2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Balik değil sanırım ya bugün de uzun uyudu bisey olmaz dimi 8 saat aralıksız uyumus
Akşam 8 saat uyudu bugün gündüz bir daha mı 8 saat uyudu.. yani 8 biraz fazla 6'da 7'de kaldırabilirdin kuzum ama yani sorun yok Bence bir kere olur yani öyle Etrafta çok şeyler dikkat ettiyse falan beyni yorulup sonra onu sindirmeleri gerekebiliyormuş bazen atak dönemi olabilir

Kızlar 2 ay aşısı için tam 2 ay olduğuna gün verdi Sağlık Ocağı ama ben bir gün önce yaptırsam daha iyi olacak.. çünkü cuma annemlere gideceğiz şehir dışına. Çarşamba yaptırırsam 2 gece kendi evimizde oluruz ateşlenme durumuna karşı. bir gün öne aldırsam sıkıntı olmaz değil mi sizce de

Doğurmadan önce 3 çocuk düşünüyordum, doğurdum Eylül yeter bana başka istemem dedim, 2 aylık oldu ben de ikinciyi istemeye başladım. O da kız olur inşallah iki kızım olsun oh mis

Doğurmadan önce 3 çocuk düşünüyordum, doğurdum Eylül yeter bana başka istemem dedim, 2 aylık oldu ben de ikinciyi istemeye başladım. O da kız olur inşallah iki kızım olsun oh mis
Oğlum 13 yaşında bu ikinciyi zorla yapmışken ne kadar tatlı bi duygu olduğunu yeniden hatırladım bazen eşime takılıyorum gel 3 de düşünelim diye oda bana bırakıyor ama kafam karışık yaşım 36 bu arada

Canım belli günler topluca cagirilmiyor mu bebeler . Yani 10-15 ;bebeği çağırıp hepsini asi yapiyorlar , öne alır mısın bilemem

Eşim hep, iki kardeşin arası bozulursa 3. Baristirir onları der. Çok mantıklı bence

Bebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz kızlar
Çıplakken tutmakta zorlanıyorum kımıl kımıl hareket ediyor
Annem varken rahattık ama şimdi eşimle biraz zor oluyor
Hergün yıkıyorum canım ben. Eşim işten gelince yemek yiyip banyo olayına giriyoruz. Fileli küvetler var ya onlarda çok kolay oluyor, eşim su döküyor ben de yıkıyorum rahat uyuyor

Canım o aşılar toplu aşı bir kere açıp bir çok bebeğe yapıyorlar o şekilde gün değiştiremezsin sanırım arayıp sor tabi sen yine de

Canım sünnet için cerrah ne dedi bende istiyorum ama hala bişey yapamadım

Hergün yıkıyorum canım ben. Eşim işten gelince yemek yiyip banyo olayına giriyoruz. Fileli küvetler var ya onlarda çok kolay oluyor, eşim su döküyor ben de yıkıyorum rahat uyuyor
Bizdede fileli küvetten varda her gün taşımaya üşeniyorum

çok şükür canım hiç canını sıkma doktorlar en ufak ihtimali bile söylüyorlar. İnşallah bizim de sorunsuz ilerler yüreğim pır pir her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum..
nöbetle ilgili bir şey demedi ama ilk aylar önemli bizim için dedi
Yalovadayım ben canım

Kızlar ben Mastit oldum sanırım ama emzirip sağım yapmama rağmen kitle gibi bişey var o tıkanıklık açılmıyor. Soğuk kompres mi iyi olur sıcak mı ne yapmalıyım halsizlik ateş yapıyor.

Yok kuzum gece 23:00 de uyudu sabah 7 de uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…