2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar soktayim,

Bulasik makinamin sepetleri uclarindan patlayarak paslanmis, garantisi biteli 1 ay oldugu icin sepet degisimine para istediler. Iki sepete 5750 tl.

Bu pahalilik nedir yani, iki tane plastik sepet alti ustu, Samsung alan kafama tüküreyim.
Telastan yanlis yazmisim 5250 tl.

Pekmezle kuru maya karışımı için bende aynı şeyi söylemiştim. O daha beterdi kuru duttan 🤣🤣
Bunu da yap bence Sonbahardagel Sonbahardagel .. sütün bir şekilde artması lazım dayanacaksın tadına:) boza al iç bir de.. ben dut kurusunu 1 kupa suyun1 2 yemek kaşığı kuru dut atıp1 kaynatıyordum azıcık kaynayınca kapatıp öyle içiyorum bu arada. Hala da içerim.

Kizlar soktayim,

Bulasik makinamin sepetleri uclarindan patlayarak paslanmis, garantisi biteli 1 ay oldugu icin sepet degisimine para istediler. Iki sepete 5750 tl.

Bu pahalilik nedir yani, iki tane plastik sepet alti ustu, Samsung alan kafama tüküreyim.
Fırsatını bulunca yapıştırır lar resmen makina fiyatına sepet

İlk uykusunu yatağında yapıyor sonrakiler de yanıma yatırıyorum çünkü tamamen dalmıyor
Korkuyorum gece bi yerini ezicem diye o yüzden hiç derin uyuyamıyorum yanımdayken
Ben biraz emzirdikten sonra ara açıyorum ama bende rahat ve derin uyumuyorum tabi

Ay bu benim anksiyetem resmen. Geçen bir kaç kere kafasına çekti battaniyeyi. Çırpındı yanında olmasam Allah korusun neler olurdu. O günden sonra her gece rüyamda kızımı battaniyenin altında nefessiz kalırken gördüm. En sonunda 0.5 tog tulum aldım ve rahat ettim, rüyalarımda bitti 🤣🤣
Valla ben çok tereddüt ettim ama iyiki almışım çok güzelmiş

Back
X