2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimfeii de sizinki gibi. Eskisi gibi serleşmiyor ama ağırlaşıyr anlıyorum.. hatta en son hangisini emdi unutursam şöyle alttan ikisini bir tartıyorum anlıyorum

Kızlar emzirme sonrası göğüs ucu sızlaması tahmini ne zaman son bulur ya .
Emzirme öncesi doluluktan ağrı oluyor emzirme sonrası da çok sizlamaya başlıyor .
Bende hiç olmuyordu bugün gün boyu o kadar çekiştirerek emdi ki baktım kıpkırmızılar habire yeni güncelleme geliyor

Ben çok saate bağlı kalmıyorum yada kalamıyorum diyeyim ne zaman isterse emziriyorum ki genelde gündüzleri sık sık emmek istiyor bazen 2-3 saat emmezse ben emziriyorum

Canım bendim o, geçen hafta salı sürü yumusamisti ve boş gibiydi. Şuan yine eski haline döndü yine sertleşiyor. Biraz zaman tanı ve telaş yapma sakın

Canım uyuz olmuş

Ol
Cok gecmis olsun alerji gibi sanki dus alinca degisilik oluyor mu? Kabartilarda azalma falan? Birde kullandiginiz ilac var mi bebege ya da size? Doktora gidin bence belki hastane degil de ozel muayene olabileceginiz iyi bir yere
canım uyuz olmuş ya nerden geldiyse hiç bilmiyorum elbiselerini sık sık değişirim ve mutlaka ütülerim giydirmeden anlamadım ki

Canım çok kötüyüm uyuz olmuş

5 e kadar neden uyumuyor gündüz çok mu uyuyor
Gece gazı çok oluyo Ya anlayamıyorum çok kıvranıyor
Ay ben ilk zamanlarda gece dk başı bez açıyordum şimdi kaka yapsa bile uyunuşsa açmıyorum zaten zor dalıyor annem diyodu ki gece biz alt açmazdık uykusu bölünmesin diye
Kızlar misafirime mercimek çorbası yaptım, ben de içeyim mi acil cvp 15 dk geliyorlar
No no no:))
Aynısını annem dedi :) biz dedi her şey yerdik gazı olaxak aklımıza gelmezdi diyo e ağlamazmıydık diyorum e bebekler elbet ağlar diyo haklı kadın geçen akşam kahvaltılık yedim gaz olmasın diye yine 5e kadar uyumadı

5 e kadar neden uyumuyor gündüz çok mu uyuyor
Gece gazı çok oluyo Ya anlayamıyorum çok kıvranıyor
Ay ben ilk zamanlarda gece dk başı bez açıyordum şimdi kaka yapsa bile uyunuşsa açmıyorum zaten zor dalıyor annem diyodu ki gece biz alt açmazdık uykusu bölünmesin diye
Kızlar misafirime mercimek çorbası yaptım, ben de içeyim mi acil cvp 15 dk geliyorlar
No no no:))
Aynısını annem dedi :) biz dedi her şey yerdik gazı olaxak aklımıza gelmezdi diyo e ağlamazmıydık diyorum e bebekler elbet ağlar diyo haklı kadın geçen akşam kahvaltılık yedim gaz olmasın diye yine 5e kadar uyumadı

Benimfeii de sizinki gibi. Eskisi gibi serleşmiyor ama ağırlaşıyr anlıyorum.. hatta en son hangisini emdi unutursam şöyle alttan ikisini bir tartıyorum anlıyorum
Ayy bende unutuyorum ve kurtarıcım hep şu Bebek+ uygulaması 7/24 açık kaydediyorum
Canım bendim o, geçen hafta salı sürü yumusamisti ve boş gibiydi. Şuan yine eski haline döndü yine sertleşiyor. Biraz zaman tanı ve telaş yapma sakın
Yaa sevindim düzelmesine. Ben şikayetçi değilim bu durumdan normalse sorun yok ama insan bi tedirgin oluyor sütüm mü azaldı diye. Aslında her gece dut kaynatıp içerdim bu sefer de süt fışkırıyor diye takviyeleri kestim; fışkırma da kesildi. En iyisi dengelemek bi gün içip bi gün içmiyim bakalım nasıl olacak

Ben önce altını değiştirip sokra emzirip sonra gazını cıkarıyorum, gazını cıkarırken omuzda uyuyor uykuya devam edecekse etmeyecekse zaten etmiyor. Hatta uyuyacaksa bez değiştirirken bile uyuyabiliyor, uyuymqyacaksa tık sesine bile uyanıyor.
Ol

canım uyuz olmuş ya nerden geldiyse hiç bilmiyorum elbiselerini sık sık değişirim ve mutlaka ütülerim giydirmeden anlamadım ki
Çok geçmiş olsun, arkadaş da yazmış salgın var. Cildiyeye gidenlerin yüzde 30u uyuzmuş bu ara. Sizde bişey var mı

Ya bende kaşınıyordum ama hiç aklıma uyuz gelmedi şimdiye kadar kimseden duymamıştım , yani etrafımda tutan yoktu şimdiye kadar , of nerden geldi hiç bilmiyorum , bütün elbiseleri toplasan torbalara balkona koydum 3 er tane kıyafet bıraktım kaynatıp yıkayıp ütüleyip giyiyoruz bakalım ne zaman geçecek , çok kötü bi ilet ya mahv olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…