- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Benim bebisinde akıntı ve kızarıklık olmuştu .göbek bağı düştükten sonra .doktor fucidin krem verdi bir hafta kullan dedi işe yaradıKızlar çok şükür ben de doğum yaptım geçen pzt.
Dün doktor göbek bağında koku var diye sprey vermişti onu kullandık bugün düşmüş. Ortası biraz iltihaplı gibi spreyi sıkmaya devam etmeli miyim düştükten sonra?
Bugün bebek arabasıyla yürüyüşe de indik 45 dakka gezdik ooh süperdi valla.. uyuyorken çıktım sıkıntı olmadı şükür güzel güzel uyudu
Ben de kendimi ağlamamak için çok zor tutuyorum.annemle normalde anlaşamayız bu haftasonu evine şehirdışına gidecek.düşündükçe ağlayasım geliyor.Aa negzel isim o oyle
Bizim kiz uyandi bi sure uyutmayacagim, yorulsun. Aktivite halisina koyayim diyorum, buyuge guvenemiyorum.
Kizlar size komik birsey soracagim,
Az once e-bebegin musteri hizmetlerini aradim 27839494 dk boyunca e-bebegin sarkisini dinledim (kayahan'in e bebegim ee ee sarkisinin biraz oynanmis hali) ve hungur hungur agladim. Baya sesim falan gitti ahsjjs.
Ozetle hala asiri duygusalim, hayir 40mizda cikti ama?
Sizde benim gibi vara yoğa agliyor musunuz?
Imza: Balik burcu
Canım istersen doktora danışıp mama ver.bizim kontrol vardı.doktor değer 14 ama 7günden sonra artmasını beklemiyoruz dedi 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.Bizim de sarılık 10 çıktıgünde kaç cc veriyorsunuz mamayı ?
Her fırsatta emziriyorum ama uyanması çok zor oluyor sarılık yüzünden3 saatte 1 30 cc ama kiloya göre değişir alacağı miktar, üzülmeyin bol bol emzirin geçecektir
Doktorumuz meme yeter diyor ama belli ki yetmiyorBen de kendimi ağlamamak için çok zor tutuyorum.annemle normalde anlaşamayız bu haftasonu evine şehirdışına gidecek.düşündükçe ağlayasım geliyor.
İmza: yükseleni balık burcu
Canım istersen doktora danışıp mama ver.bizim kontrol vardı.doktor değer 14 ama 7günden sonra artmasını beklemiyoruz dedi 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.
Kiloya ve sarılık değerine bakarak mamaya karar veriyorlar.emzirme danışmanıyla görüştük emen bebeklere mama önermiyoruz bol bol emzirin artacaktır dedi.
Canım eğer ada çayı yağıysa aldım onu kullanıyorum , dr inanlmaz gazlı bi bebek dedi dün götürdüm dr’a , ağla ağla mahv oldu bebeğim , dr gazını zorla çıkardı ateş ölçer ve vazelinle , sabah akşam rezene ve kimyon veriyorum , biberonla ver dedi ama içmiyor kaşık kaşık içiyorum iyi geldi sanki , masajda yapıyorum ada çayında sürüyorumkibrisss kuzum elma yağı kullanmanı tavsiye ederim. Annemler bize de kullanmış ben halen karnım ağrıyınca kullanıyorum. Bebeklerde ayak altına biraz sürüp çorap giydirince rahatlıyorlar. Kıbrısta bulabilirsen eğer denemeni tavsiye ediyorum. Aslında ada çayı yağı ama ismi elma yağı olarak geçiyor. Bende kızıma gaz sancısı olmamasına rağmen gün aşırı uyguluyorum. Kendim de biraz parmağımda kalanı yalıyorum. Çok şükür bu güne kadar gaz sancımız olmadı.
Benim burası daha yeni soğumaya başladı yani dünden beri , sadece battaniyesini kalınlaştırdım bide küllü zıbın giydirmeye başlıcam ilavetenKızlar bebelerinize ne giydiriyorsunuz dışarı çıkarken? Havalar soğudu benim olduğum il 20 derece ve altında hep, normal kıyafetinin üstüne battaniye vs mi sarıyorsunuz yoksa dış giyim falan mı kullanıyorsunuz
Bende o duygusallık gitti vallaAa negzel isim o oyle
Bizim kiz uyandi bi sure uyutmayacagim, yorulsun. Aktivite halisina koyayim diyorum, buyuge guvenemiyorum.
