2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
aminnn

Daha iki aylık bebemin yenidoğan hallerini çok özlüyorum sürekli açıp özellikle ilk doğduğu zamanlara bakıyorum asfgjj ve artık düzende oturdu ya hiç düşünmediğim ikinci çocuk cazip gelmeye başladı

Ahh canım benim çok çık geçmiş olsun , rabbim bir daha yaşatmasın korusun onları

Kizlar ben dün akşam ayıptır söylemesi hamsi yedim akşam bebemi emzirdim uyuttum 22:30 da sabah 6:30 a kadar deliksiz uyudu ilk kez normalde gece 3 de fix uyanırdı sanirim balık uyuttu onu yani başka bisey düşünemiyorum bakalim bugun uyuyacak mi

Di mi benim de öyle sanki pat diye büyüdü gibi geliyor ve sanki pat diye çocuk olacak bebeklik haline doyamayacagim diye korkuyorum çok hızlı büyüyorlar

Yok eğer istersen özelden sor demiştim canım sıkıntı yok
Doktorun eğer ki bir şey demediyse hiç kurcalama şüphe duyma bence..
bizde tek problem bana göre baş çevresi büyüklüğü ama sünnet için cerraha götürdüğümüzde baş çevremiz kaçtı ilk doğduğunda dedi doktor gözü farklılığı anlıyor sanırım..
ultrason sonucumuz şükür temiz çıktı ama her ay takip edeceğiz.
Doktor bebekte aşırı hareketsizlik gözlerde gün batımı görüntüsü(kayma,yukarıya bakamama) gibi şeyler farkedersen hemen gel dedi. Çok şükür öyle şeyler yok olmazda inşallah.
Çok korkuyorum hidrosefali diyecekler diye çünkü biliyorsun tek çözümü ameliyat onun.. bir bebeklerde bir de yaşlılarda görülüyormuş..

He bir de doktor, hamilelikte doktorun bir şey söyledi mi baş çevresiyle ilgili dedi hayır dedim.. hamilelikte de teşhis koyulabiliyormuş.
Bu arada eşimin yeğeniyle kafa yapısı aynı o yüzden inşallah genetiktir diye dua ediyorum.
Rabbim hiç birimizi evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın..
Doktor bir şey demediği sürece içini ferah tut lütfen

Biz de gozler normal bakiyor, hareketlerimiz ve motor becerilerimiz normal duzeyde onu da biliyorum, Allah'im nazarlardan saklasin. Hamilelikte bi ense kalinligimiz sınırda cikmisti (ikili taramada normaldi) detayli ultrasonda, daha sonra doktorumuz detayli ultrasonda ensenin tek basina kalin cikmasi onemli degildir dedi.

Başı ve kilosu hep biraz buyuktu gebeyken, 2 hafta onden gidiyordu ama doktorumuzu rahatsiz etmemisti. Hatta son 2 ay karbonhidrati kesince bu buyume normale yaklasmisti, ama sonradan dogumda kafasi 34.5 cm, kilosu da 3340 cikinca tamam ultrason hatasidir diye dusunmustum.
(Ablasi 36 cm bas olcusuyle dogmustu cunku ama o 2 hafta kadar buyuk dogdu)

Bir de ben hidrosefali teshisinde ilk 2 ayin cok onemli oldugunu okudum ve doktora teyit ettirdim.

Sanirim bir cesit nobet geçiriyorlarmis hidrosefalili bebekler, biz de boyle (Allah korusun) nobet tarzi bisey yasanmadi.

Size bu ekledigim detaylarla ilgili doktor birsey dedi mi? Bir de Ankara'da iseniz, bu bas büyüklüğünu takip edelim diyen doktorun adini alabilir miyim?

Bu bilgiden sonra Karadeniz'in tüm hamsilerini getirin bana Masallah canım inşallah hamsiden değildir, artık uykucu bir kuş oluvermiştir senin kız

İyi akşamlar oyun ablası buldum büyük çocuğum için ücret konusunda size danışmak istiyorum samsun ilçesinde yaşıyorum haftaiçi hergün 12/17 gelcek 5 bin nasıl çok mı az mı
Geldiği saat aralıkları makul olduğu için ücret iyi geldi. Sabahtan akşama olsaydı az derdim

Kizlar yarın insallah 2. Ay kontrolümüz ve asilarimizi olacağız.
Asi yapildiktan sonra giyim konusunda vs dikkat ettiniz mi herhangi bir şeye. Mesela ateş cikmasini onlemek için ince giydirme gibi? Bir de doktora soracağım tabi ki ama, ateş kaç derece üstü olursa ilaç veriyoruz?

Tek deli ben değilmişim.. ben de 2. İstediğime karar verdim.. ve ayrıca 2. Çocuk olurs kızıma haksızlık ederim deyip ağladığım bile oldu

Ayy aman kuzum geçmiş olsun ya neden öyle olmuş ki rabbim evlatlarımızı korusun valla ona emanet hepsi baksana başka bir şey gelmiyor elden gözünün önündeyken bile başımıza ne gelcek belli değil. Bir de doktorlar sırt üstü yatırın diyor gel de yatır of çok korktum ben 2 3 gündür rahat bırakıyorum uyurken ama korktum yan yatırmaya devm

Benim de perşembe olacak sana gelen yanıtları takip edeyim ben de

Kuzum ben balık yedim bugüne kadar öok hiç öyle etki yapmadı

Melikeben yoğurt makinesi aldın mı? Şu arçeliğinki çok güzel kefir de yapıyor ama çok pahalı namussuz..
Yoyko buhar pişirici aldın mı? Ben aldım geldi içindeki plastik sarı çıktı iade ettim kullanılmış yollamış pislikler.. tekrar aldım☹

Kızlar sincam kitapta bebek üniversitesi diye kitaplqr var 2 haftadır okuyorum kızıma siyah beyaz içi de.. bebişlerimize uygun. İlgilenene duyrulur.. büyük küçük - iletişim - renkler - şekiller.. bunlat 1. Set.
2. Sette de zıtlıklar duyular hava durumu sayılar var

Ben 2seti de aldım okuyorum. İlgisini çekmese de çekecek. Hem de konuşcaj konu oluyor :)

Set halinde de tek tek de satılıyor. Ben tek tek aldım toplamı ucuza geliyordu. Kampanyaya göre bakarsınız.. ayy ne pazarladım be

Selam i mom latte günde 1 mi 2 mi kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…