2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla sende haklısın görmemişsin böyle bişi ama kendini kasma onlara onların dilinden cevap ver , onlarda naiflik incelik görmemiş
Aynen canım , ama kv iyi biri , genel olarak ufak tefek şeyleri geçsek , oda kötülükten değil işte büyük abi vazifesi gibi görünüyor eşimin yaptıklarını yada çaresi yok , çünkü kpok sorumsuz , o yapmadığı için eşime yükleniyor

Kızlar bu gün 4 ay kontrolüne gittik , bi ayda 650 gram almış , boy 58 , menenjit ve bekseto aşısı sordum ( bu gün devlette ilk defa bi başka dr gittik ) bana 1 yaş sonrası yaptır tek doz olsun dedi , sizin dr’lar ne öneriyor ? Ben dr’a siz ne öneriyorsunuz dedim ? Aşılar pahalı bide salgın yok bekle bir yaş sonra tek doz yaptır dedi

Doktorun onerilerini ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_3605.webp
    79,3 KB · Görüntüleme: 71
Bize doktorumuz bexero için 5,7,15. Ay, nimenrix için 6 12. Ay olarak söyledi. Ben geçen ay aşıları toptan aldım

2.5 tog terletiyor diye yorumlar görünce başka üründe bende 1 tog uyku tulumu aldım ama üzerini örtmek gerekir mi akşam ve içine pijama giydirmelimiyim bilmiyorum bikaç güne gelir

2.5 tog terletiyor diye yorumlar görünce başka üründe bende 1 tog uyku tulumu aldım ama üzerini örtmek gerekir mi akşam ve içine pijama giydirmelimiyim bilmiyorum bikaç güne gelir
Canım ben 1 tog kullanıyorum üstünü örtmüyorum. Evim 23 24 derece şuanda.. içine pijama giydiriyorum. O attığımın 1 togunu almıştım. Senin ev kaç derece? Bende 2 tog var sıcak geliyor terliyor..

Teşekkür ederim yani menenjit 4 doz önermiş , bexero 3 doz
Hangi ay yapıldığına göre kaç doz oldukları değişiyor. Ne kadar erken yaptırırsan o kadar risk azalıyor.. ama bebek büyüyünce yaptırırsan da az doz yapılıyor.. biz aşağıdaki gibi yaptıracağız.
Rota 3 5 13
Nimenrix 3 5 13
Bexero 7 9 (galiba)

Ben bexeroyu da 3te yaptırmak istedim aslında ama doktor çok ağır oluyor bebek büyüsün ben öyle yapıyorum deyince eşim yaptırmak istemedi dr'a uyalım dedi.ama çoğu doktor 3. Ayda hepsine başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…