Kizlar size komik birsey soracagim,
Az once e-bebegin musteri hizmetlerini aradim 27839494 dk boyunca e-bebegin sarkisini dinledim (kayahan'in e bebegim ee ee sarkisinin biraz oynanmis hali) ve hungur hungur agladim. Baya sesim falan gitti ahsjjs.
Ozetle hala asiri duygusalim, hayir 40mizda cikti ama?
Sizde benim gibi vara yoğa agliyor musunuz?
Imza: Balik burcu
Ben de kendimi ağlamamak için çok zor tutuyorum.annemle normalde anlaşamayız bu haftasonu evine şehirdışına gidecek.düşündükçe ağlayasım geliyor.
İmza: yükseleni balık burcu
ay lohusalik bitince, duygusallik gecer diyorlardi, bak geciyormus iste.Bende o duygusallık gitti valla
Ben dün yelek giydirip çıkardım penye yelek üstüne de battaniye örttüm yeterli olmamış hasta oldu yavrum. Burun akıyor doktora götürdüm viral enfeksiyon dedi ya . Bi ton ilaç çok üzgünümKızlar bebelerinize ne giydiriyorsunuz dışarı çıkarken? Havalar soğudu benim olduğum il 20 derece ve altında hep, normal kıyafetinin üstüne battaniye vs mi sarıyorsunuz yoksa dış giyim falan mı kullanıyorsunuz
Bn ilk defa çıktım kuzum. Geçen denemede asansörden dönmüştük ağlama krizi ile.. yanımda annem vardı tabi... ama geldiğimizden beri uyumadı ya emerken biraz kestirdi o kadar hala uğraşıyom uyusun diyeBebek arabasını seviyolar ya orda uyuyolar hep
Bende tek bebek arabasıyla cesaret edemedim daha ama çıkıcam inş
Viralse soğuktan değildir kuzum birinden bulaşmıştır. Bu dönemde çok arttı. Nasıl koruyacağız çocukları bilmemBen dün yelek giydirip çıkardım penye yelek üstüne de battaniye örttüm yeterli olmamış hasta oldu yavrum. Burun akıyor doktora götürdüm viral enfeksiyon dedi ya . Bi ton ilaç çok üzgünüm
Aa doğru hatırlartın.. 2 3 hafta dediler. Ama belli olmaz. 40 ı geçsin garanti derizKızlar topuk kanı alinali 24 gün oldu, bir sorun olsa şimdiye kadar aranır mıydım sizce
Bn ilk defa çıktım kuzum. Geçen denemede asansörden dönmüştük ağlama krizi ile.. yanımda annem vardı tabi... ama geldiğimizden beri uyumadı ya emerken biraz kestirdi o kadar hala uğraşıyom uyusun diye
Benimki süt emip 2 saat uyuyordu taki bu sancı ve kabızlık başlayana kadarKızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor gündüzleri
Sonuncu almadınız mıKızlar topuk kanı alinali 24 gün oldu, bir sorun olsa şimdiye kadar aranır mıydım sizce
Evet tabii ki emziriyorum, bizim kilo alımımız azdı o yüzden mamaya başladıkHer fırsatta emziriyorum ama uyanması çok zor oluyor sarılık yüzündenpeki bu mamaya ek emziriyorsunuz değil mi ?
Doktorumuz meme yeter diyor ama belli ki yetmiyor5. Gündeyiz. Dediğin gibi inşallah 7. Günden sonra azalma olur da uğraşmayız ben de emzirme danışmanı olsam ben de önermem meme varken ne gerek var derim amaaaaa gel gör ki bu sarılık işi için de yemesi lazım sık sık
Sonuncu almadınız mı
İşte bende onlar yeterli olmaz diye korkuyorum, burası cidden soğuk, ama ne giydireceğim onu da bilmiyorumBen dün yelek giydirip çıkardım penye yelek üstüne de battaniye örttüm yeterli olmamış hasta oldu yavrum. Burun akıyor doktora götürdüm viral enfeksiyon dedi ya . Bi ton ilaç çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?