Hadi ya, bacakta lastik izi bende de var ama gevsek baglamadıysam asla sızma yok gevsek baglayınca kızım tepindiği için bez kayıyor çiş sırtına geçiyor hele ki uzun kaldıysa onun dışında maaşallah ishal bile atlattı
Smg soylemiş zaten bende de 0 3 ay olanı vardı aynı dediği gibi asırı rahatsız görünüyor boyun oyuntusu fermuarı biraz acıp kenarlara katlayarak kullandım o da cok az. Bi de boyu kısa yani su an 56.5 cm 0-3 diyo kucaga alınca ayakları uzatıyor ya kasıyor gibi hiç sinmiyor içime, devamını asagı yazcam
Bizi uni hastanesinde radyolojiye yonlendirdiler sıra alınca orda cocuk ultrason bolumune yonlendirdi.
Smg tyden babadaglı diye bi satıcıdan efsane 1.0 tog bi uyku tulumu aldı ben de aldım sonra. Bu arkadas owliden farklı olarak alta dogru genişliyor +1, alt acma için ayrıca bi fermuar yeri var +1 omuz cıtcıtları var tepeden yandan bi fermuarı var ama kol kapama yeri yok kol altını daraltabiliyorsun boyu 74 cm 0-6 ay kullanılıyor. 6-18 obur bedeni. 1 kalın geliyor 0.5tem sonra ama ince giydiriyorum ben ev o sıcaklıkta olunca. Ama bu ihrac fazlası satıyor su an 1.0 yok galiba. Sanırım smgde c var benimki b hatasını gormedim
Yine ben

ben 50. Gun falan oldum galiba, 10 ay olmayan arkadasım da vsr bunyeye gore değişiyor
Goonun kalıbu geniş 3 numarasına bakabilirsin molfix de geniş agı geniş yani bunların molfixte de 3 olur heralde ne dersin
evcarshirak