2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bu arada bir arkadaş bundan tavsiye etti yüzlerce lira verip aldığım mama sandalyesi oyuncaklarının yüzüne bakmıyor buna bayılıyor fiyatı da uygun çok var dışarı çıktığınızda da çantaya birkaç tane atıp yarım saat rahat edebilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_1350.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 85
Link alalım please

Önce bir mama sandalyesi almam lazım sanırım

Böyle oturabilyor mu kızın.
Bide ne zaman destekli oturtmaya başladınız bebeleri . Bizimki çok istekli oturmaya

Böyle oturabilyor mu kızın.
Bide ne zaman destekli oturtmaya başladınız bebeleri . Bizimki çok istekli oturmaya
4. Ayda destekli oturtmaya başladım ben. 2. Kademede aslında sandalye ama dikeliyor kendisi ve durabiliyor ama ben koltukta falan yine arkasına destek koyuyorum. Bazen devrilebiliyor piyanolu oyun halısının piyanosunu yukarı kaldırıyorum oturtuyorum önüne baya oynuyor

İnaşllah canım sağol , bende öyle yapiyim madem , ya öyle eşimin kardeşi evleniyor yani kaynım , gitmek zorundayız , bende kalabalıktan korkuyorum valla açık havadan bende korkmam , inşallah bişey olmaz

İnaşllah canım sağol , bende öyle yapiyim madem , ya öyle eşimin kardeşi evleniyor yani kaynım , gitmek zorundayız , bende kalabalıktan korkuyorum valla açık havadan bende korkmam , inşallah bişey olmaz
Ya öyle düğünlerde maksat görünmek değil mi, 10 dakika bile görünüp çocuk durmuyor der çıkarsın bebeklisin malum

Ben tek tek misafir ağırlamaktansa mevlid yapıp geçicem.magnet sipariş ettim.oğlumun şehzade kostümü de hazır şimdi kızıma elbise bulmaya çalışıyorum başka şehirlerden akrabalarda gelecek bakalım nasıl olcak

Kızlar beneğinizin uyku düzeni saat 8den 11arası nasıl uyanıkmı bu saatlerde yatıyormu
Benimki gece 1e kadar yatmıyor nasıl düzen oluşturucam ben ya

Kızlar beneğinizin uyku düzeni saat 8den 11arası nasıl uyanıkmı bu saatlerde yatıyormu
Benimki gece 1e kadar yatmıyor nasıl düzen oluşturucam ben ya
Ben bu aralar 11 de uykuya dalmışsa mutlu oluyorum, şuan düzen falan gözümde değil günü bitirmeye bakıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…