Olsun sayılı zaman çabuk geçer derler ama ilk heyecanlardan mıdır nedir vakit sanki geçmiyorDaha 8 bitti canım benim 1 aya ancabekleyeceğiz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun sayılı zaman çabuk geçer derler ama ilk heyecanlardan mıdır nedir vakit sanki geçmiyorDaha 8 bitti canım benim 1 aya ancabekleyeceğiz
![]()
Olsun sayılı zaman çabuk geçer derler ama ilk heyecanlardan mıdır nedir vakit sanki geçmiyor![]()
Çok sağol canımBenim aldığım siyah tayt bu kızlar hem iç göstermiyor hem de çok rahat memnun kaldım ben çok
Ayy bunu bende gördüm çok beğenmiştim çok tatlı
Ooo gözün aydın bence süper haber 1 kız 1 erkek çok iyi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniylesonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
![]()
![]()
Bende 1 kilo aldım sanırım dahaama iyi yiyorum şimdilik. Sağlıklı besleniyorum pek takmıyorum o yüzden,ama varya böyle, yok fındık badem yiyim faydalı, yok koyu ayran içim, 2 yumurta yiyim, süt içim, meyve yiyim, ne faydalı onu alim bakım yiyim derken bazen fazla geliyor gerçekten vicdani yiyorum
![]()
Kazınma olayı bende de varvalla bende hem sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hemde fazla yiyorum ya benim cidden elimde değil 31 yıllık ahir ömrümde hiç böyle olmamştım
acıkınca günlerdir hiçbir şey yememiş gibi oluyorum midem kazınıyor ve dahasi beni kusturuyor, az az sık sık dedikleri şey bende hiç geçerli olmuyor 2 kişilik yerken bile doygunluk hissini alamıyorum
![]()
Benimde yorulunca oluyor bel ağrısı maalesef dinlenerek yapıyorum çoğu kez işlerimi canım normal diye düşünüyorum ben doktora soruyorum bütün ağrılarıma normal diyor zatenKızlar birşey sorucam 8 haftadayım ev taşıma işine giriştik tabii bende 3 gündür biraz çok iş yaptım galiba belim fena ağırıyor 2 gündür normal midir bel ağrısı yaşayanınız var mı birazda korktum açıkçası sormak istedim teşekkürler![]()
Çok sevindim canım benim. İnşallah ben de güzel sonuçlar alırımKızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniylesonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
![]()
![]()
bir bir geliyor cinsiyetlerKızlaarrr ben geldimmbizim kızımız oluyoooorrr çokkk mutluyum
Gönlümden kız geçiyordu, ama erkek hissediyordum. Hislerime güven olmuyormuş demekki
çin takvimi tuttu bende ama haberiniz olsun
![]()
amin aminKazınma olayı bende de varyiyesim geliyor yiyince de sanki midem kazınıyor ama rahatsızlık da var o şişkinlik
aynıyız canım sonumuz hayrola
![]()
Anladım canım sağolasın rahatladımBenimde yorulunca oluyor bel ağrısı maalesef dinlenerek yapıyorum çoğu kez işlerimi canım normal diye düşünüyorum ben doktora soruyorum bütün ağrılarıma normal diyor zaten![]()
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlaarrr ben geldimmbizim kızımız oluyoooorrr çokkk mutluyum
Gönlümden kız geçiyordu, ama erkek hissediyordum. Hislerime güven olmuyormuş demekki
![]()
Amin canımın içiOoo gözün aydın bence süper haber 1 kız 1 erkek çok iyi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Ben hep yaşıyorum bel ağrısı biraz fazla ayakta kalim yada fazla iş yapim hemen bel ağrısı çekiyorum uzan dinlen birkaç gün geçer canımKızlar birşey sorucam 8 haftadayım ev taşıma işine giriştik tabii bende 3 gündür biraz çok iş yaptım galiba belim fena ağırıyor 2 gündür normal midir bel ağrısı yaşayanınız var mı birazda korktum açıkçası sormak istedim teşekkürler![]()
Allahın izniyle sende güzel sonuçlar alıcaksın inşallah o güzel gönlünü ferah tut kuzumÇok sevindim canım benim. İnşallah ben de güzel sonuçlar alırımdaha benim sonuçlar gelmedi
Gözünn aydın canımmm gelsin pembiş elbiselerKızlaarrr ben geldimmbizim kızımız oluyoooorrr çokkk mutluyum
![]()