Balkona çıkaan görürüm belkibi arka caddende oturmam şokune güzel oturuyor ya benimki oturunca öne doğru gidiyor
Aaa siz aynıı yerde mi oturuyorsunuz ne güzell. Arkadaş olsanızabi arka caddende oturmam şokune güzel oturuyor ya benimki oturunca öne doğru gidiyor
Hava yağmurluydu biz de balkona çıktık kızımla
Takiplesıyoruz instada sosyal medya arkadaşıyız sımdılık. Çalışıyor bi de o belki yazın parkta falan çocuklarımız oynar bakalım kısmet
Kolaylıklar diliyorumBizde hava çok güzel ama maalesef Bir sürü işim olduğu için çıkamıyorum Biz de o yüzden balkona çıkmıştık Az önce çocuğum hava alsın diye.. yarın anneme gideceğiz bugün o kadar çok işim var ki evi toplamam lazım eşimin ütüleri de çamaşırları temiz kalsın bavul hazırlayacağım ve son anda misafir çıktı Akşama misafir gelecekmiş Onlar için de evi temizlemem gerekiyor ama hiçbirini yapamıyorum çünkü kızım çok huysuz sadece kucağımda durmak istiyor
Sadece yüze gidiyorum bebKızlar yakın zamanda doktora gidecekler için bebek boyunu sormuştum Bir de doktora gidecek olanlar doktorunuza şu soruyu sorabilir misiniz emzirirken lazer epilasyon yapılabilir mi
Ayy bende annemlere gidiyorum yarınben anneme gitçem kargoyu oraya söyledimbir de şey diyor akşam "alma demekten de anlamıyorsun bir de al diyelim ne olacak "
Alınmak mı oda neeeYok ya Allah var bır şey demez benımki. Laf sokar arada ama şakayla karısık bı de ben şimdi çalışmıyorum onun bana verdıklerıyle alıyorum. bır şey söylese alınacağımı bilir hiç söylemez
Benimkide öne gidiyor en son ayaklarını tutuyor öylece kalıyor düşmemek için elini hiç kaldırmıyor çok komik oluyor öylebi arka caddende oturmam şokune güzel oturuyor ya benimki oturunca öne doğru gidiyor
Haftada 3 gün şu noktadan servisle işe gidiyorum denk geliriz elbetBalkona çıkaan görürüm belkibu ablamındı yazlığa götürücem ama şimdi balkona koyayım dedim zaten orda da dışarıda duracak iyi oldu duruyor alışık ama mama sandalyesine ben evdekine 1 aydır neredeyse oturtuyorum
Haber et el sallayalım sana sabahHaftada 3 gün şu noktadan servisle işe gidiyorum denk geliriz elbetEki Görüntüle 3383976
Aslında benimki kafasını falan çok iyi dik tutuyor ama mama sandalyesine koyunca salıveriyor kendini. Benim kullandığım mama sandalyesinden mi acaba... şunu kullanıyorum benBenimkide öne gidiyor en son ayaklarını tutuyor öylece kalıyor düşmemek için elini hiç kaldırmıyor çok komik oluyor öyle
Yani bilmiyorum kademeli bizimki 2de oturttum baya 45 derece açılı gibi artık oturabiliyor diye tam dik kullanıyorum zamanla alışır benceAslında benimki kafasını falan çok iyi dik tutuyor ama mama sandalyesine koyunca salıveriyor kendini. Benim kullandığım mama sandalyesinden mi acaba... şunu kullanıyorum benEki Görüntüle 3383978
Emerken ağlıyor birden galiba diş yaBen elelyince kafası sıcak geliyor ateşini ölçüyorum normal.. dişte böyle bir şey mümkün mü
Emerken ağlıyor birden galiba diş ya
Doğumdan beri bebişimi 2 kez rüyamda gördüm sadece biri korkunctu zatenBen gebeliğimde acayip rüyalar görürdüm, doğumdan sonra çok kısa uykular yaptığım için yine saçma rüyalar görüyorum. Bir de bir gecede mesela 12-13 goruyorumdur
Koltuk altı derecen varsa koltuk altı ölçümu yap canım mutlaka.ben öyle anladım ateşinin olduğunuBen elelyince kafası sıcak geliyor ateşini ölçüyorum normal.. dişte böyle bir şey mümkün mü
Kendi kombinimizden ziyade artık bebişlere heyecanla Alışveriş yapmakEki Görüntüle 3383696
Ya bi dk bunlar yazın böyle mi görüncekler şimdi(Uyumsuz olabiliriz, aldıklarımızı hevesle giyme rutinimiz )
Ben kendi kartımla alıyorum, geçen bir şey qlcak benim kartla kartını getireyim mi dedi yoo dedim ezberden söyledim şook. İşte çok alıyorsun bak ezberlemişsin filan dedim yoo çok zekiyimAyy bende annemlere gidiyorum yarınbana her ay çok harcama yapma diyo ama dinleyen kim ajjajaj hep onun kartından alışveriş yapıyoruz ( kart nosunu ezberledim ) diyo ki borç hep benim üstüme senin hiç borcun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?