- 2 Ocak 2022
- 3.060
- 4.509
- 83
İdrar yolları iltihabı olmuş olabilirsin canım geçmiş olsunBu nasıl bir güne başlamak, Ankara'dan ablamlar geliyor, ben aşırı bir böbrek ağrısı ile uyandım, bebeğim 2 günlük kakayi topluca yapmış saçına kadar kaka ve acile gitmem gerek en acilinden
Burda birinin daha başına gelmişti sütü yutmamış senin sıpan ağzındaki de uyku sersemi ciğerine kaçtıysa öksürük tutmuştur. Emzirdikten sonra tam yutkunma olup olmadığına dikkat edin. Anksiyeteye dönğştürmeyşn bu durumu bebisler büyüdü seslerini duyurur bize bir şekilde ama dikkat edin tabi yine de.Kızlar ben dün bebeğimi emzirip yan yatırdım, memede uyuduğu için gazını çıkarmadım. İki saat sonra öksürerek uyandı, uzun bir süre öksürdü. Ağızında biraz süt vardı, tıkanırmış gibi oldu. Yukarıya kaldırıp sırtına vurdum. Çok korktumne yaşadık biz?
Dün çok uykusu vardı, yorgunluktan yutmamış sanırım. Teşekkür ederim dikkat ederim. Gerçekten gözümü zor kırptım ya tekrarlarsa diyeBurda birinin daha başına gelmişti sütü yutmamış senin sıpan ağzındaki de uyku sersemi ciğerine kaçtıysa öksürük tutmuştur. Emzirdikten sonra tam yutkunma olup olmadığına dikkat edin. Anksiyeteye dönğştürmeyşn bu durumu bebisler büyüdü seslerini duyurur bize bir şekilde ama dikkat edin tabi yine de.
Geçmiş olsun canım. Allahtan ailen geliyor biraz daha rahat edersinBu nasıl bir güne başlamak, Ankara'dan ablamlar geliyor, ben aşırı bir böbrek ağrısı ile uyandım, bebeğim 2 günlük kakayi topluca yapmış saçına kadar kaka ve acile gitmem gerek en acilinden
Çok sağol kuzumGeçmiş olsun canım benim. Sen iyi ol gerisi halledilir
Sağol kuzum parol içtim daha iyiyimİdrar yolları iltihabı olmuş olabilirsin canım geçmiş olsun
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım. Allahtan ailen geliyor biraz daha rahat edersin
Kuşum parol içtim daha hafifledi. Normalde gyno Ferro sanol kullanıyordum, dün ferrum kullanmaya başladim demir hapı olarak. Sanırım hissettigim ağrı gaz ağrısı. Çünkü şuan vücuduma yayılmaya başladıBebeği babası yıkasın sen ustunu giyin acile gidin ablanlar da gelince bebeğe baksın sen dinlen, buldugum en iyi kombinasyon bu
İlk zamanlar çok sık yaşıyorduk çünkü son emdiğini ağzında tuttuğu oluyordu veya emerken genzine kaçırmayı başarıyorduKızlar ben dün bebeğimi emzirip yan yatırdım, memede uyuduğu için gazını çıkarmadım. İki saat sonra öksürerek uyandı, uzun bir süre öksürdü. Ağızında biraz süt vardı, tıkanırmış gibi oldu. Yukarıya kaldırıp sırtına vurdum. Çok korktumne yaşadık biz?
