2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar owlinin bu uyku tulumundan alan kullanan var mı? 0-36 ay kullanılıyor bana baya kullanışlı geldi. Kundak, genişletilmiş kundak, torba uyku tulumu ve ayaklı uyku tulumu olarak kullanılabiliyormuş. Evimiz genelde 23 24 derece oluyor. 0.5 tog tam olur gibi sanki. Nasıl sizce iyi midir, kullanıp memnun kalan var mı?
Senin için o fotoyu buldum.. kuşlu modelde. Benim bebede aynen böyle oldu belki seninkinde olmaz bilemem ama durum bu :)

Eklentiler

• Screenshot_20231130-094237_Trendyol.webp
    Screenshot_20231130-094237_Trendyol.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20231130-094231_Trendyol.webp
    Screenshot_20231130-094231_Trendyol.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar selam bayagıdır giremiyordum size bir sorum var benim bebiş 72 günlük oldu kalça ultrasonu cekilmesi gerekiyor ama hangi bölümden ramdevu almam gerekiyor cocuk doktoruna mı götürmeliym
Evet çocuk doktoru istemde bulunuyor ultrason randevusu alıyorsun

Gel tüm gün çocuğa sen bakta ben bakım yapayım eski halime döneyim deseydin 😒
Onunda benden pek farkı kalmadı sabah kalkıp işe gitmek zor gelir oldu uykudan ayakta duramıyor ama benim kadar değil tabi.
Bizimki de gece 1i görüyor kaç zamandır daha erken yatıramıyoruz anında kalkıyor. Evin içinde gezdirme işi akşamları eşimde bende öyle bir kas gücü kalmadı çünkü bizim oğlan 7 kiloya dayandı zira😅😅

Günaydın herkese🌸
Çok aktif olamıyorum, miniklerden vakit bulamıyorum. Size korse sormak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz, kullanan var mı veya kullanmış olanın yorumunu duyan? Fotoğraftaki korseyi almayı düşünüyorum da. Karnım şiş ve sarkık😕

Eklentiler

• IMG_20231130_103735.webp
    IMG_20231130_103735.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 93
Günaydın herkese🌸
Çok aktif olamıyorum, miniklerden vakit bulamıyorum. Size korse sormak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz, kullanan var mı veya kullanmış olanın yorumunu duyan? Fotoğraftaki korseyi almayı düşünüyorum da. Karnım şiş ve sarkık😕
Ben yamuna latex korse aldım canım çok güzel sarıyor göbeği, düzenli kullanamadım ama kuzenlerim kullandı çok memnun kalmışlardı

Ogle yemegi yerine hazırda cevizli hurma tutabilirsin ya da daha pratik olsun dersen meyve grissini ayran ya da ciğ badem fındık vs. Ya da o ogunu kahvaltıya aktarabilirsin dicem ama oyle pek olmuyomus mesela belli bi miktar proteinin ustu karacigeri yorabiliyomus bi ogunde

Aptamilin ilk adımlar uygulamasında da boyle bi kısım var ama dogru mu bilemedim cunku benim kızım 25te orda 41 gibi bişey verdi

Buzdolabında saklayın diyen de var ama bize hemşireler eczanede kalsın dedi

Eger rota varsa yapabiliyor, digerleri ates yapabilir de yapmayabilir de dediler, tek bcg bişey yapmıyomus
Teşekkür ederim canım 😇 ben de diğer aşıları alacağım yere rica edeyim olmadı 🥰
Benim eşimin arkadaşı geldi bize , ( tabi çok eskiden tanıyoruz birbirimizi aile dostumuz ) düğün fotoğraflarını gördü duvarda , dedi yenge ne geldi sana , fotoğrafla alakan yok , dedi senalıştığın zaman güzeldin ne oldu sana böyle 🤣🤣🤣🤣 tır çarptı dedim 🤣🤣🤣 ana oldum ana dedim 😄😄 kolay değil hele ilk aylar 😎
Ayy bu lafı kaynanam da bana demişti. Doğumdan bir hafta sonra falan yanımdaydı. Eski fotoğraflara bakıyordu. Ayy dedi ne kadar değişmişsin eskiden ne güzeldin dedi 🙄 normalde böyle laflara bozulurum ama o kadar düşünmeden dedi ki bir şey demedim artık. Yani yeni ameliyat , uykusuzluk, bakımsızlık normal dedim 😂
Kızlar owlinin bu uyku tulumundan alan kullanan var mı? 0-36 ay kullanılıyor bana baya kullanışlı geldi. Kundak, genişletilmiş kundak, torba uyku tulumu ve ayaklı uyku tulumu olarak kullanılabiliyormuş. Evimiz genelde 23 24 derece oluyor. 0.5 tog tam olur gibi sanki. Nasıl sizce iyi midir, kullanıp memnun kalan var mı?
Ben doğumdan önce almıştım. Benim elimde patladı. Şansım olsa geri verirdim. İlk haftalarında bile sığamadı o torbalı olana çocuk ve ona bakarken benim ruhum daraldı. Beğenmedim ben.

