aminnnKızlar bir şey diyeceğim size ya bebeklerimiz çok tatlı değil mi ya maşallah çok şükür hepimiz sağlıkla doğurduk kucağımıza aldık ilk zor günler geçti artık bebeklerimizin keyifli dönemleri başladı bakıp bakıp şükrediyorum Allah'ım isteyen iyi anne baba olacak, iyi evlat yetiştirecek herkese nasip etsin yavrularımızı her şeyden korusun inşallah
Ahh canım benim çok çık geçmiş olsun , rabbim bir daha yaşatmasın korusun onlarıSelam kızlar başıma çok kötü birşey geldi
Misafirliğe gittim bebeğim sırt üstü yatağın üzerinde duruyordu bizde muhabbet içerisindeyken birkaç dakika sonra bebeğime baktığımda morarmış sesi çıkmıyor ağzından burnundan emdiği süt kusmuk geliyordu neye uğradığımı şaşırdım hemen ters çevirip sırtına vurdum nefesi gelince ağlamaya başladı
Allahım hâlâ kendime gelemedim ellerim ayağım titriyor gözümün önünde bile neler yaşıyorum allahım korusun
Allah korusun kötü düşünmek istemiyorum ama gündüz mesela ben neredeysem o orda , yanımda olmayınca asla içim rahat etmiyor daha çok küçüklerBu korkuyu günlerce atlatabileceğimi sanmıyorum
Artık onu bırakıp yemek bile yapamam
Bende öyle yapayımBana 3 gun dendi ben 4. Gün yıkadım canim
Canım smg in de dediği gibi her bebek kendine özel, benim bebe de çin çubuğu gibi incecik ama hiç burdaki tombik bebelere bakıp kendimi üzememDr da bisey demedi ama şimdi buradakiler okuyunca acaba mi dedim
Di mi benim de öyle sanki pat diye büyüdü gibi geliyor ve sanki pat diye çocuk olacak bebeklik haline doyamayacagim diye korkuyorum çok hızlı büyüyorlaraminnn
Daha iki aylık bebemin yenidoğan hallerini çok özlüyorum sürekli açıp özellikle ilk doğduğu zamanlara bakıyorum asfgjj ve artık düzende oturdu ya hiç düşünmediğim ikinci çocuk cazip gelmeye başladı
Yok eğer istersen özelden sor demiştim canım sıkıntı yokBas buyumesi ile alakali doktor tam olarak ne dedi?
Benim kizin başı tam 66gunlukken toplam 5.5 cm büyümüş. Ama bugune kadar 2 ayri doktor (toplam 4 kez muayene oldu yani) arti aile hekimi muayenesinde hicbir sekilde (+2 muayene) baş buyumesinden rahatsiz olmadilar.
Yani hidrosefali tarzi herhangi bir sikintidan bahsetmediler ya da "bu aşiri buyume" diyen olmadi hatta 2.ay muayenesinde ben sordum ozellikle başı cok mu buyumus diye, hayir gayet iyi denildi.
Senin bebeginde ekstra baska bir sorun var miydi, o yuzden mi rahatsiz olundu buyume hizindan? Merak ettigim buydu, yok sadece baş buyumesiyse suphe sebebi ben kizimi norologa falan goturecegim.
Ekleme: bu arada ozelden sor demissin ama @hiskolikk rica edince buradan sordum. Sen rahatsiz olacaksan cevabi ozelden verebilirsin bana :)
Yok eğer istersen özelden sor demiştim canım sıkıntı yok
Doktorun eğer ki bir şey demediyse hiç kurcalama şüphe duyma bence..
bizde tek problem bana göre baş çevresi büyüklüğü ama sünnet için cerraha götürdüğümüzde baş çevremiz kaçtı ilk doğduğunda dedi doktor gözü farklılığı anlıyor sanırım..
ultrason sonucumuz şükür temiz çıktı ama her ay takip edeceğiz.
Doktor bebekte aşırı hareketsizlik gözlerde gün batımı görüntüsü(kayma,yukarıya bakamama) gibi şeyler farkedersen hemen gel dedi. Çok şükür öyle şeyler yok olmazda inşallah.
Çok korkuyorum hidrosefali diyecekler diye çünkü biliyorsun tek çözümü ameliyat onun.. bir bebeklerde bir de yaşlılarda görülüyormuş..
