- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Ben de ağlıyorum valla, bu bebek çok masum diye üzülüyorum ağlıyorum, annem gitti ağladım, gaz sancısı oluyor ağlıyorum, hele ki bir gün kan alındı o ağladı ben ağladım ah ahhhAa negzel isim o oyle
Bizim kiz uyandi bi sure uyutmayacagim, yorulsun. Aktivite halisina koyayim diyorum, buyuge guvenemiyorum.
Kizlar size komik birsey soracagim,
Az once e-bebegin musteri hizmetlerini aradim 27839494 dk boyunca e-bebegin sarkisini dinledim (kayahan'in e bebegim ee ee sarkisinin biraz oynanmis hali) ve hungur hungur agladim. Baya sesim falan gitti ahsjjs.
Ozetle hala asiri duygusalim, hayir 40mizda cikti ama?
Sizde benim gibi vara yoğa agliyor musunuz?
Imza: Balik burcu
En iyisini annesi bilir tabikiHer fırsatta emziriyorum ama uyanması çok zor oluyor sarılık yüzündenpeki bu mamaya ek emziriyorsunuz değil mi ?
Doktorumuz meme yeter diyor ama belli ki yetmiyor5. Gündeyiz. Dediğin gibi inşallah 7. Günden sonra azalma olur da uğraşmayız ben de emzirme danışmanı olsam ben de önermem meme varken ne gerek var derim amaaaaa gel gör ki bu sarılık işi için de yemesi lazım sık sık
Ne zor şey şu lohusalık hemen bitse keşke.ben de akşam yemek yerken tutamadım bir yandan yiyip bir yandan ağladımSiz tutabiliyormussunuz yine ben goz pinarlarimin kontrolunu kaybettim resmen
ay lohusalik bitince, duygusallik gecer diyorlardi, bak geciyormus iste.
İki üç bebeli annelere soruyorum, biz çiçeği burnunda ilk bebeğini kucağına almış annelere tavsiye: Allah'ın izni ile 2. Bebisleri hemen mi yapalım araya 4-5 yaş koyalım mı sizce? Ben ikinciyi 1-2 yıl sonra düşünüyordum ama baktım hiç kolay değil, 2. yi hiç düşünmüyorum şimdilikKızlar hastaneye gidince annem mescide gitti ben 22 aylık kızım ve 7 günlük bebemle başbaşa kaldıkikisi birden ağlamaya başlamasın mı bir yandan bebek arabasını sürüp zorla kızımı sürükleyerek emzirme odasına girmeyi başardım.Allah telefonu icat edenden razı olsun hemen çocuk şarkısı açtım büyüğü sustu.ufağınında altını değişip hemen emzirdim.sonra büyüğünün altını değiştim iki ufak bebek tam bir kaos Allahım bundan sonra isteyene ver şu günler hemen geçsin diye dua ediyorum
Sanırım hepimiz böyleyiztabi ben bunun bakımsızıyım
Benimki ortalama 3 kere yapıyor. Ama her kakasını yaptığında temizleme pamuğunu totosuna degdirdigimde 2. kez yine yapıyorBebitolarınız günde kaç kez kakasını yapıyor acaba? Benimki sürekli kaka yapma sancısı çekiyor gibi de, günde iki kez ya yapıyor ya yapmıyor o da masajlarla falan anca ama o da yetmiyor gibi
Asla ve asla tavsiye etmiyorum.birlikte büyürler olayı inanılmaz zor.bence de düşünmemeniz daha iyiİki üç bebeli annelere soruyorum, biz çiçeği burnunda ilk bebeğini kucağına almış annelere tavsiye: Allah'ın izni ile 2. Bebisleri hemen mi yapalım araya 4-5 yaş koyalım mı sizce? Ben ikinciyi 1-2 yıl sonra düşünüyordum ama baktım hiç kolay değil, 2. yi hiç düşünmüyorum şimdilik