Kızlar doğumdan önce baby turco almıştım. 3 numara şu an kızım 5800 sıkıyor. Bu 6 kilo civarında olup da hangi bez hangi numarayı kullanıyorsunuz? Kalıptan emin olamıyorum artık. Ben farklı farklı kullandım şu an yolu bulamıyorum sjsjdj😂

Ha bu arada hatırlattığın iyi oldu😄 bizde sızma yaptı hemde kaç defa , önden daha uzun bağlamak zorunda kaldım hep bu seferde kaka yapınca arkadan taştı ki bez küçük değil bilemedim dokusu falan güzeldi ama emiciliği pek yok gibi
Hadi ya, bacakta lastik izi bende de var ama gevsek baglamadıysam asla sızma yok gevsek baglayınca kızım tepindiği için bez kayıyor çiş sırtına geçiyor hele ki uzun kaldıysa onun dışında maaşallah ishal bile atlattı
Smg soylemiş zaten bende de 0 3 ay olanı vardı aynı dediği gibi asırı rahatsız görünüyor boyun oyuntusu fermuarı biraz acıp kenarlara katlayarak kullandım o da cok az. Bi de boyu kısa yani su an 56.5 cm 0-3 diyo kucaga alınca ayakları uzatıyor ya kasıyor gibi hiç sinmiyor içime, devamını asagı yazcam
Kızlar selam bayagıdır giremiyordum size bir sorum var benim bebiş 72 günlük oldu kalça ultrasonu cekilmesi gerekiyor ama hangi bölümden ramdevu almam gerekiyor cocuk doktoruna mı götürmeliym
Bizi uni hastanesinde radyolojiye yonlendirdiler sıra alınca orda cocuk ultrason bolumune yonlendirdi.
Teşekkür ederim canım. Bende vazgeçtim almaktan şuan. Sen ne kullanıyorsun uyku tulumu olarak?
Smg tyden babadaglı diye bi satıcıdan efsane 1.0 tog bi uyku tulumu aldı ben de aldım sonra. Bu arkadas owliden farklı olarak alta dogru genişliyor +1, alt acma için ayrıca bi fermuar yeri var +1 omuz cıtcıtları var tepeden yandan bi fermuarı var ama kol kapama yeri yok kol altını daraltabiliyorsun boyu 74 cm 0-6 ay kullanılıyor. 6-18 obur bedeni. 1 kalın geliyor 0.5tem sonra ama ince giydiriyorum ben ev o sıcaklıkta olunca. Ama bu ihrac fazlası satıyor su an 1.0 yok galiba. Sanırım smgde c var benimki b hatasını gormedim
Kızlar doğumdan bu yana 64 gün geçti ben hala regl olmadım. Ne zamana kadar normal acaba bu durum? Regl olanlar ne zaman oldular 🥹
Yine ben😅 ben 50. Gun falan oldum galiba, 10 ay olmayan arkadasım da vsr bunyeye gore değişiyor
Kızlar doğumdan önce baby turco almıştım. 3 numara şu an kızım 5800 sıkıyor. Bu 6 kilo civarında olup da hangi bez hangi numarayı kullanıyorsunuz? Kalıptan emin olamıyorum artık. Ben farklı farklı kullandım şu an yolu bulamıyorum sjsjdj😂
Goonun kalıbu geniş 3 numarasına bakabilirsin molfix de geniş agı geniş yani bunların molfixte de 3 olur heralde ne dersin evcarshirak evcarshirak

Kızım 7,5 olmuştur heralde 4 numara baby turco kullanıyorum.

