Aaa bu ben :) sormamın amacı da bu vicdan azabıydıGenelde alıyorum ama gece ortası uyku öyle bir bastırıyor ki kaka yapmamışsa emzirip gazını alıp yatırıyorum
Sonrada vicdan yapıyorum ya pişik olursa diye kendimle kavga edip uyuyorum
Benimfeii de sizinki gibi. Eskisi gibi serleşmiyor ama ağırlaşıyr anlıyorum.. hatta en son hangisini emdi unutursam şöyle alttan ikisini bir tartıyorum anlıyorumBir arkadaş yazmıştı göğüslerim artık dolunca sertleşmiyor diye. Bende şuan fark ettim aynı durumdayım hep yumuşak. Dolunca hafif ağır oluyor ama o eski rahatsız edici durum yok. Normaldir inşallah ya. Sizinde doluluktan kastınız sertleşmesi mi yoksa aynı benimki gibi hafif ağırlaşması mı
Bende hiç olmuyordu bugün gün boyu o kadar çekiştirerek emdi ki baktım kıpkırmızılar habire yeni güncelleme geliyorKızlar emzirme sonrası göğüs ucu sızlaması tahmini ne zaman son bulur ya .
Emzirme öncesi doluluktan ağrı oluyor emzirme sonrası da çok sizlamaya başlıyor .
Canım hepsinin doğum boyu farklı ki uzamaları da farklı olur. Benimki 52 doğdu 1.ayda 57ydi mesela.. 2. Ay kontrolü perşembe bakalımKizlar bende bı soru sorayım özellikle 2.ay kontrolune gidenler. Bebeklerin boyu kaç cm çıktı?@Melikeben lidyadgn @Sonbahardagel dikloron @kumarbaz4334 ve diğerleri
Ben çok saate bağlı kalmıyorum yada kalamıyorum diyeyim ne zaman isterse emziriyorum ki genelde gündüzleri sık sık emmek istiyor bazen 2-3 saat emmezse ben emziriyorumAnnişler; gündüz emzirme düzeniniz nasıl? Ben her saat başı emziriyorum. Bu kadar sık acıkan var mı? Gece böyle değil çok şükür birkaç saat dayanıyor. Gündüz de eğer oyalarsam uyutursam 2 max 2,5 saat aç kalıyor ama düzenimiz hep saat başı emmek
Canım bendim o, geçen hafta salı sürü yumusamisti ve boş gibiydi. Şuan yine eski haline döndü yine sertleşiyor. Biraz zaman tanı ve telaş yapma sakınBir arkadaş yazmıştı göğüslerim artık dolunca sertleşmiyor diye. Bende şuan fark ettim aynı durumdayım hep yumuşak. Dolunca hafif ağır oluyor ama o eski rahatsız edici durum yok. Normaldir inşallah ya. Sizinde doluluktan kastınız sertleşmesi mi yoksa aynı benimki gibi hafif ağırlaşması mı
57 cm canım ( 48 cm doğmuştu )Kizlar bende bı soru sorayım özellikle 2.ay kontrolune gidenler. Bebeklerin boyu kaç cm çıktı?@Melikeben lidyadgn @Sonbahardagel dikloron @kumarbaz4334 ve diğerleri
Kalça usg çekildiniz mi lidyacım50 cm doğmuştu 2. Ay kont 54 cm cikti ama kız erkek farkeder kuzum
Canım uyuz olmuşCanim kizlar hakli alerjiye de benziyor, fucidin diye onerdigim krem ayni zamanda alerji icinde kullanilir.
Sen bu sivilceler ciktiginda ne yedin bi hatirla not al gun gun, 6aylik oldugunda alerji doktoruna (kibris'ta cildiye bolumu icinde olabilir) baktir mutlaka.
