- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Uyuz biriyle temas olmuş demekki çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınız ilaç verdimi bebeğe evde bulunan herkes ilaç almalı çok hızlı bulaşıyorCanım çok kötüyüm uyuz olmuş
Ayy aklımdan geçtin ne yaptın diye yazacaktım çok geçmiş olsunCanım uyuz olmuş
Uyuz biriyle temas olmuş demekki çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınız ilaç verdimi bebeğe evde bulunan herkes ilaç almalı çok hızlı bulaşıyor
Canım hiç bilmiyorum matrin diye bi krem ve şampuan verdi ama hiç geçirecek gibi durmuyor çünkü çoğaldı ellerinde ayaklarında çıkmaya başladı napıcam hiç bilmiyorum kafayı yemek üzeriyimAyy aklımdan geçtin ne yaptın diye yazacaktım çok geçmiş olsundr ne dedi tedavisi nasıl ? Fena salgın var zaten şu sıralar
Canim cok geçmiş olsun tez zamanda düzelir inşallahCanım hiç bilmiyorum matrin diye bi krem ve şampuan verdi ama hiç geçirecek gibi durmuyor çünkü çoğaldı ellerinde ayaklarında çıkmaya başladı napıcam hiç bilmiyorum kafayı yemek üzeriyim
Amin canım sağol bebeğim uyumuyormuş hep ağlıyormuş meğerse kaşınıyormuş yavrumCanim cok geçmiş olsun tez zamanda düzelir inşallah
Nasil ya... cok gecmis olsun, uyuzda sivilceler serit serit gozukur, oyle gorunmuyordu fotograftakiler. Cok sasirdim, nerden kapmis acaba.Canım uyuz olmuş
Maşallah bizde 52cm doğduk ama 1.5 ayda ancak 55cm olmuşuz erkek bebek yani birdeCanım hepsinin doğum boyu farklı ki uzamaları da farklı olur. Benimki 52 doğdu 1.ayda 57ydi mesela.. 2. Ay kontrolü perşembe bakalım
Hiç bilmiyorum , yani ben çok dışarıya çıkmıyorum ve görüşmüyorum kimseyle , eşim ve annem var sadece , demekki iş yerinde biri uyuz başla bişey aklıma gelmiyorNasil ya... cok gecmis olsun, uyuzda sivilceler serit serit gozukur, oyle gorunmuyordu fotograftakiler. Cok sasirdim, nerden kapmis acaba.
Çok geçmiş olsun hızlıca düzelir hiç merak etme canım, ilk olan siz değilsiniz, son ondan da siz olmayacaksiniz tedavisi var çok şükür , sen uykunu al bebeğine iyi gelebil yeter kiHiç bilmiyorum , yani ben çok dışarıya çıkmıyorum ve görüşmüyorum kimseyle , eşim ve annem var sadece , demekki iş yerinde biri uyuz başla bişey aklıma gelmiyor
Canım çok zo iyileşiyor , mutasyona uğramışlar ilaçlar etki etmiyor maalesef ki , tr ‘de karışımlı ilaç veriyorlar Kıbrıs’ta oda yokÇok geçmiş olsun hızlıca düzelir hiç merak etme canım, ilk olan siz değilsiniz, son ondan da siz olmayacaksiniz tedavisi var çok şükür , sen uykunu al bebeğine iyi gelebil yeter ki
Canım turkiyeden tedarik etsen, akraban vs var mı?Canım çok zo iyileşiyor , mutasyona uğramışlar ilaçlar etki etmiyor maalesef ki , tr ‘de karışımlı ilaç veriyorlar Kıbrıs’ta oda yok
Merhaba bizede evolvoarp1 verdi içiyormu bebeğinizİşte süt alerjisi tanısı verdi. Ve ek takviye olarak evolvia rp1 maması yazdı. Raporlu olarak. Ayrıca bana da süt diyeti verdi. Ara ara diyeti bozup deneyecegiz .
Günde bir öğün veriyorum. 100 CC.Merhaba bizede evolvoarp1 verdi içiyormu bebeğiniz
Canım biz hepimiz uzunuz. Amcalar dayılar filanda uzun.. hatta 52 doğunca insanlar uzun doğdu der biz normal doğdu dedikMaşallah bizde 52cm doğduk ama 1.5 ayda ancak 55cm olmuşuz erkek bebek yani birde
Genetiginiz uzun mu
Hiç bilmiyorum , yani ben çok dışarıya çıkmıyorum ve görüşmüyorum kimseyle , eşim ve annem var sadece , demekki iş yerinde biri uyuz başla bişey aklıma gelmiyor
O sırada ağzına bulgur dahi sürmeyen benBı ay öncesine kadar kola falan da içiyordum onları bıraktım en azından
Nee! Ben bulgur pilavını süt yapar diye ne çok yemiştim, gaz yapıyor mu canım sen hiç yedin mi bebiste gaz yaptı mı? Ya bence ye, sütün çeker bak bizde böyle derlerO sırada ağzına bulgur dahi sürmeyen bengeçen gün eşime kuru fasulye pişirdim o kadar güzel oldu ki sadece pişmiş mi diye 1 tane attım ağzıma birde kaç gündür canım öyle bir mercimekli bulgur pilavı çekiyor anlatamam resmen gün sayıyorum çocuğumun gazı bitsin de rahat rahat yemek yiyeyim diye
Baya gaz yapar Hemde ama kimyon katarak yiyorum benNee! Ben bulgur pilavını süt yapar diye ne çok yemiştim, gaz yapıyor mu canım sen hiç yedin mi bebiste gaz yaptı mı? Ya bence ye, sütün çeker bak bizde böyle derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?