Geçmiş olsun inşallah sorun yoktur bebeğe bakarken hasta olmak çok zorBu nasıl bir güne başlamak, Ankara'dan ablamlar geliyor, ben aşırı bir böbrek ağrısı ile uyandım, bebeğim 2 günlük kakayi topluca yapmış saçına kadar kaka ve acile gitmem gerek en acilinden
Osman hocanın storysinde 1 hafta 10 güne kadar normal kabul ediyoruz diyorduBebişler kaç gün kaka yapmazsa normal? Bugün 5. Günümüz halâ kaka yok. Şehir değiştirdik evimize geldik de hava değişikliğinden mi oldu anlamadım
Canım ben Kıbrıs’ta bi mağazadan aldımYaselii @dikloron kibrisss esdia Melikeben @Sunset777 @Sonbahardagel oyun halisi icin link paaylasir misiniz bende alacagim fakat karar veremedim
Bende var, oyalanıyor piyanoya da ayagıyla vuruyor ama henuz 2 aylık ve bilerek vurmuyor. İlerde de kullanılabilir oldugu için alınabilir ama illa olsun mu tartısılır her bebek esyasında olduu gibi
Ben aldım kullanışlı 3 aylık kızım yarım saat debeleniyor üstünde büyüdükçe daha iyi olur sanırım. Sonrasında piyanosunu da kullanır memnun kaldım ben hareket ediyor çok eli kolu durmuyor bayılıyor yorgunluktan sonra mis gibi uyuyor
Biz aldık, sabahları ben kahvaltı bile yapamıyordum. Şimdi onunla yarım saat 45 dk kendi kendine oyalaniyor. Ben de kahvaltı yapabiliyorum. Oyuncaklardan ziyade aynasına bakmayı çok seviyor. Ben memnunum
Kullanışlı kuzum bebişin dikkatini çekiyor kızım oyuncaklarla konuşmaya çalışıyor oyuncağı tanıyo önüne getirince gülüyor
Benim var evet seviyor ama benim bebe biraz huysuz hiç bişeyden 10 fk fazla zevk almıyorama seviyor sürekli ayaklarıyla çarpıyor ses çıkarmak için
Evet, çok seviyor oğlum üstteki oyıncaklara uzanmaya çalışıyor hatta tutuyor , zaten bebekler sesli ortamda seviyor bacak hareketleri ile piyanoya değince de iyice hareketleniyor bi de ben tummy time da yaptırıyorum başını kaldırıp bakıyor üstteki objelere
Oooo kızlar hepinizde almışsınız maşallah bı ben kalmışım gibi hissettimBiz bu oyun halısını iyice hakkını vermeye başladık. Gün içinde iki kere yaklaşık 1 er saat oynuyor. Ayaklarını çırpıyor, eli yanlışlıkla oyuncaklara çarpıyor falajnbaya sevdi
Benim doktorum 12 gün normal dediBebişler kaç gün kaka yapmazsa normal? Bugün 5. Günümüz halâ kaka yok. Şehir değiştirdik evimize geldik de hava değişikliğinden mi oldu anlamadım
Bende de var müzikli ilk adım arabası iyi yaptınız artık örümcek asla önermiyorlar.Oooo kızlar hepinizde almışsınız maşallah bı ben kalmışım gibi hissettimçok oyalanmiyorlarsa eğitici değilse boşa para vermek istemedim 700-800 TL
Ben bunu unutup müzikli ilk adım arabası aldımpiyanolu halinin sırasını buna kullaninca aklıma geldi
Doğmadan öncede akülü araba almıştım ben ise tersten başlamışım
Benim kızım çok oynamıyor valla Max 10dk taş çatlasa 15Oooo kızlar hepinizde almışsınız maşallah bı ben kalmışım gibi hissettimçok oyalanmiyorlarsa eğitici değilse boşa para vermek istemedim 700-800 TL
Ben bunu unutup müzikli ilk adım arabası aldımpiyanolu halinin sırasını buna kullaninca aklıma geldi
Sağol canımGeçmiş olsun inşallah sorun yoktur bebeğe bakarken hasta olmak çok zor
Kız onun pili bitmeye yakın olmasın? Bizimki bas bas bağırıyor, hayvanlar oynar cok sevimliler müzik çalarlar tüm gün gerçekten deFisher price var bende ama paraya değmez. Uygun fiyatlısını al.. oyuncakları sessiz. Halısı ince. Piyano sesi de bence biraz az.. yani mükemmel değil. O yüzden uygun fiyatlı markalarda aynı işi görecektir
400e falan da var muadilleri ya, ben alınması gerektigini bilmiyordum ama bunun aynası yerine bazen sırt üstü yatırıp el aynası falan tutuyorum yanına yatıp ya da o aynayı yere koyuyorum falan, bazı şeyleri illa o marka o sekil almaya gerek yok benceOooo kızlar hepinizde almışsınız maşallah bı ben kalmışım gibi hissettimçok oyalanmiyorlarsa eğitici değilse boşa para vermek istemedim 700-800 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?