2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam. Bebeğim 3 ay 3 günlük. Normalde günde en az 3 kez kaka yapan çocuk son 3 günde toplam 2 kez kaka yaptı. Neden olabilir acaba hiç yaşayan var mı bu durumu?
+
Kızlar selam. Bebeğim 3 aylık 5 gündür kaka yapmıyor sadece anne sütü alıyor. 5 gündür sürekli masaj yapıyorum hafifçe bacaklarını karnına doğru itiyorum arada bir biraz gaz çıkarıyor ama kaka yapmıyor. Aşırı bir huzursuzluğu da yok ama ben endişeliyim. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Benim bebişte yeni 3 ayına girdi yakın zamanda 4-5 güne çıktı kaka yapma durumu 2-3 gün üst üste yapıyorsa 4-5 gün yapmıyor. Bu durum bağırsaklarının geliştiğini gösteriyormuş sorun yok yani 😇
Kızlar bebeleriniz gece uykusuna saat kaçta geçiyor ve sabah kaçta güne başlıyor?
Gece 12 den önce uyumuyor resmen 😤 erkene çekmeye çalışıyorum ama yarım saat uyuyup uyanıyor geri dönmüyor bir türlü uykuya
Aynı durumdayız valla, 23:30-00:30 arası uyuyor, bazen 5 bazen 6 da kalkıyor emiyor sonra tekrar uyku max 2 saat daha 8 gibi falan uyanıyoruz.

Kızlar bebeleriniz gece uykusuna saat kaçta geçiyor ve sabah kaçta güne başlıyor?
Gece 12 den önce uyumuyor resmen 😤 erkene çekmeye çalışıyorum ama yarım saat uyuyup uyanıyor geri dönmüyor bir türlü uykuya
Aynı benimki canım. 2de uyurdu 2 3 hafta önce artık çok şükür 12 civarı uyuyor.. dün 23.15 de uyudu dlye çok sevindim erkene gelcek uyku diye bu gece bu saat oldu yok.. 10da uyuyor mesela gece uykusuna geçsin diye her şeyi yapıyorum yok yarım saate uyanıyor gülüyor filan.. bir daha 12 ye kadar oyna :)

Çok şükür geçmiş olsun 😊
Teşekkür ederim. Ama bebek inanılmaz bı gece geçirdi dün gece. Heralde doğduğundan beri böyle bir gece yaşamadık..

Yarım saatte Bir çığlık atarak uyandı. Memeyi almak istemedi. Geçirdiği hastalıkla mı alakalı yoksa huy mu değiştirdi anlamadım. Normalde 8 saate kadar bile uyurdu. Dün şok etti beni. Benim de 20lik dişim çok ağrıyo. Resmen acı çekiyorum ve grip oldum 😞😞😞😞😞

Teşekkür ederim. Ama bebek inanılmaz bı gece geçirdi dün gece. Heralde doğduğundan beri böyle bir gece yaşamadık..

Yarım saatte Bir çığlık atarak uyandı. Memeyi almak istemedi. Geçirdiği hastalıkla mı alakalı yoksa huy mu değiştirdi anlamadım. Normalde 8 saate kadar bile uyurdu. Dün şok etti beni. Benim de 20lik dişim çok ağrıyo. Resmen acı çekiyorum ve grip oldum 😞😞😞😞😞
Arada atak oluyor nazeninde de oluyor ayda bir iki kere. E hasta da normal moralini bozma geçici bir durum. Senin ağrın da etkiler belki onu sen de bir an önce toparlanmaya bak. İyi düşün iyi olsun💕

Aynı benimki canım. 2de uyurdu 2 3 hafta önce artık çok şükür 12 civarı uyuyor.. dün 23.15 de uyudu dlye çok sevindim erkene gelcek uyku diye bu gece bu saat oldu yok.. 10da uyuyor mesela gece uykusuna geçsin diye her şeyi yapıyorum yok yarım saate uyanıyor gülüyor filan.. bir daha 12 ye kadar oyna :)
Aynı durum hani nerde 15 saat uyku Bnmki toplasam 10 saat uyumuyordur
Değişik bir biyolojik saatleri var bizimkilerin
9 da evi karartıyorum çıt çıkmıyor ona rağmen 12den önce gece uykusuna geçmiyor

+

Benim bebişte yeni 3 ayına girdi yakın zamanda 4-5 güne çıktı kaka yapma durumu 2-3 gün üst üste yapıyorsa 4-5 gün yapmıyor. Bu durum bağırsaklarının geliştiğini gösteriyormuş sorun yok yani 😇

Aynı durumdayız valla, 23:30-00:30 arası uyuyor, bazen 5 bazen 6 da kalkıyor emiyor sonra tekrar uyku max 2 saat daha 8 gibi falan uyanıyoruz.
Tek değilmişim 😅
Akşamları oyalamak yoruyor beni uyusa sakince bi dinlenip çayımı içsem ama yok beraber uyuyup beraber kalkıyoruz

22 23 arası uyuyor , şu an emziriyorum mesela memede uyudu ama ben mamada verip gazını alıp öyle uyutuyorum , bazen sabah 7 ye kadar uyuduğu oluyor bazen 5 bazen 3, dün gece huzursuzdu 3 te 5 te ve 7 de uyandı
Oh maşallah gayet güzel düzeni
Geçen haftalarda bizde 10 da uyuyordu ama son iki haftadır gececi oldu resmen
Uyusa bir şey kaçıracak sanki 😅

Aynı durum hani nerde 15 saat uyku Bnmki toplasam 10 saat uyumuyordur
Değişik bir biyolojik saatleri var bizimkilerin
9 da evi karartıyorum çıt çıkmıyor ona rağmen 12den önce gece uykusuna geçmiyor
Aynen öyle :( 9 dan 12ye kadr ytak odasına bağlıyım, kocayı da göremiyorum 🤣

Gece zaten geç uykuya yatan bebeğim 3 gecedir gece uyanma sayısını arttırdı artı sabah çok erken kalkıyor artık:( zombiye dönüşücem yakında

Gece zaten geç uykuya yatan bebeğim 3 gecedir gece uyanma sayısını arttırdı artı sabah çok erken kalkıyor artık:KK43: zombiye dönüşücem yakında
Dün gece 12 gibi yattık 3 te kalktı 5 te kalktı 7 de kalktık tabi her uyanması emzirip geri uykuya döndürmesi.. toplasak kaç saat uyuduk hiç bilmiyorum 😵‍💫

Hastalıktandır canım Keremin ateşlendiği gece bizde yarım saatte bir çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyordu ve hep kucağımda uyumuştu
Tez zamanda atlatın inşallah 20 ilk ağrısı da hiç çekilmez 🤦‍♀️

Back
X