Yumurta alerjisine, domates, cilek, balik, pullu balik bunlar dokuntu yaptığını bildigim alerjiler. Ha birde temasla dokuntu yapanlar var, domates, cilek, kayisi, seftali gibi.
canım uyuz olmuş yaCok gecmis olsun alerji gibi sanki dus alinca degisilik oluyor mu? Kabartilarda azalma falan? Birde kullandiginiz ilac var mi bebege ya da size? Doktora gidin bence belki hastane degil de ozel muayene olabileceginiz iyi bir yere
Canım çok kötüyüm uyuz olmuşÖyle yap kuuzm bende idare edicem yaşına kadar en azından ek gıdaya geçene kadar sonrada diyete başlamam lazım ben veemekten ziyade alıyorum hızla
Bu arada bebişin nasıl oldu kuzum inşallah bian önce toparlar
böyle döküntülü biriyle bir araya geldinizmi neden oldu acaba
Gece gazı çok oluyo Ya anlayamıyorum çok kıvranıyor5 e kadar neden uyumuyor gündüz çok mu uyuyor
Ay ben ilk zamanlarda gece dk başı bez açıyordum şimdi kaka yapsa bile uyunuşsa açmıyorum zaten zor dalıyor annem diyodu ki gece biz alt açmazdık uykusu bölünmesin diyeGece uyku sorusundan sonra sizlere yeni soru, gece uyuyup arada emmek için uyandığında altını alıyor musunuz?? Ben normalde alıyorum ama arada ben uykumu anlamadıysam aman almayayım uykusu açılır diye korkup almadım :) zaten kaka yapmıyor geceleri. Yaparsa da mutlaka uyanıyor yapınca o zaman alıyorum.
No no no:))Kızlar misafirime mercimek çorbası yaptım, ben de içeyim mi acil cvp 15 dk geliyorlar
Aynısını annem dedi :) biz dedi her şey yerdik gazı olaxak aklımıza gelmezdi diyo e ağlamazmıydık diyorum e bebekler elbet ağlar diyo haklı kadınKızlar osman gönülalın annenin gazı bebeğe geçmez videosundan sonra aynı yorum yeni keşfettiğimiz mükemmel çocuk doktorumuzdanda geldi. Sen sadece ye iç emzir dedi. Bebeğe gaz yapar durumları tamamen hurafe dedi. Senin yediğin besinin gazı önce senin kanına ordan senin sütüne sütünden bebeğine geçemez böyle birşey mümkün değil dedi. Sadece terini kokutan (pastırma, çemen gibi) şeyler sütünüde kokutur bunlara dikkat et yeter dedi. Bana çok mantıklı geldi şahsen.
Ben artık yiyorum herşeyi bence sizde yiyin
Gece gazı çok oluyo Ya anlayamıyorum çok kıvranıyor5 e kadar neden uyumuyor gündüz çok mu uyuyor
Ay ben ilk zamanlarda gece dk başı bez açıyordum şimdi kaka yapsa bile uyunuşsa açmıyorum zaten zor dalıyor annem diyodu ki gece biz alt açmazdık uykusu bölünmesin diyeGece uyku sorusundan sonra sizlere yeni soru, gece uyuyup arada emmek için uyandığında altını alıyor musunuz?? Ben normalde alıyorum ama arada ben uykumu anlamadıysam aman almayayım uykusu açılır diye korkup almadım :) zaten kaka yapmıyor geceleri. Yaparsa da mutlaka uyanıyor yapınca o zaman alıyorum.
No no no:))Kızlar misafirime mercimek çorbası yaptım, ben de içeyim mi acil cvp 15 dk geliyorlar
Aynısını annem dedi :) biz dedi her şey yerdik gazı olaxak aklımıza gelmezdi diyo e ağlamazmıydık diyorum e bebekler elbet ağlar diyo haklı kadın geçen akşam kahvaltılık yedim gaz olmasın diye yine 5e kadar uyumadıKızlar osman gönülalın annenin gazı bebeğe geçmez videosundan sonra aynı yorum yeni keşfettiğimiz mükemmel çocuk doktorumuzdanda geldi. Sen sadece ye iç emzir dedi. Bebeğe gaz yapar durumları tamamen hurafe dedi. Senin yediğin besinin gazı önce senin kanına ordan senin sütüne sütünden bebeğine geçemez böyle birşey mümkün değil dedi. Sadece terini kokutan (pastırma, çemen gibi) şeyler sütünüde kokutur bunlara dikkat et yeter dedi. Bana çok mantıklı geldi şahsen.
