- 5 Temmuz 2021
- 2.613
- 6.151
- 108
- 31
Kendimi midemi seviyorum valla yapamadımBende içtim baya bi süre bana o kadar kötü gelmedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi midemi seviyorum valla yapamadımBende içtim baya bi süre bana o kadar kötü gelmedi![]()
Bir kupa kaynar suya 2 tatlı kaşığı dutu attım 15 20 dk bekletip içtim. Günde en az 2 kupa içiyordum canımTmm kuzu dutu kaynatıp suyuylamı içeyim
Pekmezle kuru maya karışımı için bende aynı şeyi söylemiştim. O daha beterdi kuru duttanKendimi midemi seviyorum valla yapamadım![]()
Peki helvanın hangisi olduğu farkedermiBir kupa kaynar suya 2 tatlı kaşığı dutu attım 15 20 dk bekletip içtim. Günde en az 2 kupa içiyordum canım
Tahin helvası olmalı canımPeki helvanın hangisi olduğu farkedermi
Telastan yanlis yazmisim 5250 tl.Kizlar soktayim,
Bulasik makinamin sepetleri uclarindan patlayarak paslanmis, garantisi biteli 1 ay oldugu icin sepet degisimine para istediler. Iki sepete 5750 tl.
Bu pahalilik nedir yani, iki tane plastik sepet alti ustu, Samsung alan kafama tüküreyim.
Bence de yemek daha güzel :) valla içiyorum da yiyorum da. Bol koyunca tatlı oluyor suyuDut kurusunu nasıl içiyorsunuz ya yapayım dedim tövbe bismillah kusuyordum. Dutları yiyip sıcak su içiyorum üstüne hemen inşallah işe yarıyordur![]()
Bunu da yap bencePekmezle kuru maya karışımı için bende aynı şeyi söylemiştim. O daha beterdi kuru duttan![]()
Valla o ne öyle ya alt tarafı sepet yuhTelastan yanlis yazmisim 5250 tl.
DutlarıyiyecekmiyizBunu da yap benceSonbahardagel .. sütün bir şekilde artması lazım dayanacaksın tadına:) boza al iç bir de.. ben dut kurusunu 1 kupa suyun1 2 yemek kaşığı kuru dut atıp1 kaynatıyordum azıcık kaynayınca kapatıp öyle içiyorum bu arada. Hala da içerim.
Fırsatını bulunca yapıştırır lar resmen makina fiyatına sepetKizlar soktayim,
Bulasik makinamin sepetleri uclarindan patlayarak paslanmis, garantisi biteli 1 ay oldugu icin sepet degisimine para istediler. Iki sepete 5750 tl.
Bu pahalilik nedir yani, iki tane plastik sepet alti ustu, Samsung alan kafama tüküreyim.
Doktor bana farketmez demişti ama ben tahin helvası yemiştim kuzumPeki helvanın hangisi olduğu farkedermi
Ben yemiştim dutlar kaynar suda bekleyince taze dut gibi oluyor zatenDutlarıyiyecekmiyiz
Ben biraz emzirdikten sonra ara açıyorum ama bende rahat ve derin uyumuyorum tabiİlk uykusunu yatağında yapıyor sonrakiler de yanıma yatırıyorum çünkü tamamen dalmıyor
Korkuyorum gece bi yerini ezicem diye o yüzden hiç derin uyuyamıyorum yanımdayken
Valla ben çok tereddüt ettim ama iyiki almışım çok güzelmişAy bu benim anksiyetem resmen. Geçen bir kaç kere kafasına çekti battaniyeyi. Çırpındı yanında olmasam Allah korusun neler olurdu. O günden sonra her gece rüyamda kızımı battaniyenin altında nefessiz kalırken gördüm. En sonunda 0.5 tog tulum aldım ve rahat ettim, rüyalarımda bitti![]()
Ben denedim olmadıAkşam banyo yaptırıp uyutmayı deneyeceğim bir de belki vücudu rahatlayıp güzel uyur banyo sonrası benim bebe istisnasız hep kusuyor ne tok ne aç yarı açlık halindeyken yıkamama rağmen,neden acaba
Ben 6-9 aldım am benim bebeğin boyu 57-58Bedeni ne olarak aldın
Tabiki olur eğer uyuyorsa bebeğime ver bide aç kalmasınKızlar hastalığımızdan beri bebem az emdiği içinsütüm azaldı sürekli emmek istiyor ama meme boş gibi günde3 beze düştük bu süreçte aptamil ile günde iki kez beslemem doğru olur mu
Ahaha aynısıTulum kardeşliğikızım 25 aylık az küçülse de hala giyiyor 18-24 ay almıştım katlayıp giydiriyordum
şimdilik oğlana battaniye örtüyorum üstünü açmaya başlarsa ona da alıcam
![]()