2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim bebisinde akıntı ve kızarıklık olmuştu .göbek bağı düştükten sonra .doktor fucidin krem verdi bir hafta kullan dedi işe yaradı

Kızlar bebelerinize ne giydiriyorsunuz dışarı çıkarken? Havalar soğudu benim olduğum il 20 derece ve altında hep, normal kıyafetinin üstüne battaniye vs mi sarıyorsunuz yoksa dış giyim falan mı kullanıyorsunuz

Bebek arabasını seviyolar ya orda uyuyolar hep
Bende tek bebek arabasıyla cesaret edemedim daha ama çıkıcam inş
Bugün bebek arabasıyla yürüyüşe de indik 45 dakka gezdik ooh süperdi valla.. uyuyorken çıktım sıkıntı olmadı şükür güzel güzel uyudu

Ben de kendimi ağlamamak için çok zor tutuyorum.annemle normalde anlaşamayız bu haftasonu evine şehirdışına gidecek.düşündükçe ağlayasım geliyor.
İmza: yükseleni balık burcu
Bizim de sarılık 10 çıktı günde kaç cc veriyorsunuz mamayı ?
Canım istersen doktora danışıp mama ver.bizim kontrol vardı.doktor değer 14 ama 7günden sonra artmasını beklemiyoruz dedi 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.
Kiloya ve sarılık değerine bakarak mamaya karar veriyorlar.emzirme danışmanıyla görüştük emen bebeklere mama önermiyoruz bol bol emzirin artacaktır dedi.

3 saatte 1 30 cc ama kiloya göre değişir alacağı miktar, üzülmeyin bol bol emzirin geçecektir
Her fırsatta emziriyorum ama uyanması çok zor oluyor sarılık yüzünden peki bu mamaya ek emziriyorsunuz değil mi ?
Doktorumuz meme yeter diyor ama belli ki yetmiyor 5. Gündeyiz. Dediğin gibi inşallah 7. Günden sonra azalma olur da uğraşmayız ben de emzirme danışmanı olsam ben de önermem meme varken ne gerek var derim amaaaaa gel gör ki bu sarılık işi için de yemesi lazım sık sık

Canım eğer ada çayı yağıysa aldım onu kullanıyorum , dr inanlmaz gazlı bi bebek dedi dün götürdüm dr’a , ağla ağla mahv oldu bebeğim , dr gazını zorla çıkardı ateş ölçer ve vazelinle , sabah akşam rezene ve kimyon veriyorum , biberonla ver dedi ama içmiyor kaşık kaşık içiyorum iyi geldi sanki , masajda yapıyorum ada çayında sürüyorum

Benim burası daha yeni soğumaya başladı yani dünden beri , sadece battaniyesini kalınlaştırdım bide küllü zıbın giydirmeye başlıcam ilaveten

Bende o duygusallık gitti valla

Ben de kendimi ağlamamak için çok zor tutuyorum.annemle normalde anlaşamayız bu haftasonu evine şehirdışına gidecek.düşündükçe ağlayasım geliyor.
İmza: yükseleni balık burcu

Siz tutabiliyormussunuz yine ben goz pinarlarimin kontrolunu kaybettim resmen
Bende o duygusallık gitti valla
ay lohusalik bitince, duygusallik gecer diyorlardi, bak geciyormus iste.

Ben dün yelek giydirip çıkardım penye yelek üstüne de battaniye örttüm yeterli olmamış hasta oldu yavrum. Burun akıyor doktora götürdüm viral enfeksiyon dedi ya . Bi ton ilaç çok üzgünüm

Bebek arabasını seviyolar ya orda uyuyolar hep
Bende tek bebek arabasıyla cesaret edemedim daha ama çıkıcam inş
Bn ilk defa çıktım kuzum. Geçen denemede asansörden dönmüştük ağlama krizi ile.. yanımda annem vardı tabi... ama geldiğimizden beri uyumadı ya emerken biraz kestirdi o kadar hala uğraşıyom uyusun diye

Ben dün yelek giydirip çıkardım penye yelek üstüne de battaniye örttüm yeterli olmamış hasta oldu yavrum. Burun akıyor doktora götürdüm viral enfeksiyon dedi ya . Bi ton ilaç çok üzgünüm
Viralse soğuktan değildir kuzum birinden bulaşmıştır. Bu dönemde çok arttı. Nasıl koruyacağız çocukları bilmem

Uyku konusu hiç net değil ya 3 ay olsada bi düzene girsek ne zamn ytcak kalkck düzen olabilir

Evet tabii ki emziriyorum, bizim kilo alımımız azdı o yüzden mamaya başladık

İşte bende onlar yeterli olmaz diye korkuyorum, burası cidden soğuk, ama ne giydireceğim onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…