Sanirim öyle olmuşBu bilgiden sonra Karadeniz'in tüm hamsilerini getirin banaMasallah canım inşallah hamsiden değildir, artık uykucu bir kuş oluvermiştir senin kız
Akşam 8 saat uyudu bugün gündüz bir daha mı 8 saat uyudu.. yani 8 biraz fazla 6'da 7'de kaldırabilirdin kuzum ama yani sorun yok Bence bir kere olur yani öyle Etrafta çok şeyler dikkat ettiyse falan beyni yorulup sonra onu sindirmeleri gerekebiliyormuş bazen atak dönemi olabilirBalik değil sanırım ya bugün de uzun uyudu bisey olmaz dimi 8 saat aralıksız uyumus
Doğurmadan önce 3 çocuk düşünüyordum, doğurdum Eylül yeter bana başka istemem dedim, 2 aylık oldu ben de ikinciyi istemeye başladım. O da kız olur inşallah iki kızım olsun oh misaminnn
Daha iki aylık bebemin yenidoğan hallerini çok özlüyorum sürekli açıp özellikle ilk doğduğu zamanlara bakıyorum asfgjj ve artık düzende oturdu ya hiç düşünmediğim ikinci çocuk cazip gelmeye başladı
Oğlum 13 yaşında bu ikinciyi zorla yapmışken ne kadar tatlı bi duygu olduğunu yeniden hatırladım bazen eşime takılıyorum gel 3 de düşünelim diye oda bana bırakıyor ama kafam karışık yaşım 36 bu aradaDoğurmadan önce 3 çocuk düşünüyordum, doğurdum Eylül yeter bana başka istemem dedim, 2 aylık oldu ben de ikinciyi istemeye başladım. O da kız olur inşallah iki kızım olsun oh mis
Canım belli günler topluca cagirilmiyor mu bebeler . Yani 10-15 ;bebeği çağırıp hepsini asi yapiyorlar , öne alır mısın bilememKızlar 2 ay aşısı için tam 2 ay olduğuna gün verdi Sağlık Ocağı ama ben bir gün önce yaptırsam daha iyi olacak.. çünkü cuma annemlere gideceğiz şehir dışına. Çarşamba yaptırırsam 2 gece kendi evimizde oluruz ateşlenme durumuna karşı. bir gün öne aldırsam sıkıntı olmaz değil mi sizce de
Eşim hep, iki kardeşin arası bozulursa 3. Baristirir onları der. Çok mantıklı benceOğlum 13 yaşında bu ikinciyi zorla yapmışken ne kadar tatlı bi duygu olduğunu yeniden hatırladım bazen eşime takılıyorum gel 3 de düşünelim diye oda bana bırakıyor ama kafam karışık yaşım 36 bu arada
Ayy canım benim çok geçmiş olsunAmin canım sağol bebeğim uyumuyormuş hep ağlıyormuş meğerse kaşınıyormuş yavrumnasıl bi illet ya çok sinirim bozuk vallahi uyku gözüme gitmiyor napıcam bilmiyorum, yorumları okuyorum çok zor geçen bi hastalıkmış
Hergün yıkıyorum canım ben. Eşim işten gelince yemek yiyip banyo olayına giriyoruz. Fileli küvetler var ya onlarda çok kolay oluyor, eşim su döküyor ben de yıkıyorum rahat uyuyorBebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz kızlar
Çıplakken tutmakta zorlanıyorum kımıl kımıl hareket ediyor
Annem varken rahattık ama şimdi eşimle biraz zor oluyor
Canım o aşılar toplu aşı bir kere açıp bir çok bebeğe yapıyorlar o şekilde gün değiştiremezsin sanırım arayıp sor tabi sen yine deKızlar 2 ay aşısı için tam 2 ay olduğuna gün verdi Sağlık Ocağı ama ben bir gün önce yaptırsam daha iyi olacak.. çünkü cuma annemlere gideceğiz şehir dışına. Çarşamba yaptırırsam 2 gece kendi evimizde oluruz ateşlenme durumuna karşı. bir gün öne aldırsam sıkıntı olmaz değil mi sizce de
Canım sünnet için cerrah ne dedi bende istiyorum ama hala bişey yapamadımYok eğer istersen özelden sor demiştim canım sıkıntı yok
Doktorun eğer ki bir şey demediyse hiç kurcalama şüphe duyma bence..
bizde tek problem bana göre baş çevresi büyüklüğü ama sünnet için cerraha götürdüğümüzde baş çevremiz kaçtı ilk doğduğunda dedi doktor gözü farklılığı anlıyor sanırım..
ultrason sonucumuz şükür temiz çıktı ama her ay takip edeceğiz.
