2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O xaman kıza direk söyle bunlar anlamıyorsa.. ne diyeyim kuzum akıl almıyor bunları
Valla yazın yine gelirler yada 3,4 ay sonra , o zaman ilk gelmeden önce eşime ikazımı veririm , baktım olmuyor direk kendim kaynıma kız arkadaşın gelmeden haber ver derim ( gerçi 3,4 kere söyledim ) ama bu sefer ciddi söylerim belki anlar

Ay benim kız 3,4 kere uyanır belki kendini güvende his etmek için öyle yapıyor , çünkü benim kız 2 kere güzel emer sonra hep alır 2dk sonra bırakır maksat memenin orda olduğunu bilmek heralde

Vallahi kıbrısçım eşin ne sevap işledi de seni verdi Allah ona ben anlamadım. Elini ayağını öpsün senin vallahi. Bizim eşlerin de Allah yardımcısı olsun

Benimki de almıyor memeyi ağlıyor kendini sıkıyor kaskatı kesiliyor, ağzıyla aranıyor memeyi alıyor sonra gene ağlamaya başlıyor, dün beyaz gürültü açtım ışığı kapadım öyle aldı gece de alıyor ama gündiz işkence , memelerim doldu boşaltmıyor korkuyorum yine mastit olcam diye

Evet ya zaten öyle oluyor , ben birine laf sokamam yada bişey söyleyemem çünkü gerilirim öğrenmemişim böyle , bilmiyorum ki
Valla sende haklısın görmemişsin böyle bişi ama kendini kasma onlara onların dilinden cevap ver , onlarda naiflik incelik görmemiş

Bi kaç gün sürdü bizimde , sebepsiz ağlamalar huzursuzluk falan bizde nerdeyse acils gidecektik hiç böyle ağlamamıştı , biraz sabırlı olun geçecek , kucağa alıp hoplatıp zıplatıp sakinleştiriyorduk biz

Gazı olabilir bence , benimki de ağlayarak uyanıyor bazen o sırada gaz çıkarıyor

Gece kusu demekki, degisir zamanla diye dusunuyorum.

Benim eşim benim iznim olmadan eve annesini bile çağıramaz. Misafir konusunda çok netim ben. Habersiz kimse gelemez ev sonuçta bizim mahremimiz.

bizim uyku düzenimiz aynı yukarıda yazılan gibi sabah 6.30 akşam 8.30 şeklinde ama gündüz 3 kere 2 saate yakın uykular yapması gerekiyor. Biz çoğu gün yapamıyoruz. Bazen uyanıyor uykusunu aldı zannediyorum kaldırıyorum bakıyorum mutsuz ağlak modda o zaman hemen geri yatırıyorum uykusunu almamış diye öyle bazen 2 saat uyuyor. Bir de gündüz şu var uyandıktan tam 1 saat sonra esnemeye başlıyor 15 dk daha bekliyorum bir 15 dk da uykuya dalıyor yani uyandıktan tam 1.5 saat sonra yeni uykuya geçiyor.

Dün mesela çarşıdaydık bebek arabası, puset yoktu işimiz uzadı. Etrafa bakınıyordu ama biliyorum yani vaktinde uyumazsa döngü bozuluyor, uykuya geçemiyor çok ağlıyor hemen çantamdan örtü çıkardım üstünü örttüm. Kucakta öyle işimiz bitene kadar tuttum artık. Akşam 8 gibi altını aldım, tulumunu giydirdim kucağımda salladım biraz sonra yatağına yatırdım uyanık gülüyordu. Baktım duruyor kafasını okşadım gözleri kapanıyordu. Bıraktım öyle uyudu yavaş yavaş çözdükçe yoluna giriyor ama gece bu ara çok sık uyanıyor. Gece 1 e kadar iyi sonra saat başı olduk o da benimle yatmak istiyor.

Sabah 6. 30 da kaldırsanız nasıl olur biliyorum gece çok geç yatıyor bebekleriniz siz de yorgun oluyorsunuz ama sabah erken kalkınca 40 dk 1 saat sonra hemen uykuları geliyor zaten. Siz kalkamasanız bile eşiniz en azından 7.3 kadar uyanık tutsa siz tekrar uyutsanız? Belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…