2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de ağlıyorum valla, bu bebek çok masum diye üzülüyorum ağlıyorum, annem gitti ağladım, gaz sancısı oluyor ağlıyorum, hele ki bir gün kan alındı o ağladı ben ağladım ah ahhh

Kızlar oyun halısı linki atın üstüme, bebeğim 1 aylık olmak üzere başlasin etkinlikler. Hatta hatta etkinlik önerileri alayım, tummy time hisirtili kitaplar ve zeka kartlari, cingirak vs vs hariç canım bebeklerimizle yapacağımız şeyler var mı?

En iyisini annesi bilir tabiki inşallah hemen atlatır bebişlerimiz
Siz tutabiliyormussunuz yine ben goz pinarlarimin kontrolunu kaybettim resmen

ay lohusalik bitince, duygusallik gecer diyorlardi, bak geciyormus iste.
Ne zor şey şu lohusalık hemen bitse keşke.ben de akşam yemek yerken tutamadım bir yandan yiyip bir yandan ağladım

Kızlar hastaneye gidince annem mescide gitti ben 22 aylık kızım ve 7 günlük bebemle başbaşa kaldık ikisi birden ağlamaya başlamasın mı bir yandan bebek arabasını sürüp zorla kızımı sürükleyerek emzirme odasına girmeyi başardım.Allah telefonu icat edenden razı olsun hemen çocuk şarkısı açtım büyüğü sustu.ufağınında altını değişip hemen emzirdim.sonra büyüğünün altını değiştim iki ufak bebek tam bir kaos Allahım bundan sonra isteyene ver şu günler hemen geçsin diye dua ediyorum

İki üç bebeli annelere soruyorum, biz çiçeği burnunda ilk bebeğini kucağına almış annelere tavsiye: Allah'ın izni ile 2. Bebisleri hemen mi yapalım araya 4-5 yaş koyalım mı sizce? Ben ikinciyi 1-2 yıl sonra düşünüyordum ama baktım hiç kolay değil, 2. yi hiç düşünmüyorum şimdilik

Bebitolarınız günde kaç kez kakasını yapıyor acaba? Benimki sürekli kaka yapma sancısı çekiyor gibi de, günde iki kez ya yapıyor ya yapmıyor o da masajlarla falan anca ama o da yetmiyor gibi

Bebitolarınız günde kaç kez kakasını yapıyor acaba? Benimki sürekli kaka yapma sancısı çekiyor gibi de, günde iki kez ya yapıyor ya yapmıyor o da masajlarla falan anca ama o da yetmiyor gibi
Benimki ortalama 3 kere yapıyor. Ama her kakasını yaptığında temizleme pamuğunu totosuna degdirdigimde 2. kez yine yapıyor

Asla ve asla tavsiye etmiyorum.birlikte büyürler olayı inanılmaz zor.bence de düşünmemeniz daha iyi
4-5 yaş olursa laftan anlar kardeşine bakar ablalık abilik ederler.şimdi ufak olduğundan emzirirken ittirip git deyip kucağıma çıkmaya çalışıyor.ufağı memeden çekip bırakınca o ağlıyor.mecbur bekle annecim alıcam seni diyorsun ama yırtıyor kendini.babası oyalamaya çalışıyor ama o olmayınca ne yapıcam.gündüz annem oyalamaya çalışıyor onu da istemiyor.mecbur en küçüğü anneme verip ilgileniyorum.kısacası ikisini ayrı ayrı düşünüp eşit davranmaya çalışmak aşırı aşırı zor

Benim bebisinde akıntı ve kızarıklık olmuştu .göbek bağı düştükten sonra .doktor fucidin krem verdi bir hafta kullan dedi işe yaradı
Spreyden sonra düştü göbek bağı spreyi bırakmamızı söyledi Dr şu an kuru ve kapalı krem vermedi şimdilik cmt tekrar bakacak

Ben de ağlıyorum valla, bu bebek çok masum diye üzülüyorum ağlıyorum, annem gitti ağladım, gaz sancısı oluyor ağlıyorum, hele ki bir gün kan alındı o ağladı ben ağladım ah ahhh
Gectigimiz ayin 20sinde buyukten kan alindi. O yalvarirken bende onla agladim
Emzirirken bişeyler yiyilip içilebiliyor mu ya, ben su içecektim bizimkiler aman direkt çocuğa gidiyor içme demişlerdi
Icilmiyormuymus!!! Ben şok. Ilk kez duyuyorum.
Değişmekle birlikte 5-6 sefer yapiyor. Bazen 1 kez yaptigi oluyor ama bu cok nadir.
Biz pedagoga danismistik, hamile kalmadan once.

Kardes ya 3 yasina kadar yapilmis olmali ya da 6 yaşından sonra yapilmali demisti.

Biz de 2 yasina girdiginde kardesi dogmus olacak sekilde planladik, 23 aylikken kardesi geldi.

Ilk 1 ay korkunctu, cidden korkunctu ama. Ama en kotusu ilk 10 gun idi. 10 gun boyunca gece teroru yasadik ki bizde en uzun 15 dk suren ataklar 2-3saati bulur oldu.

Sonra duzeldi, gece uykusunda sorun kalmadi ama gunduz hala sorunluyuz. Ama yine de hic pisman degilim iyi ki yapmisim.

Çok istedim kullanmak ama doktorum önermedi inatla, gaz için hiç bir ilacı önermiyorum kendi kendine atlatacak diyor sürekli
Benim dr’ ta aynı , ama kullanıcam ben çünkü gaz mahv etti bebeğimi , çok hem ağlıyor hem artık iştahı kesildi

Kızlar unibaby sıvı sabun kullanıyorum çamaşırlara ama kokusunu sevmedim önereceğiniz güzel kokan deterjan varmı

Kuzu 6 kez yapmalı diye biliyorum.. yeterli besleniyorsa. Ben bir ara her gün saydım.. bir bak internetten sen yine ama 2 az diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…