2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay maşallah çok güzel canım, biz o zaman 2 aylıkların gerisindeyiz biraz 59 günlğkken 4300 ge ve 57 cm boyumuz vardı. Biliyorsun prematüreyiz biz o yüzden sormuştum
Biliyorum canım hiç boya kiloya takılma doktor gelişimi iyi diyorsa sıkıntı yok sağlıklı olsun zayıf olsun hiç önemli değil her şeyin başı sağlık

Bebişler kaç gün kaka yapmazsa normal? Bugün 5. Günümüz halâ kaka yok. Şehir değiştirdik evimize geldik de hava değişikliğinden mi oldu anlamadım
Benimki haftada bir yapıyordu sonra 3-4 güne bire düştü. Şimdi günde 1 defa veya 2 günde bir. 10 güne kadar normal, takma

Nasıl oldun canım geçmiş olsun
Kimyon çayı içsen rahatlatır belki

Her akşam 8-12 arası huzursuz ağlak mod kolik diye adlandırmak istemiyorum ataktır geçer diye umuyorum ama geçmiyor
Karnı tok altı temiz gazını çıkarmış daha niye ağlar bu bebeler
Uyumamak için direniyor hani ilk 3 ay yenidoğandı bolca uyurlardı çok az uyuyor benimki ve uyanık olduğu her an mız mız
Yine de çok seviyorum minik toto, ağlarken seviyorum daha çok ağlıyor ağır abi olcak bizim sıpa galiba

Bizimki desenler atağında ama atak sonrası da değişmiyor genel olarak mızmız sırtı yer görmüyor

Kızlar şöyle bir şey gördüm

Yok sallama yok emzik verme sıra geldi beyaz gürültüye her şeye de b.k atmasalar olmaz , günde 8 saat kim dinletir zaten yahu ! Şu an uyuyamayan bebeğimi saç kurutma makinesi sesi ile uyutuyorum ağladığında da açıyorum sakinliyor çocuk , aspiratör sesi de mutfakta çook işime yarıyor tabiki her şeyin fazlası zarar ama cidden bebeklere acayip huzur veriyor

Alparslan tam 3 aylık oldu , 2 gündür bir ağlama tutuyor çok zor sakinleştiriyorum , altına bakıyorum temiz karnı tok gazı zaten hep olan bişeydi ama hiç bu kadar ağlamazdı etini sıkıyorlar sanki ya 3.ay atağı mıdır nedir anlamadım

18 gün kaldı 3 aylık olmasına, umarım dikkatini çeker ablası hiç kullanmamıştı. Annem senden doğanlar böyle oluyor diyor:/
Hayır ya öyle düşünmeyin her çocuk farklı. Küçük daha bir gün bile etkiliyor 2bucuk aylık daha görüş mesafesi kısa normal yani. Biraz daha büyüsün daha çok durur bence.

İki gün nazeninde de olmuştu aksam yazmıştım buraya hatta tam 3e girerkendi belki ataktır. Ben sonra şunu farkettşm uyku vaktini geçirince ağlıyor emzirdim altını aldım 1 saat oynadık sonra hemen uyutmam lazım. Gündüzleri 2 saat falan uyanık kalıyor da akşama yoruluyor heralde uyku vakti kaçınca ağlıyor siz de bi dikkat edin ona bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…