- 9 Ağustos 2022
- 5.201
- 6.700
- 128
- 31
Atiyim canım ama burda bi mağazadan aldımGörseli atsana Kıbrıs daha bende alamadım
Yatağın dağınıklığına bakma artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atiyim canım ama burda bi mağazadan aldımGörseli atsana Kıbrıs daha bende alamadım
Kızlar burun temizliği ile ilgili faydalı bir video
Valla gece giydirdim bizim ev bilmiyorum niye ama soğuk oluyor klimayla zorlar 22 oluyorKıbrıs o kadar soğudu mu yaa
Yok kalın giydiriyorum üstünü örtüyorum , bence o kalınlık onu rahatsız ediyor ağır geliyor , ince oluncada üşüyor dediğin gibi , çünkü battaniye kollarının altından oluyor korkuyorum battaniyeyi gece başına çekecek diyeÜşüyormuş demekki senim kız![]()
Evet aynen öyle , hiç nebuzilatöru denediniz mi ? Belki iyi gelirBenim bey iyilesti, geniz tikanikligi hepimizde sabitlenmiş bi sekilde duruyor.
Galiba kizlara mukus yaptiran sıcaklik bizimde genizlerimizi dolduruyor.
Ben kızımı yanıma yatırıyorum çünkü yerine yatırınca çok uyanıyo emmek için bende sersemliyorum oda uyanıp tekrar uyumuyor , şimdi yanımda tam hareket etmeye başladı mı emziriyorum uykulu tekrar uyuyor zaten yani genelde uyanmadan emip uyuyor , ilk yatırınca yerine koyuyırum 3 saat uyuyor o zaman , sonra bi uyandı mı sık sık uyanıyor o yüzden yanıma yatırıyorumDün gece 12 gibi yattık 3 te kalktı 5 te kalktı 7 de kalktık tabi her uyanması emzirip geri uykuya döndürmesi.. toplasak kaç saat uyuduk hiç bilmiyorum![]()
Ben hala yapmaya korkuyorumEe bu benim yöntem bende böyle yapıyorum, yalnız çok doluysa otri bebe ile çekiyorum![]()
Kızlar işte aradığımız spor salonu
Bende korkuyordum yapa yapa alıştımBen hala yapmaya korkuyorum
Ben yatarak bu şekilde yapıyorum ama daha az miktarda sf ile. Dik tutarak denemedim hiç. Bence biraz zor çünkü benim kızın kafasını zaptedemem benAyy asla böyle yapamam Allah zorda bırakmasın tabi.. ben şu hazır flakonlardan 1 sıkım bir deliğe 1 skım diğer deliğe bebeği ters çevir tamam bitti gitti.. sonrada azcık aspiratörle çekerim görünen bir şey varsa..
İlk uykusunu yatağında yapıyor sonrakiler de yanıma yatırıyorum çünkü tamamen dalmıyorBen kızımı yanıma yatırıyorum çünkü yerine yatırınca çok uyanıyo emmek için bende sersemliyorum oda uyanıp tekrar uyumuyor , şimdi yanımda tam hareket etmeye başladı mı emziriyorum uykulu tekrar uyuyor zaten yani genelde uyanmadan emip uyuyor , ilk yatırınca yerine koyuyırum 3 saat uyuyor o zaman , sonra bi uyandı mı sık sık uyanıyor o yüzden yanıma yatırıyorum
Ay bu benim anksiyetem resmen. Geçen bir kaç kere kafasına çekti battaniyeyi. Çırpındı yanında olmasam Allah korusun neler olurdu. O günden sonra her gece rüyamda kızımı battaniyenin altında nefessiz kalırken gördüm. En sonunda 0.5 tog tulum aldım ve rahat ettim, rüyalarımda bittiYok kalın giydiriyorum üstünü örtüyorum , bence o kalınlık onu rahatsız ediyor ağır geliyor , ince oluncada üşüyor dediğin gibi , çünkü battaniye kollarının altından oluyor korkuyorum battaniyeyi gece başına çekecek diye
benimkide bazı geceler yapıyor anlamıyorum gece nasıl başarıyor kaka yapmayı derin uyuyamadığı her halinden belliBeni tarif etmişsin yine 8de de komple uyandıbir de gece kaka yaptı alt değiştirmeyle filan zaman iyice uzadı
![]()
Aynen uyku eğitimi için 4. Aydan sonrayı öneriyorlar bir de 3. Aydan sonra uyku gerilemesi olacakmış bizim olmayan uyku nasıl gerileyecek acabaDenedim hiç bir değişiklik olmadıhayır 3 gündür gece de daha fazla uyanmaya başladı bir de sabah erken kalkmaya ;(( kitaplar okudum 4. Aydan sonra uyku eğitimi verilebilirmiş. Şuan hala yenidoğanlar ne isterse yapacağız hala 4. Aydan sonra düzelir inş diye umuyorum
Akşam banyo yaptırıp uyutmayı deneyeceğim bir de belki vücudu rahatlayıp güzel uyur banyo sonrası benim bebe istisnasız hep kusuyor ne tok ne aç yarı açlık halindeyken yıkamama rağmen,neden acabaCanım ben kızımı günün her saatinde banyo yaptırırım gündüz gece o gün nasıl kolayima gelirse, saçını ve kulak arkasını güzel kuruladigim sürece hiç üşütme olmadı bence sen de her saatte banyo yaptırmaya alıştır
Aynı benimki canım. 2de uyurdu 2 3 hafta önce artık çok şükür 12 civarı uyuyor.. dün 23.15 de uyudu dlye çok sevindim erkene gelcek uyku diye bu gece bu saat oldu yok.. 10da uyuyor mesela gece uykusuna geçsin diye her şeyi yapıyorum yok yarım saate uyanıyor gülüyor filan.. bir daha 12 ye kadar oyna :)
Düşüncesiz insanlarda hep bebekli insanı mı bulur yaAllahım korusun , valla annemler geldi eşimin ailesi burda kaynımın sevgilisi ama ev kalabalık oldu öyle yani yabancı değil
Ama dün arkadaşım aramış bana diyor ay çok hastayız yeni iyileşiyoruz ama bana gelmek istiyordudedim kv burda evde değiliz dışarıya çıkıcaz sonra gel
hasta hasta nereye geliyor anlamadım
![]()
Bedeni ne olarak aldınAtiyim canım ama burda bi mağazadan aldım
Yatağın dağınıklığına bakma artık![]()