Ben artık yiyorum herşeyi bence sizde yiyin
Ay canım çok geçmiş olsun çok salgın varmış buralarda daOl
canım uyuz olmuş yanerden geldiyse hiç bilmiyorum elbiselerini sık sık değişirim ve mutlaka ütülerim giydirmeden anlamadım ki
Ayy bende unutuyorum ve kurtarıcım hep şu Bebek+ uygulaması 7/24 açık kaydediyorumBenimfeii de sizinki gibi. Eskisi gibi serleşmiyor ama ağırlaşıyr anlıyorum.. hatta en son hangisini emdi unutursam şöyle alttan ikisini bir tartıyorum anlıyorum
Yaa sevindim düzelmesine. Ben şikayetçi değilim bu durumdan normalse sorun yok ama insan bi tedirgin oluyor sütüm mü azaldı diye. Aslında her gece dut kaynatıp içerdim bu sefer de süt fışkırıyor diye takviyeleri kestim; fışkırma da kesildi. En iyisi dengelemek bi gün içip bi gün içmiyim bakalım nasıl olacakCanım bendim o, geçen hafta salı sürü yumusamisti ve boş gibiydi. Şuan yine eski haline döndü yine sertleşiyor. Biraz zaman tanı ve telaş yapma sakın
Ben önce altını değiştirip sokra emzirip sonra gazını cıkarıyorum, gazını cıkarırken omuzda uyuyor uykuya devam edecekse etmeyecekse zaten etmiyor. Hatta uyuyacaksa bez değiştirirken bile uyuyabiliyor, uyuymqyacaksa tık sesine bile uyanıyor.Gece uyku sorusundan sonra sizlere yeni soru, gece uyuyup arada emmek için uyandığında altını alıyor musunuz?? Ben normalde alıyorum ama arada ben uykumu anlamadıysam aman almayayım uykusu açılır diye korkup almadım :) zaten kaka yapmıyor geceleri. Yaparsa da mutlaka uyanıyor yapınca o zaman alıyorum.
Çok geçmiş olsun, arkadaş da yazmış salgın var. Cildiyeye gidenlerin yüzde 30u uyuzmuş bu ara. Sizde bişey var mıOl
canım uyuz olmuş yanerden geldiyse hiç bilmiyorum elbiselerini sık sık değişirim ve mutlaka ütülerim giydirmeden anlamadım ki
1. Ay kontrolünde cektirdik canim cok sukur sıkıntı çıkmadıKalça usg çekildiniz mi lidyacım
Evet canım ya ama ben hiç kimseyle görüşmedim bi eşim bi annem , onlardan birinden gelmiştirAy canım çok geçmiş olsun çok salgın varmış buralarda da
Ya bende kaşınıyordum ama hiç aklıma uyuz gelmedi şimdiye kadar kimseden duymamıştım , yani etrafımda tutan yoktu şimdiye kadar , of nerden geldi hiç bilmiyorum , bütün elbiseleri toplasan torbalara balkona koydum 3 er tane kıyafet bıraktım kaynatıp yıkayıp ütüleyip giyiyoruz bakalım ne zaman geçecek , çok kötü bi ilet ya mahv oldukBen önce altını değiştirip sokra emzirip sonra gazını cıkarıyorum, gazını cıkarırken omuzda uyuyor uykuya devam edecekse etmeyecekse zaten etmiyor. Hatta uyuyacaksa bez değiştirirken bile uyuyabiliyor, uyuymqyacaksa tık sesine bile uyanıyor.
Çok geçmiş olsun, arkadaş da yazmış salgın var. Cildiyeye gidenlerin yüzde 30u uyuzmuş bu ara. Sizde bişey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?