Doktor bebekte aşırı hareketsizlik gözlerde gün batımı görüntüsü(kayma,yukarıya bakamama) gibi şeyler farkedersen hemen gel dedi. Çok şükür öyle şeyler yok olmazda inşallah.
Çok korkuyorum hidrosefali diyecekler diye çünkü biliyorsun tek çözümü ameliyat onun.. bir bebeklerde bir de yaşlılarda görülüyormuş..
He bir de doktor, hamilelikte doktorun bir şey söyledi mi baş çevresiyle ilgili dedi hayır dedim.. hamilelikte de teşhis koyulabiliyormuş.
Bu arada eşimin yeğeniyle kafa yapısı aynı o yüzden inşallah genetiktir diye dua ediyorum.
Rabbim hiç birimizi evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın..
Doktor bir şey demediği sürece içini ferah tut lütfen
Aaa öyle mi oluyor? Ee nasıl tam benim bebeğin 2. Ayı dolduğu güne denk gelmiş yaCanım o aşılar toplu aşı bir kere açıp bir çok bebeğe yapıyorlar o şekilde gün değiştiremezsin sanırım arayıp sor tabi sen yine de
İlk 6 ayda öneririm dedi çabucak iyileşir dediCanım sünnet için cerrah ne dedi bende istiyorum ama hala bişey yapamadım
Bizdede fileli küvetten varda her gün taşımaya üşeniyorumHergün yıkıyorum canım ben. Eşim işten gelince yemek yiyip banyo olayına giriyoruz. Fileli küvetler var ya onlarda çok kolay oluyor, eşim su döküyor ben de yıkıyorum rahat uyuyor
çok şükür canım hiç canını sıkma doktorlar en ufak ihtimali bile söylüyorlar. İnşallah bizim de sorunsuz ilerler yüreğim pır pir her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum..Biz de gozler normal bakiyor, hareketlerimiz ve motor becerilerimiz normal duzeyde onu da biliyorum, Allah'im nazarlardan saklasin. Hamilelikte bi ense kalinligimiz sınırda cikmisti (ikili taramada normaldi) detayli ultrasonda, daha sonra doktorumuz detayli ultrasonda ensenin tek basina kalin cikmasi onemli degildir dedi.
Başı ve kilosu hep biraz buyuktu gebeyken, 2 hafta onden gidiyordu ama doktorumuzu rahatsiz etmemisti. Hatta son 2 ay karbonhidrati kesince bu buyume normale yaklasmisti, ama sonradan dogumda kafasi 34.5 cm, kilosu da 3340 cikinca tamam ultrason hatasidir diye dusunmustum.
(Ablasi 36 cm bas olcusuyle dogmustu cunku ama o 2 hafta kadar buyuk dogdu)
Bir de ben hidrosefali teshisinde ilk 2 ayin cok onemli oldugunu okudum ve doktora teyit ettirdim.
Sanirim bir cesit nobet geçiriyorlarmis hidrosefalili bebekler, biz de boyle (Allah korusun) nobet tarzi bisey yasanmadi.
Size bu ekledigim detaylarla ilgili doktor birsey dedi mi? Bir de Ankara'da iseniz, bu bas büyüklüğünu takip edelim diyen doktorun adini alabilir miyim?
Yok kuzum gece 23:00 de uyudu sabah 7 de uyandıAkşam 8 saat uyudu bugün gündüz bir daha mı 8 saat uyudu.. yani 8 biraz fazla 6'da 7'de kaldırabilirdin kuzum ama yani sorun yok Bence bir kere olur yani öyle Etrafta çok şeyler dikkat ettiyse falan beyni yorulup sonra onu sindirmeleri gerekebiliyormuş bazen atak dönemi olabilir
Benim de perşembe olacak sana gelen yanıtları takip edeyim ben de
Yok kuzum gece 23:00 de uyudu sabah 7 de uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?