2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İletişim candır diyerek büyüdükçe işler kolaylaşıyor diyorum. Banada hep dediler bir emeklemeye başlasın gör bir yürüsün görürsün diye. Hiç öyle değil dönsün emeklesin gaz derdi bitiyor yürüsün kucaktan iniyor. 2 yaş sendromu zor dediler 3 4 5 bile zor gelişim sancılı ama eğlenceli. 5.5 yaşındaki kızımın büyümesine tanık olan çevrem ikinci cesaretine şaşırıyor ben aksine balayı gibi görüyorum. Sürekli ağlamasını severim onun :KK70:
Bana da çok diyorlar şimdi emzir uyut emzir uyut ilerde işler çok zorlaşır diye. Ama ben de hep en azından ağlama sebebini bileceğim şuram ağrıyor uykum geldi acıktım vs.
Ve geleceğe umutla bakıyorum 😂 Hatta yetmiyor kızım çok zor bir bebek olmasına rağmen ikinci bebisi istiyorum nasipse 😂😂
Sağlıkla büyütün siz de yavrularinizi inşallah ❤️

Kizlar karar veremiyorum pembe mi krem mi

Eklentiler

• Screenshot_20231130_222454_Instagram.webp
    Screenshot_20231130_222454_Instagram.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20231130_222435_Instagram.webp
    Screenshot_20231130_222435_Instagram.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 47
Ben slingte uyutuyorum o arada yemeğimi yapıp temizlik işini hallediyorum. Büyük kızım anaokuluna gittiği için yemek olayına takıntılıyım biraz, bağışıklığı güçlü olsun hastalanmasın diye pek işe yaramıyor ama olsun :KK70:
Benim büyük de anaokuluna gidiyor, hastalanıp bebeğe bulaştıracak diye çok korkuyorum 😅Bebeğim abisinden iki kez nezle kaptı bile 😫

Ustume 1 ila 1.5 tog arasi uyku tulumu linki atin lutfen, buyuk kiza lazim, kundak olmayan, kollu ama patiksiz tulum istiyorum

Konu cok konusuldugu icin dm atabilirsiniz burasi karismasin ❤️

lidyadgn lidyadgn oyumu kremden yana kullaniyorum.

Ustume 1 ila 1.5 tog arasi uyku tulumu linki atin lutfen, buyuk kiza lazim, kundak olmayan, kollu ama patiksiz tulum istiyorum
Ben yıllardır woolnat kullanıyorum büyüğe fiyatlı ürün ama iki sene rahat giyiyor bizim hatun kilosu boyu yerinde olmasına rağmen bu yıla kadar yün olanı kullanıyordum ince ama merino yün evin sıcaklık durumuna göre seçime yönlendiriyor kendi sitesinde, bu yıl çift kat pamuklu olanı aldım

Benim büyük de anaokuluna gidiyor, hastalanıp bebeğe bulaştıracak diye çok korkuyorum 😅Bebeğim abisinden iki kez nezle kaptı bile 😫
Bende çok üzülüyorum küçüğe bizimkide iki kez nezle oldu abla faktörü, kızım yaklaşma diye bir kez uyardım sevmeyeceksem neden yaptın dedi

Bende çok üzülüyorum küçüğe bizimkide iki kez nezle oldu abla faktörü, kızım yaklaşma diye bir kez uyardım sevmeyeceksem neden yaptın dedi
Ben sadece hastayken yaklaştırmıyorum anlıyor sağolsun ama yetmiyor tabii, küçüğü yine kapıyor. Büyüğü bu konuda çok da sıkmak istemiyorum kardeş kışkançlığını tetiklememek için.Bir yandan da erkenden bağışıklık kazanır, ileride anaokulunda abisi kadar sık hastalanmaz diyorum yani umarım öyle olur 🤣

Melikeben Melikeben canm sen hoppalayı kaça almıştın? Şuan kullanıyor musun
3e yakındı canım. Evet nazenin başını tutabildiği için doktor destekli oturtabilirsin dedi bana. Son gittiğimde sordum 10 dakikayı geçmeyecek şekilde günde 2 kere dedi. Ben 5 dakika tutuyorum nolur nolmaz diye seviyor nazenin çamaşır asarken koyuyorum genelde kendi kendine oynuyor.

Back
X