2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben hava soğuk ama her gün dışarı mutlaka dışarı çıkarıyorum kızımı. Hatta şuan kanguruda koynumda uyuyor parktayiz ona masal okudum telefondan uyuyakaldı. Kulağını falan mutlaka kapatıyorum kuzu montunu giydiriyorum çıkarıyorum. Annem bana geldi goruyor ve çok karşı çıkıyor 😅 yavrucum ağlasa kulağı ağrıyor diyor. Siz evde misiniz sıcak sıcak yoksa dışarı çıkıyor musunuz 😂 Tek vicdansiz ana ben olamam 😝
Ben de çıkartıyorum hobisi bozuk yollarda uyumak zaten. Aydın yağmurluydu birkaç gün fırtına o zaman çıkartmadım balkona çıktık yağmadığı zaman güzelce giyinip ama bebek arabasına yağmurluk aldım yağmurda da çıkaracağım.
Her dışarı çıktığımızda da nazenin uyuyor eşim de diyor ki biz seni gezdirdik desek inanmayacak çocuk hep uyuyor 😂

Ben de çıkartıyorum hobisi bozuk yollarda uyumak zaten. Aydın yağmurluydu birkaç gün fırtına o zaman çıkartmadım balkona çıktık yağmadığı zaman güzelce giyinip ama bebek arabasına yağmurluk aldım yağmurda da çıkaracağım.
Her dışarı çıktığımızda da nazenin uyuyor eşim de diyor ki biz seni gezdirdik desek inanmayacak çocuk hep uyuyor 😂
Yaa Eylül de öyle, bizim bina yeni yapıldı onu hep inşaat taş çakıl her yer, bebek arabasiyla ordan geçince resmen kafası sarsıla sarsıla uyuyo normalde evde böyle uyumaz 🤣 kendim gibi bi ana bulmama sevindim 🤣

Ben alıp iade ettim. Beğenmedim bebeğe giydirince boyun kısmı bebeğe rahat olmuyor toplanıyor. Kol kısmı filan çok kat kat olduğu için.. tredyolda fotoğraflı görseller var. Aynen öyle durmuştu. Hatta attığın görselde bile fermuar az yukarı toplanmış. Bebek hareket edince qynen öyle yukarı toplanıp ağzına değiyor orası. Tulumu güvenli uyku için giydirirken qğzını kapatan tulum bana mantıklı gelmedi. Burdan başka biri daha alıp memnun kalmamıştı.
İşte o benim ama kışlık dışarı çıkarken kullandığım güzel mesela o kundak gibi cırtlı şipşak giydiriyorsun

Kızlar ben hava soğuk ama her gün dışarı mutlaka dışarı çıkarıyorum kızımı. Hatta şuan kanguruda koynumda uyuyor parktayiz ona masal okudum telefondan uyuyakaldı. Kulağını falan mutlaka kapatıyorum kuzu montunu giydiriyorum çıkarıyorum. Annem bana geldi goruyor ve çok karşı çıkıyor 😅 yavrucum ağlasa kulağı ağrıyor diyor. Siz evde misiniz sıcak sıcak yoksa dışarı çıkıyor musunuz 😂 Tek vicdansiz ana ben olamam 😝

Ya ben pazar günü geldim İstanbul'a o günden beri hiç çıkmadık desem utandım şu an kendimden🤣 hep bana zor geldi Bir de iki üç gün öyle böyle yağmur yoktu yani bugün Hadi yağmur yok soğuk var ama çok yağmurluyken de çıkmadım

Okadar duygulanıyorum ki nazenin e kitap okurken. Şu pandalar ağlatacak beni 😂 kafasını tuttuğunda pasta kesmiştik evde. Dün elimle gel babası yapıyordum o da ellerini açıp kapatmaya başladı benim gibi helva yapıp apartmana dağıttım. Yürümeye başlayınca kurban kesicem sanırım🥹

Eklentiler

• IMG_0070.webp
    IMG_0070.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar doğumdan önce baby turco almıştım. 3 numara şu an kızım 5800 sıkıyor. Bu 6 kilo civarında olup da hangi bez hangi numarayı kullanıyorsunuz? Kalıptan emin olamıyorum artık. Ben farklı farklı kullandım şu an yolu bulamıyorum sjsjdj😂
Canim bizde 6 kilolardayiz. Ayın 2'sinde gidince net yazarım.

