazen boğulcak gibi hareket yapıyor. Ağzını açıyor garip sesler çıkıyor öğürüyor gibi oluyor.. hemen kaldırıyorum yada yan çeviriyorum. Kusma vs bir şey dr yapmıyor.. reflu yatağında yatıyor bir de.. nedir bu anlamadım. Ben görmezken olcak diye çok korkuyorum
Ben doğumdan sonra iki defa üst üste sistit oldum canım ben de 3lt su içiyordumBir şey sorucam kızlar belki aranızda aynısını yaşayan vardır
Doğum yapalı bugün 6 gün oldu. Hafif beslenmeme lifli gıdalar yememe bol su içmeme rağmen hala lavaboya zor çıkıyorum. Magne calci içiyorum iki gündür onla rahat çıkıyorum ama
Asıl sorun idrara çıkarken aşırı ağrı oluyor daha lavaboya giderken kıvranıyorum bıçaklıyorlar sanki.. antibiyotik kullanıyorum en az 3 lt su içiyorum dut kaynatıp içiyorum o yüzden enfeksiyon olduğunu sanmıyorum.. ama neden oluyor ve ne zaman geçer acaba tuvalete gitmek işkence benim için
Yatıp kalkarken de hala aşırı ağrım oluyor ne zaman geçecek bu acılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?