- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
2 günde bir yıkıyorum ben, banyoya birlikte giriyorum. Omzuma alıp sırtını bacaklarını yıkıyorum sarılıyor zaten kollarıyla, bacaklarıma müslin serip yatırıyorum kaymasin diye karnını gövdesini yıkıyorum en son kolumla sabitleyip yere baktirip başından aşağı su döküyorum. Küvet kalabalığı olmuyor iyi oluyorBebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz kızlar
Çıplakken tutmakta zorlanıyorum kımıl kımıl hareket ediyor
Annem varken rahattık ama şimdi eşimle biraz zor oluyor
Kesinlikle kızım geçen hafta iki gün gidebildi anaokuluna sonra akşamına her yere kustu cuma göndermedim. Hali hazırda antibiyotik kullanıyordu doktora götürmedim takip ederim diye bir daha tekrarlamadı. Dün iyiydi derken bugün ishal başladı resmen param çöpe gidiyorkibrisss kuzu ben geç gördüm senin mesajları ya çok geçmiş olsun. Hatta uyuzu görünce geri gidip okudum.. inşallah düzelir kuzum içini ferah tut. Bu yavruları nerden kimden koruyacaz belli değil herkesten bir hastalık gelebilir..rabbime emanetler gerçekten.
Bizim miniğin doktoru sizi yada ablayı hasta etmeyen mikrop bebeği edecek böyle işleyecek süreç dedi hiçbir zaman anlayamayacağız gibi, hala daha geceleri kalkıp burun açıyorum bende. Bu arada baby-vac aldım elektrik süpürgesiz pkendim bile çeksem normal otribebe türevlerine göre daha başarılı başlık değişimine gerek olmadığı için daha işlevsel geldi. Süpürgeyle inanılmaz performansı varNewMamaa nin dediği gibi kimden neyden koruyacağız belli değil benim yavrum da perşembe günü ateşlendi duş falan aldırdım gece 37.5 olunca acile götürdük normal çıktı eve gönderdiler içim rahat etmedi hemen eve gelince randevu aldım. Gece yine ateşi çıktı ama sabah kalktığımızda normale yakındı ateşi öğleden sonra doktor muayene etti yatışını yapalım tetkikleri öyle yapalım dedi daha küçük eğer sen ateşi var diyorsan vardır dedi. Yatış yapıldıktan sonra ateşini ölçtüler 38.8 çıktı yavrumun ateşi bence birazda ölçtükleri makineden dolayı yüksek çıktı o anda kendim ölçmek aklıma gelmedi ama hemen müdahale ettiler tahlilleri yapıldı çok şükür tahlilleri temiz biraz crp yüksekti o da cumartesi sabah yapılan tahlilde normale dönmüştü ateşi de calpolle kontrol altında kaldığı için taburcu ettiler salı günü kontrolümüz var. Şimdi covid testi ve idrar kültürünü bekliyoruz onlarda da sıkıntı çıkmaz inşallah. Bu arada evde hasta biri yok annemler yakın onlara gidiyoruz arada ama onlarda da hasta yok nereden geldi bilmiyoruz.
Hamileyken 37. Haftadan önce çok canım çekmişti yemiştim bütün gece uyuyamamıştım doğurucam mı ben acaba karnım ağrıyor diye gazdanmış meğerNee! Ben bulgur pilavını süt yapar diye ne çok yemiştim, gaz yapıyor mu canım sen hiç yedin mi bebiste gaz yaptı mı? Ya bence ye, sütün çeker bak bizde böyle derler
Sizin bebe kaç günlük.yönteminiz süper ama Bizim banyo biraz soğuk oluyor kışın banyoda yıkamam zor olur. Odada küvetini getirip yıkıyoruz filenin üstünde. 3 günde bir yıkıyoruz bizde2 günde bir yıkıyorum ben, banyoya birlikte giriyorum. Omzuma alıp sırtını bacaklarını yıkıyorum sarılıyor zaten kollarıyla, bacaklarıma müslin serip yatırıyorum kaymasin diye karnını gövdesini yıkıyorum en son kolumla sabitleyip yere baktirip başından aşağı su döküyorum. Küvet kalabalığı olmuyor iyi oluyor
Geçmiş olsun canım benm birşey yoktur inşallah kuzu da test sonuçları da iyi çıkar inşNewMamaa nin dediği gibi kimden neyden koruyacağız belli değil benim yavrum da perşembe günü ateşlendi duş falan aldırdım gece 37.5 olunca acile götürdük normal çıktı eve gönderdiler içim rahat etmedi hemen eve gelince randevu aldım. Gece yine ateşi çıktı ama sabah kalktığımızda normale yakındı ateşi öğleden sonra doktor muayene etti yatışını yapalım tetkikleri öyle yapalım dedi daha küçük eğer sen ateşi var diyorsan vardır dedi. Yatış yapıldıktan sonra ateşini ölçtüler 38.8 çıktı yavrumun ateşi bence birazda ölçtükleri makineden dolayı yüksek çıktı o anda kendim ölçmek aklıma gelmedi ama hemen müdahale ettiler tahlilleri yapıldı çok şükür tahlilleri temiz biraz crp yüksekti o da cumartesi sabah yapılan tahlilde normale dönmüştü ateşi de calpolle kontrol altında kaldığı için taburcu ettiler salı günü kontrolümüz var. Şimdi covid testi ve idrar kültürünü bekliyoruz onlarda da sıkıntı çıkmaz inşallah. Bu arada evde hasta biri yok annemler yakın onlara gidiyoruz arada ama onlarda da hasta yok nereden geldi bilmiyoruz.
