Aynen canım , ama kv iyi biri , genel olarak ufak tefek şeyleri geçsek , oda kötülükten değil işte büyük abi vazifesi gibi görünüyor eşimin yaptıklarını yada çaresi yok , çünkü kpok sorumsuz , o yapmadığı için eşime yükleniyorValla sende haklısın görmemişsin böyle bişi ama kendini kasma onlara onların dilinden cevap ver , onlarda naiflik incelik görmemiş
Kız vallahi çıkar gelirdim ama Ankara'da anne evindeyimGel kız buluşalım
Yok canım biz de yol üstü mola verdik ankaraya gidiyoruzKız vallahi çıkar gelirdim ama Ankara'da anne evindeyimLC outlete uğra kesinlikle
Aaaa hangi ilçeYok canım biz de yol üstü mola verdik ankaraya gidiyoruz
Doktorun onerilerini ekliyorum.Kızlar bu gün 4 ay kontrolüne gittik , bi ayda 650 gram almış , boy 58 , menenjit ve bekseto aşısı sordum ( bu gün devlette ilk defa bi başka dr gittik ) bana 1 yaş sonrası yaptır tek doz olsun dedi , sizin dr’lar ne öneriyor ? Ben dr’a siz ne öneriyorsunuz dedim ? Aşılar pahalı bide salgın yok bekle bir yaş sonra tek doz yaptır dedi
Ben bunu aldım canımKızlar Trendyol dan aldığınız uyku tulum linkini benimle paylaşırmısınız
Bize doktorumuz bexero için 5,7,15. Ay, nimenrix için 6 12. Ay olarak söyledi. Ben geçen ay aşıları toptan aldımKızlar bu gün 4 ay kontrolüne gittik , bi ayda 650 gram almış , boy 58 , menenjit ve bekseto aşısı sordum ( bu gün devlette ilk defa bi başka dr gittik ) bana 1 yaş sonrası yaptır tek doz olsun dedi , sizin dr’lar ne öneriyor ? Ben dr’a siz ne öneriyorsunuz dedim ? Aşılar pahalı bide salgın yok bekle bir yaş sonra tek doz yaptır dedi
Hangisi acaba xanım. Ben bi tane aldım ama onu mu soruyon.Kızlar Trendyol dan aldığınız uyku tulum linkini benimle paylaşırmısınız
Yenimahalle canım. BatıkentAaaa hangi ilçe
Benim doktorum da aylar farklıDoktorun onerilerini ekliyorum.
0.5 tog diyor gece üstünü ekstra bişeyle örtüyormusunBen bunu aldım canım
Mothercare %100 Pamuk Little & Loved Bebek Uyku Tulumu 0,5 Tog - 0-6 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mothercare %100 Pamuk Little & Loved Bebek Uyku Tulumu 0,5 Tog - 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
2.5 tog terletiyor diye yorumlar görünce başka üründe bende 1 tog uyku tulumu aldım ama üzerini örtmek gerekir mi akşam ve içine pijama giydirmelimiyim bilmiyorum bikaç güne gelirHangisi acaba xanım. Ben bi tane aldım ama onu mu soruyon.
Green Touch Bebek Uyku Tulumu-b- Renkli Gökkuşağı (2.5 TOG) - Fiyatı, Yorumları
Green Touch Bebek Uyku Tulumu-b- Renkli Gökkuşağı (2.5 TOG) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
0.5 tog ama çok ince değil elyaf dolgulu. Üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum alt üst. Üstüne bunu giydiriyorum sıcacık oluyor üşümüyor da terlemiyorda. Evin içi 23 derece oluyor genelde0.5 tog diyor gece üstünü ekstra bişeyle örtüyormusun
Teşekkür ederim yani menenjit 4 doz önermiş , bexero 3 dozDoktorun onerilerini ekliyorum.
Teşekkür ederimBize doktorumuz bexero için 5,7,15. Ay, nimenrix için 6 12. Ay olarak söyledi. Ben geçen ay aşıları toptan aldım
Canım ben 1 tog kullanıyorum üstünü örtmüyorum. Evim 23 24 derece şuanda.. içine pijama giydiriyorum. O attığımın 1 togunu almıştım. Senin ev kaç derece? Bende 2 tog var sıcak geliyor terliyor..2.5 tog terletiyor diye yorumlar görünce başka üründe bende 1 tog uyku tulumu aldım ama üzerini örtmek gerekir mi akşam ve içine pijama giydirmelimiyim bilmiyorum bikaç güne gelir
Hangi ay yapıldığına göre kaç doz oldukları değişiyor. Ne kadar erken yaptırırsan o kadar risk azalıyor.. ama bebek büyüyünce yaptırırsan da az doz yapılıyor.. biz aşağıdaki gibi yaptıracağız.Teşekkür ederim yani menenjit 4 doz önermiş , bexero 3 doz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?