He bir de doktor, hamilelikte doktorun bir şey söyledi mi baş çevresiyle ilgili dedi hayır dedim.. hamilelikte de teşhis koyulabiliyormuş.
Bu arada eşimin yeğeniyle kafa yapısı aynı o yüzden inşallah genetiktir diye dua ediyorum.
Rabbim hiç birimizi evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın..
Doktor bir şey demediği sürece içini ferah tut lütfen
Bu bilgiden sonra Karadeniz'in tüm hamsilerini getirin banaKizlar ben dün akşam ayıptır söylemesi hamsi yedim akşam bebemi emzirdim uyuttum 22:30 da sabah 6:30 a kadar deliksiz uyudu ilk kez normalde gece 3 de fix uyanırdı sanirim balık uyuttu onu yani başka bisey düşünemiyorum bakalim bugun uyuyacak mi
Geldiği saat aralıkları makul olduğu için ücret iyi geldi. Sabahtan akşama olsaydı az derdimİyi akşamlar oyun ablası buldum büyük çocuğum için ücret konusunda size danışmak istiyorum samsun ilçesinde yaşıyorum haftaiçi hergün 12/17 gelcek 5 bin nasıl çok mı az mı
Tek deli ben değilmişim.. ben de 2. İstediğime karar verdim.. ve ayrıca 2. Çocuk olurs kızıma haksızlık ederim deyip ağladığım bile olduaminnn
Daha iki aylık bebemin yenidoğan hallerini çok özlüyorum sürekli açıp özellikle ilk doğduğu zamanlara bakıyorum asfgjj ve artık düzende oturdu ya hiç düşünmediğim ikinci çocuk cazip gelmeye başladı
Ayy aman kuzum geçmiş olsun ya neden öyle olmuş ki rabbim evlatlarımızı korusun valla ona emanet hepsi baksana başka bir şey gelmiyor elden gözünün önündeyken bile başımıza ne gelcek belli değil. Bir de doktorlar sırt üstü yatırın diyor gel de yatır of çok korktum ben 2 3 gündür rahat bırakıyorum uyurken ama korktum yan yatırmaya devmSelam kızlar başıma çok kötü birşey geldi
Misafirliğe gittim bebeğim sırt üstü yatağın üzerinde duruyordu bizde muhabbet içerisindeyken birkaç dakika sonra bebeğime baktığımda morarmış sesi çıkmıyor ağzından burnundan emdiği süt kusmuk geliyordu neye uğradığımı şaşırdım hemen ters çevirip sırtına vurdum nefesi gelince ağlamaya başladı
Allahım hâlâ kendime gelemedim ellerim ayağım titriyor gözümün önünde bile neler yaşıyorum allahım korusun
Benim de perşembe olacak sana gelen yanıtları takip edeyim ben deKizlar yarın insallah 2. Ay kontrolümüz ve asilarimizi olacağız.
Asi yapildiktan sonra giyim konusunda vs dikkat ettiniz mi herhangi bir şeye. Mesela ateş cikmasini onlemek için ince giydirme gibi? Bir de doktora soracağım tabi ki ama, ateş kaç derece üstü olursa ilaç veriyoruz?
Kuzum ben balık yedim bugüne kadar öok hiç öyle etki yapmadıKizlar ben dün akşam ayıptır söylemesi hamsi yedim akşam bebemi emzirdim uyuttum 22:30 da sabah 6:30 a kadar deliksiz uyudu ilk kez normalde gece 3 de fix uyanırdı sanirim balık uyuttu onu yani başka bisey düşünemiyorum bakalim bugun uyuyacak mi
Selam i mom latte günde 1 mi 2 mi kullandınız?doğumdan sonra bir takım vitaminler takviyeler içiliyor diye biliyorum. ben imom omega kullanıyorum mesela, doğumdan sonra i mom latte kullanıcam. Solgar brewer var yanlış hatırlamıyorsam anne sütü arttırıcı gibi. bir takım damla şeklinde kullanılan ilaçlarda var sanırım. gerçi bunlar ilaç değil takviye ama
Balik değil sanırım ya bugün de uzun uyudu bisey olmaz dimi 8 saat aralıksız uyumusKuzum ben balık yedim bugüne kadar öok hiç öyle etki yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?