Ben Molfix 3 numara kullanıyorum. İki pakette stoğum var daha. Fakat bana sıkıyor gibi geliyor. Bunlar bitince 4 e geçeceğim ♥️

Çok iyi yapıyorsun canım , bizim burda hava pek soğuk değil ama hep rüzgar var yani sadece hava soğuk olsa çıkarırım , ama rüzgar bi bu taraftan bi o taraftan esiyor o yüzden evdeyim 😢

Okadar duygulanıyorum ki nazenin e kitap okurken. Şu pandalar ağlatacak beni 😂 kafasını tuttuğunda pasta kesmiştik evde. Dün elimle gel babası yapıyordum o da ellerini açıp kapatmaya başladı benim gibi helva yapıp apartmana dağıttım. Yürümeye başlayınca kurban kesicem sanırım🥹
Uygun bebeden almışsın kalpli takımı🤣🤣 bende aynısından var. Ya gel babası başladı mı süperr o kadar büyüdüler mi beee ağlamak istiyorum 🤣🤣

Uygun bebeden almışsın kalpli takımı🤣🤣 bende aynısından var. Ya gel babası başladı mı süperr o kadar büyüdüler mi beee ağlamak istiyorum 🤣🤣
Evet pamuklu çok güzel çıktı Öyle olunca iki pijama takımı vardı 6 9 ay. Bi de üç alt üç üst kombinleyip sipariş verdim dün yarın gelir çok rahat etti. Altı biraz uzun göğsüne kadar çekiyorum ama 3 6 alsam olmazmış.

Kızlar bende aşırı bi duygusallık var ya herşeye gözlerim doluyor 😂😂😂 niye böyle oldum ya 😢 var mı benim gibi ? Bi ara düzelmiştim ama yine herşeye oturup ağlayasın var🤣🤣
Hastaneye izin yazdırmaya gittim eşimi beklerken kapıda köpek titriyordu ben ağla ağla. Nazeninin battaniyesinden örttüm üstüne. Yani çok normal.🥹

Kızlar bana kim demişti çocuğu Mutfağı al orada havucu patatesi anlatarak iş yap diye Allah razı olsun 3 gündür harika Kahvaltı ediyorum salatalık kapya biber havuç dereotu ne bulursan yiyorum Eskiden yumurtayı yapıp kahvaltı tabağını alıp hızlı yiyordum şu an güzel güzel yapıyorum kahvaltımı. Tabii kızımın Kahkahaları eşliğinde🤣
Bendim, işe yaramasına cok sevindim 🥰
Ben de cıkarmayq calısıyorum ama duzenli değil pek
Bu dediklerinizin hepsini bakacağım ama benim kızım zayıf kalmış ya onu fark ettim🤔 siz 7 kilolara gelmişsiniz biz anca 6 olduk 💔
O esnada benim kızımın 4600 kg ve 2 numara beziyle sahnelere cıkısı

Kızlar bende aşırı bi duygusallık var ya herşeye gözlerim doluyor 😂😂😂 niye böyle oldum ya 😢 var mı benim gibi ? Bi ara düzelmiştim ama yine herşeye oturup ağlayasın var🤣🤣
Geçen eşim gülen bebek diye bi video attı bayağı viral olmuş herkes gülüyor yorumlarda ama ben o kadar üzüldüm ki bebeğe oturup ağladım, eşimde diyor ki ben gül diye attım dedim hiç komik değil 😒 minnacık duruyor dişleri falan var ağzı kulaklarında , sonra araştırdım hastaymışta dahs beter kahroldum 😭

Back
X