2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
şu kundağa içim gitti şeytan diyor git al 😃
Screenshot_2023-02-25-22-34-51-491_com.pozitron.hepsiburada.webp

Bende 1 kilo aldım sanırım daha 🫣ama iyi yiyorum şimdilik. Sağlıklı besleniyorum pek takmıyorum o yüzden,ama varya böyle, yok fındık badem yiyim faydalı, yok koyu ayran içim, 2 yumurta yiyim, süt içim, meyve yiyim, ne faydalı onu alim bakım yiyim derken bazen fazla geliyor gerçekten vicdani yiyorum 👅
😁😁 valla bende hem sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hemde fazla yiyorum ya benim cidden elimde değil 31 yıllık ahir ömrümde hiç böyle olmamştım 😬 acıkınca günlerdir hiçbir şey yememiş gibi oluyorum midem kazınıyor ve dahasi beni kusturuyor, az az sık sık dedikleri şey bende hiç geçerli olmuyor 2 kişilik yerken bile doygunluk hissini alamıyorum 🙄

Kızlar birşey sorucam 8 haftadayım ev taşıma işine giriştik tabii bende 3 gündür biraz çok iş yaptım galiba belim fena ağırıyor 2 gündür normal midir bel ağrısı yaşayanınız var mı birazda korktum açıkçası sormak istedim teşekkürler 😊

😁😁 valla bende hem sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hemde fazla yiyorum ya benim cidden elimde değil 31 yıllık ahir ömrümde hiç böyle olmamştım 😬 acıkınca günlerdir hiçbir şey yememiş gibi oluyorum midem kazınıyor ve dahasi beni kusturuyor, az az sık sık dedikleri şey bende hiç geçerli olmuyor 2 kişilik yerken bile doygunluk hissini alamıyorum 🙄
Kazınma olayı bende de var 😁 yiyesim geliyor yiyince de sanki midem kazınıyor ama rahatsızlık da var o şişkinlik 😅 aynıyız canım sonumuz hayrola🫣🤣

Kızlar birşey sorucam 8 haftadayım ev taşıma işine giriştik tabii bende 3 gündür biraz çok iş yaptım galiba belim fena ağırıyor 2 gündür normal midir bel ağrısı yaşayanınız var mı birazda korktum açıkçası sormak istedim teşekkürler 😊
Benimde yorulunca oluyor bel ağrısı maalesef dinlenerek yapıyorum çoğu kez işlerimi canım normal diye düşünüyorum ben doktora soruyorum bütün ağrılarıma normal diyor zaten 🤣

Kızlaarrr ben geldimm 😍 bizim kızımız oluyoooorrr çokkk mutluyum 💕 Gönlümden kız geçiyordu, ama erkek hissediyordum. Hislerime güven olmuyormuş demekki 🤪 çin takvimi tuttu bende ama haberiniz olsun😁
bir bir geliyor cinsiyetler 😍 hayırlı olsun tebrik ederim 🥳 sağlıkla gelsinler inşallah 💕

Kızlaarrr ben geldimm 😍 bizim kızımız oluyoooorrr çokkk mutluyum 💕 Gönlümden kız geçiyordu, ama erkek hissediyordum. Hislerime güven olmuyormuş demekki 🤪 çin takvimi tuttu bende ama haberiniz olsun😁
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😂bende kız hissediyorum bakalım ne çıkacak 😅

Ben hep yaşıyorum bel ağrısı biraz fazla ayakta kalim yada fazla iş yapim hemen bel ağrısı çekiyorum uzan dinlen birkaç gün geçer canım

Back
X