Hadi ya, bacakta lastik izi bende de var ama gevsek baglamadıysam asla sızma yok gevsek baglayınca kızım tepindiği için bez kayıyor çiş sırtına geçiyor hele ki uzun kaldıysa onun dışında maaşallah ishal bile atlattı

Smg soylemiş zaten bende de 0 3 ay olanı vardı aynı dediği gibi asırı rahatsız görünüyor boyun oyuntusu fermuarı biraz acıp kenarlara katlayarak kullandım o da cok az. Bi de boyu kısa yani su an 56.5 cm 0-3 diyo kucaga alınca ayakları uzatıyor ya kasıyor gibi hiç sinmiyor içime, devamını asagı yazcam

Bizi uni hastanesinde radyolojiye yonlendirdiler sıra alınca orda cocuk ultrason bolumune yonlendirdi.

Smg tyden babadaglı diye bi satıcıdan efsane 1.0 tog bi uyku tulumu aldı ben de aldım sonra. Bu arkadas owliden farklı olarak alta dogru genişliyor +1, alt acma için ayrıca bi fermuar yeri var +1 omuz cıtcıtları var tepeden yandan bi fermuarı var ama kol kapama yeri yok kol altını daraltabiliyorsun boyu 74 cm 0-6 ay kullanılıyor. 6-18 obur bedeni. 1 kalın geliyor 0.5tem sonra ama ince giydiriyorum ben ev o sıcaklıkta olunca. Ama bu ihrac fazlası satıyor su an 1.0 yok galiba. Sanırım smgde c var benimki b hatasını gormedim

Yine ben😅 ben 50. Gun falan oldum galiba, 10 ay olmayan arkadasım da vsr bunyeye gore değişiyor

Goonun kalıbu geniş 3 numarasına bakabilirsin molfix de geniş agı geniş yani bunların molfixte de 3 olur heralde ne dersin evcarshirak evcarshirak
E bebekte indirimdeydi tanesi 2 TL ye mi ne geliyor indirim geçmediyse bakayım ona bir teşekkür ederim 😇
Kızım 7,5 olmuştur heralde 4 numara baby turco kullanıyorum.
Baby turcoya tövbe ettim. Hamileyken almıştım. Kalıbının küçük olduğunu bilmiyordum. Hiç doğru düzgün kullanamadım beğenmedim 🙄

Günaydın herkese🌸
Buna benzer kulladım ama sevmedim. Çünkü karın aşağı sarkmaya meyilli. Bunun altından pırtlıyor. O yüzden külot gibi giyilen modelden daha memnun kaldım ben.

Teşekkür ederim canım. Bende vazgeçtim almaktan şuan. Sen ne kullanıyorsun uyku tulumu olarak?
Benim bebe o zaman küçüktü. Ve boynuda minik belki sizde öyle durmaz ama kolları çıtçıtlı olduğu için fazladan kumaş var orda kalabalık ediyor. O içeri katlanan ayaklarda bebeğin ayağının olduğu gözde rahatsz eder diye düşündüm. Bu kışı atlatalım seneye ayaklı bir tulum alırım. Ben şuan link atçam ondan aldım 1 tog. Yurtdışı ihrac eden bir markaymış. Ty da uygun fiyatlı satıyor. Altalmak kolay memnunum.

1tog kalmanış aynısının 2.5 tog yazanını atıyorum

E bebekte indirimdeydi tanesi 2 TL ye mi ne geliyor indirim geçmediyse bakayım ona bir teşekkür ederim 😇

Baby turcoya tövbe ettim. Hamileyken almıştım. Kalıbının küçük olduğunu bilmiyordum. Hiç doğru düzgün kullanamadım beğenmedim 🙄
Ben sızdırma yapmadığı için çok sevdim.

Canım bu uyuduktan ne kadar süre sonraki fotoğraf?
Kuzum benim bebe değil bu ama aynısı oldu. Giydirdikten sonra. Çünkü omuzları sert.. kollar açık kullanırsan bu kadar olmaz ama o zamanda fermuar toplanıyor ağza.. ya kötülemeyeyim ama benim bebede olmadı aynı böyle durdu..

Back
X