2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Eklentiler

• FBA596F9-D8C9-455A-8DA4-744558D246F0.webp
    FBA596F9-D8C9-455A-8DA4-744558D246F0.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 75
Üşüyormuş demekki senim kız 😂😂
Yok kalın giydiriyorum üstünü örtüyorum , bence o kalınlık onu rahatsız ediyor ağır geliyor , ince oluncada üşüyor dediğin gibi , çünkü battaniye kollarının altından oluyor korkuyorum battaniyeyi gece başına çekecek diye

Dün gece 12 gibi yattık 3 te kalktı 5 te kalktı 7 de kalktık tabi her uyanması emzirip geri uykuya döndürmesi.. toplasak kaç saat uyuduk hiç bilmiyorum 😵‍💫
Ben kızımı yanıma yatırıyorum çünkü yerine yatırınca çok uyanıyo emmek için bende sersemliyorum oda uyanıp tekrar uyumuyor , şimdi yanımda tam hareket etmeye başladı mı emziriyorum uykulu tekrar uyuyor zaten yani genelde uyanmadan emip uyuyor , ilk yatırınca yerine koyuyırum 3 saat uyuyor o zaman , sonra bi uyandı mı sık sık uyanıyor o yüzden yanıma yatırıyorum

Ayy asla böyle yapamam Allah zorda bırakmasın tabi.. ben şu hazır flakonlardan 1 sıkım bir deliğe 1 skım diğer deliğe bebeği ters çevir tamam bitti gitti.. sonrada azcık aspiratörle çekerim görünen bir şey varsa..
Ben yatarak bu şekilde yapıyorum ama daha az miktarda sf ile. Dik tutarak denemedim hiç. Bence biraz zor çünkü benim kızın kafasını zaptedemem ben 🤣🤣

Ben kızımı yanıma yatırıyorum çünkü yerine yatırınca çok uyanıyo emmek için bende sersemliyorum oda uyanıp tekrar uyumuyor , şimdi yanımda tam hareket etmeye başladı mı emziriyorum uykulu tekrar uyuyor zaten yani genelde uyanmadan emip uyuyor , ilk yatırınca yerine koyuyırum 3 saat uyuyor o zaman , sonra bi uyandı mı sık sık uyanıyor o yüzden yanıma yatırıyorum
İlk uykusunu yatağında yapıyor sonrakiler de yanıma yatırıyorum çünkü tamamen dalmıyor
Korkuyorum gece bi yerini ezicem diye o yüzden hiç derin uyuyamıyorum yanımdayken

Yok kalın giydiriyorum üstünü örtüyorum , bence o kalınlık onu rahatsız ediyor ağır geliyor , ince oluncada üşüyor dediğin gibi , çünkü battaniye kollarının altından oluyor korkuyorum battaniyeyi gece başına çekecek diye
Ay bu benim anksiyetem resmen. Geçen bir kaç kere kafasına çekti battaniyeyi. Çırpındı yanında olmasam Allah korusun neler olurdu. O günden sonra her gece rüyamda kızımı battaniyenin altında nefessiz kalırken gördüm. En sonunda 0.5 tog tulum aldım ve rahat ettim, rüyalarımda bitti 🤣🤣

Beni tarif etmişsin yine 8de de komple uyandı 🤣 bir de gece kaka yaptı alt değiştirmeyle filan zaman iyice uzadı 😭😭
benimkide bazı geceler yapıyor anlamıyorum gece nasıl başarıyor kaka yapmayı derin uyuyamadığı her halinden belli 🤦‍♀️
Neyse düzelecek diye umuyorum ben en azından bi dört beş saat aralıksız uyuyacağımız günler gelir mi acaba

Denedim hiç bir değişiklik olmadı🤣🤣 hayır 3 gündür gece de daha fazla uyanmaya başladı bir de sabah erken kalkmaya ;(( kitaplar okudum 4. Aydan sonra uyku eğitimi verilebilirmiş. Şuan hala yenidoğanlar ne isterse yapacağız hala 4. Aydan sonra düzelir inş diye umuyorum
Aynen uyku eğitimi için 4. Aydan sonrayı öneriyorlar bir de 3. Aydan sonra uyku gerilemesi olacakmış bizim olmayan uyku nasıl gerileyecek acaba 🙈 inşallah tersi olur iyileşir uykuları 😅

Canım ben kızımı günün her saatinde banyo yaptırırım gündüz gece o gün nasıl kolayima gelirse, saçını ve kulak arkasını güzel kuruladigim sürece hiç üşütme olmadı bence sen de her saatte banyo yaptırmaya alıştır
Akşam banyo yaptırıp uyutmayı deneyeceğim bir de belki vücudu rahatlayıp güzel uyur banyo sonrası benim bebe istisnasız hep kusuyor ne tok ne aç yarı açlık halindeyken yıkamama rağmen,neden acaba

Aynı benimki canım. 2de uyurdu 2 3 hafta önce artık çok şükür 12 civarı uyuyor.. dün 23.15 de uyudu dlye çok sevindim erkene gelcek uyku diye bu gece bu saat oldu yok.. 10da uyuyor mesela gece uykusuna geçsin diye her şeyi yapıyorum yok yarım saate uyanıyor gülüyor filan.. bir daha 12 ye kadar oyna :)
NewMamaa NewMamaa Teach_Mavi Teach_Mavi bebisleri hangi yontemle nerede uyutuyorsunuz? Sabah kacta uyaniyorlar?
Cocuk doktorumuz gec yatmayi sabah gec uyanmaya bagliyor, 6-7-8 arasi gune baslayip uyandiktan 1-2 saat sonra 2.uykusu olmasi gerekiyormus. Sonra yine 1-2 saat uyaniklik suresi ve 3.uykusu. Aksam 18:00 de uyanip birdaha uyumamasi ve gece uykusuna da 20:30 da gecmesi gerektigini soyledi. Kendi odasinda kendi yataginda uyumaliymis.
Dinlerken icimden ne anlatiyor bu dedim🤣 ama soylediklerini uygulamaya calisiyorum, ise yariyor gibi 10:30-11:30 civarina cektim gece uykularini.

Allahım korusun , valla annemler geldi eşimin ailesi burda kaynımın sevgilisi ama ev kalabalık oldu öyle yani yabancı değil
Ama dün arkadaşım aramış bana diyor ay çok hastayız yeni iyileşiyoruz ama bana gelmek istiyordu 😢😢😢 dedim kv burda evde değiliz dışarıya çıkıcaz sonra gel 🤣🤣🤣 hasta hasta nereye geliyor anlamadım 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Düşüncesiz insanlarda hep bebekli insanı mı bulur ya

Back
X