2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Uyuz biriyle temas olmuş demekki çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınız ilaç verdimi bebeğe evde bulunan herkes ilaç almalı çok hızlı bulaşıyor
Ayy aklımdan geçtin ne yaptın diye yazacaktım çok geçmiş olsun dr ne dedi tedavisi nasıl ? Fena salgın var zaten şu sıralar
Canım hiç bilmiyorum matrin diye bi krem ve şampuan verdi ama hiç geçirecek gibi durmuyor çünkü çoğaldı ellerinde ayaklarında çıkmaya başladı napıcam hiç bilmiyorum kafayı yemek üzeriyim

Canim cok geçmiş olsun tez zamanda düzelir inşallah
Amin canım sağol bebeğim uyumuyormuş hep ağlıyormuş meğerse kaşınıyormuş yavrum nasıl bi illet ya çok sinirim bozuk vallahi uyku gözüme gitmiyor napıcam bilmiyorum, yorumları okuyorum çok zor geçen bi hastalıkmış

Nasil ya... cok gecmis olsun, uyuzda sivilceler serit serit gozukur, oyle gorunmuyordu fotograftakiler. Cok sasirdim, nerden kapmis acaba.
Hiç bilmiyorum , yani ben çok dışarıya çıkmıyorum ve görüşmüyorum kimseyle , eşim ve annem var sadece , demekki iş yerinde biri uyuz başla bişey aklıma gelmiyor

Hiç bilmiyorum , yani ben çok dışarıya çıkmıyorum ve görüşmüyorum kimseyle , eşim ve annem var sadece , demekki iş yerinde biri uyuz başla bişey aklıma gelmiyor
Çok geçmiş olsun hızlıca düzelir hiç merak etme canım, ilk olan siz değilsiniz, son ondan da siz olmayacaksiniz tedavisi var çok şükür , sen uykunu al bebeğine iyi gelebil yeter ki

Çok geçmiş olsun hızlıca düzelir hiç merak etme canım, ilk olan siz değilsiniz, son ondan da siz olmayacaksiniz tedavisi var çok şükür , sen uykunu al bebeğine iyi gelebil yeter ki
Canım çok zo iyileşiyor , mutasyona uğramışlar ilaçlar etki etmiyor maalesef ki , tr ‘de karışımlı ilaç veriyorlar Kıbrıs’ta oda yok

kibrisss kuzu ben geç gördüm senin mesajları ya çok geçmiş olsun. Hatta uyuzu görünce geri gidip okudum.. inşallah düzelir kuzum içini ferah tut. Bu yavruları nerden kimden koruyacaz belli değil herkesten bir hastalık gelebilir..rabbime emanetler gerçekten.

kibrisss çok geçmiş olsun
Tr de salgın çoğalmış dikkat etmek lazım ama nerden kimden geleceği belli olmuyor sıkça elleri yıkamakta duş almakta fayda var
Kükürtlü sabun iyi geliyor ama bebeklerde kullanılıyor mu bilmiyorum araştır istersen

Bı ay öncesine kadar kola falan da içiyordum onları bıraktım en azından
O sırada ağzına bulgur dahi sürmeyen ben geçen gün eşime kuru fasulye pişirdim o kadar güzel oldu ki sadece pişmiş mi diye 1 tane attım ağzıma birde kaç gündür canım öyle bir mercimekli bulgur pilavı çekiyor anlatamam resmen gün sayıyorum çocuğumun gazı bitsin de rahat rahat yemek yiyeyim diye

Nee! Ben bulgur pilavını süt yapar diye ne çok yemiştim, gaz yapıyor mu canım sen hiç yedin mi bebiste gaz yaptı mı? Ya bence ye, sütün çeker bak bizde böyle derler

Nee! Ben bulgur pilavını süt yapar diye ne çok yemiştim, gaz yapıyor mu canım sen hiç yedin mi bebiste gaz yaptı mı? Ya bence ye, sütün çeker bak bizde böyle derler
Baya gaz yapar Hemde ama kimyon katarak yiyorum ben gerçi benim bebenin de hep gazı olduğu için yiyorum her şeyi az az
Demir ilacından sonra iyice arttı gazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…