Spreyden sonra düştü göbek bağı spreyi bırakmamızı söyledi Dr şu an kuru ve kapalı krem vermedi şimdilik cmt tekrar bakacakBenim bebisinde akıntı ve kızarıklık olmuştu .göbek bağı düştükten sonra .doktor fucidin krem verdi bir hafta kullan dedi işe yaradı
Biz onu alıp dr götürdükSonuç iyise aramayiz, bir şey çıkarsa ararız dediler
Mochi manuel olan mı? Ondan sipariş ettim elektrikliye ihtiyaç yok mu diyorsun ?Mamajoo var bende ama mochi de aynı bence
Gectigimiz ayin 20sinde buyukten kan alindi. O yalvarirken bende onla agladimBen de ağlıyorum valla, bu bebek çok masum diye üzülüyorum ağlıyorum, annem gitti ağladım, gaz sancısı oluyor ağlıyorum, hele ki bir gün kan alındı o ağladı ben ağladım ah ahhh
Icilmiyormuymus!!! Ben şok. Ilk kez duyuyorum.Emzirirken bişeyler yiyilip içilebiliyor mu ya, ben su içecektim bizimkiler aman direkt çocuğa gidiyor içme demişlerdi
Değişmekle birlikte 5-6 sefer yapiyor. Bazen 1 kez yaptigi oluyor ama bu cok nadir.Bebitolarınız günde kaç kez kakasını yapıyor acaba? Benimki sürekli kaka yapma sancısı çekiyor gibi de, günde iki kez ya yapıyor ya yapmıyor o da masajlarla falan anca ama o da yetmiyor gibi
Biz pedagoga danismistik, hamile kalmadan once.Asla ve asla tavsiye etmiyorum.birlikte büyürler olayı inanılmaz zor.bence de düşünmemeniz daha iyi
4-5 yaş olursa laftan anlar kardeşine bakar ablalık abilik ederler.şimdi ufak olduğundan emzirirken ittirip git deyip kucağıma çıkmaya çalışıyor.ufağı memeden çekip bırakınca o ağlıyor.mecbur bekle annecim alıcam seni diyorsun ama yırtıyor kendini.babası oyalamaya çalışıyor ama o olmayınca ne yapıcam.gündüz annem oyalamaya çalışıyor onu da istemiyor.mecbur en küçüğü anneme verip ilgileniyorum.kısacası ikisini ayrı ayrı düşünüp eşit davranmaya çalışmak aşırı aşırı zor
Çok istedim kullanmak ama doktorum önermedi inatla, gaz için hiç bir ilacı önermiyorum kendi kendine atlatacak diyor sürekliKızlar kim sab simplex kullanıyor ve ne kadar kullanıyor
Canım ben aldım memnunum ama eğer göğüslerin ve uçların büyükse küçük gelir , çünkü boyutları küçükKızlar e bebekten gümüş kapak alan var mı ve alanlar memnun mu ?
Benim dr’ ta aynı , ama kullanıcam ben çünkü gaz mahv etti bebeğimi , çok hem ağlıyor hem artık iştahı kesildiÇok istedim kullanmak ama doktorum önermedi inatla, gaz için hiç bir ilacı önermiyorum kendi kendine atlatacak diyor sürekli
Canım biogaia probiyotik kullanıyoruz bir tek, o gaz ilacı olmadığı için doktor güvenle kullanabilirsiniz dedi sen kullanıyor musunBenim dr’ ta aynı , ama kullanıcam ben çünkü gaz mahv etti bebeğimi , çok hem ağlıyor hem artık iştahı kesildi
Kuzu 6 kez yapmalı diye biliyorum.. yeterli besleniyorsa. Ben bir ara her gün saydım.. bir bak internetten sen yine ama 2 az diye biliyorum.Bebitolarınız günde kaç kez kakasını yapıyor acaba? Benimki sürekli kaka yapma sancısı çekiyor gibi de, günde iki kez ya yapıyor ya yapmıyor o da masajlarla falan anca ama o da yetmiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?