Çok çok geçmiş olsun inşallah temiz gelsin sonuçlarNewMamaa nin dediği gibi kimden neyden koruyacağız belli değil benim yavrum da perşembe günü ateşlendi duş falan aldırdım gece 37.5 olunca acile götürdük normal çıktı eve gönderdiler içim rahat etmedi hemen eve gelince randevu aldım. Gece yine ateşi çıktı ama sabah kalktığımızda normale yakındı ateşi öğleden sonra doktor muayene etti yatışını yapalım tetkikleri öyle yapalım dedi daha küçük eğer sen ateşi var diyorsan vardır dedi. Yatış yapıldıktan sonra ateşini ölçtüler 38.8 çıktı yavrumun ateşi bence birazda ölçtükleri makineden dolayı yüksek çıktı o anda kendim ölçmek aklıma gelmedi ama hemen müdahale ettiler tahlilleri yapıldı çok şükür tahlilleri temiz biraz crp yüksekti o da cumartesi sabah yapılan tahlilde normale dönmüştü ateşi de calpolle kontrol altında kaldığı için taburcu ettiler salı günü kontrolümüz var. Şimdi covid testi ve idrar kültürünü bekliyoruz onlarda da sıkıntı çıkmaz inşallah. Bu arada evde hasta biri yok annemler yakın onlara gidiyoruz arada ama onlarda da hasta yok nereden geldi bilmiyoruz.
Kuzu sen çocuk gazlı gazlı diyorsun bulgur pilavı götürüyorsun :) valla büyüsün şikayet etçem seni bebişine:) bu annenin yüzünden ne gaz sancısı çektin be diyeceğimNee! Ben bulgur pilavını süt yapar diye ne çok yemiştim, gaz yapıyor mu canım sen hiç yedin mi bebiste gaz yaptı mı? Ya bence ye, sütün çeker bak bizde böyle derler
Evet öyle yapıcam çünkü yorumları okudum bi sürü krem önerilmiş hiç birini Kıbrıs’ta bulamıyorumCanım turkiyeden tedarik etsen, akraban vs var mı?
Ah canım ya evet vallahi çıldırıcam , burdada çok geç teşhis konuldu bebeğimin tüm vücudunu sardı resmen , inşallah hemen geçer çok kötü bi hastalık Allah kimseye vermesin , korona dönemine geri döndük biz resmenkibrisss kuzu ben geç gördüm senin mesajları ya çok geçmiş olsun. Hatta uyuzu görünce geri gidip okudum.. inşallah düzelir kuzum içini ferah tut. Bu yavruları nerden kimden koruyacaz belli değil herkesten bir hastalık gelebilir..rabbime emanetler gerçekten.
Amin canım çok teşekkür ederimkibrisss çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatirsiniz umarım süreci
Evet canım kükürtlü vazelin çok önermişler ama Kıbrıs’ta yok maalesef kikibrisss çok geçmiş olsun
Tr de salgın çoğalmış dikkat etmek lazım ama nerden kimden geleceği belli olmuyor sıkça elleri yıkamakta duş almakta fayda var
Kükürtlü sabun iyi geliyor ama bebeklerde kullanılıyor mu bilmiyorum araştır istersen
Bu postun yorumlarını oku canım burada nasıl uyuzdan kurtulduklarını yazan çok kişi var geçmiş olsun inşallahCanım hiç bilmiyorum matrin diye bi krem ve şampuan verdi ama hiç geçirecek gibi durmuyor çünkü çoğaldı ellerinde ayaklarında çıkmaya başladı napıcam hiç bilmiyorum kafayı yemek üzeriyim
Haftada 2 biz deBebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz kızlar
Çıplakken tutmakta zorlanıyorum kımıl kımıl hareket ediyor
Annem varken rahattık ama şimdi eşimle biraz zor oluyor
Uyu cesaret edemem elimden kayar diye2 günde bir yıkıyorum ben, banyoya birlikte giriyorum. Omzuma alıp sırtını bacaklarını yıkıyorum sarılıyor zaten kollarıyla, bacaklarıma müslin serip yatırıyorum kaymasin diye karnını gövdesini yıkıyorum en son kolumla sabitleyip yere baktirip başından aşağı su döküyorum. Küvet kalabalığı olmuyor iyi oluyor
Öncelikle çok geçmiş olsunNewMamaa nin dediği gibi kimden neyden koruyacağız belli değil benim yavrum da perşembe günü ateşlendi duş falan aldırdım gece 37.5 olunca acile götürdük normal çıktı eve gönderdiler içim rahat etmedi hemen eve gelince randevu aldım. Gece yine ateşi çıktı ama sabah kalktığımızda normale yakındı ateşi öğleden sonra doktor muayene etti yatışını yapalım tetkikleri öyle yapalım dedi daha küçük eğer sen ateşi var diyorsan vardır dedi. Yatış yapıldıktan sonra ateşini ölçtüler 38.8 çıktı yavrumun ateşi bence birazda ölçtükleri makineden dolayı yüksek çıktı o anda kendim ölçmek aklıma gelmedi ama hemen müdahale ettiler tahlilleri yapıldı çok şükür tahlilleri temiz biraz crp yüksekti o da cumartesi sabah yapılan tahlilde normale dönmüştü ateşi de calpolle kontrol altında kaldığı için taburcu ettiler salı günü kontrolümüz var. Şimdi covid testi ve idrar kültürünü bekliyoruz onlarda da sıkıntı çıkmaz inşallah. Bu arada evde hasta biri yok annemler yakın onlara gidiyoruz arada ama onlarda da hasta yok nereden geldi bilmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?