Hayırlı olsun canım gozun aydınKızlar yeni atandım Allah'a şükür de aranızda memur olan var mı bu doğum izinleri falan nasıl oluyor bilen varmı konumuzdan bağımsız ama
Teşekkür ederim bilgilendirme için deHayırlı olsun canım gozun aydıntekıl gebelıkte 32.hafta ıtıbarı ıle çoğul gebeliklerde 30. Haftada ızne ayrılabılıyoruz.eger çalışmanda bı rısk yoksa kendı ıstegınle 37 ye kadar calısabılırsın kalan 3 haftayı doğum sonuna aktarabılırsın.doğumdan sonra 8 hafta izın var ıstersen sonrasında ucretsız ızın alabılırsın
En fazla 2 sene alınıyor sana bağlı ıstersen 6 ay sonra ıstersen 1 yıl ıstersen 2 yıl sonra baslayabılıyosun ben 2 yıl alcam mecburum bıraz o yüzdenTeşekkür ederim bilgilendirme için depeki ücretsiz izin en fazla ne kadar oluyor 24 ay mı 6 ay mı
Yaa sevindim bu durumaEn fazla 2 sene alınıyor sana bağlı ıstersen 6 ay sonra ıstersen 1 yıl ıstersen 2 yıl sonra baslayabılıyosun ben 2 yıl alcam mecburum bıraz o yüzden
Ali ve mert güzel isim yiğitte güzelHanımlar çok güzel isimler havada uçuşuyor, rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı o isimle seslenmeyi bir ömür nasip eylesin inşallah
Bende sizlere danışmak, fikir almak istiyorum. Erkek isim önerisi olan varsa ikinci isim olarak ne tavsiye edersiniz; ilk isim Harun istiyoruz inşallah o kesin. İkinci isim de aklımıza gelenler; Yiğit, Mert, Taha, Ali, Alp. Ama henüz karar vermedikÖnerilerinizi bekliyorum
Cnm bende 16. Haftadayim hiç bir test yaptırmadım doktorlar yaşdan dolayı zaten riskli çıkar dediler aslında korkuyorum da ama bebeğim de bir sorun varsa gebeliği sonlandırmam gerekirmiş bunuda ben istemedim,şu an ayrıntılı ultrason ve 4lü test yapılacak snrm sadece onu bekliyorum ve hergün korkuyla uyanıyorum inş sağlıkla kucağımiza alırız hep beraberKızlar sizinde 16.haftada afp mom değerinize bakıldımı
Benim 12.haftada ikili tarama düşük risk gelmişti 16 da gittiğimde doktor kan istedi bu testide istemiş şükür düşük risk çıktıbu taramalar daha ne kadar devam etcek ya yüreğim ağzımda hep sonuç bakarken sağ salim kucağımıza alalım inş
Benim randevum tam 16+1 deydi canım kan aldı benden, açıklama yaptı bir de sırt açıklığı diye bir rahatsızlık varmış onun olup olmadığı bu kan testi ile ortaya çıkıyormuş yapalım mı dedi bende tamam yapalım dedim ve kan aldı17+4 üm benden neden istemedi acaba bir daha ki randevu da 20.haftada
Nöral tüp defekti sanırım o açıklık.Benim randevum tam 16+1 deydi canım kan aldı benden, açıklama yaptı bir de sırt açıklığı diye bir rahatsızlık varmış onun olup olmadığı bu kan testi ile ortaya çıkıyormuş yapalım mı dedi bende tamam yapalım dedim ve kan aldı
Harun AlpHanımlar çok güzel isimler havada uçuşuyor, rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı o isimle seslenmeyi bir ömür nasip eylesin inşallah
Bende sizlere danışmak, fikir almak istiyorum. Erkek isim önerisi olan varsa ikinci isim olarak ne tavsiye edersiniz; ilk isim Harun istiyoruz inşallah o kesin. İkinci isim de aklımıza gelenler; Yiğit, Mert, Taha, Ali, Alp. Ama henüz karar vermedikÖnerilerinizi bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun dualarımız sizinle. Doktorla iletişime geç canım.Hanımlar dün vajinal enfeksiyon sebebiyle doktora gitmiştim, vajina içine krem antibiyotik verdi 3 kere kullandım. Az önce lavaboya kalktığımda kan boşaldı ve şuan devam ediyor çok korkuyorum nolur dua edin.. Az önce isim danışmıştım şuan böyle olması çok üzdü beni. Dualarınızı bekliyorum
Ben i mom kullanıyorum vitamin olarak. b12 iğnesi haftada bir d vitamini haftada bir hap olarak ve kan sulandırıcı asprin her gün preeklampsiyi engellemek için.Arkadaşlar şuan kimler , hangi vitamin- mineralleri vs kullanıyor ?
Neler verildi doktor tarafından ?
Geçmiş olsun bence hastaneye gidin hemen.Hanımlar dün vajinal enfeksiyon sebebiyle doktora gitmiştim, vajina içine krem antibiyotik verdi 3 kere kullandım. Az önce lavaboya kalktığımda kan boşaldı ve şuan devam ediyor çok korkuyorum nolur dua edin.. Az önce isim danışmıştım şuan böyle olması çok üzdü beni. Dualarınızı bekliyorum
Doktoruma ulaşamadım maalesef ama aksi gibi değişiklik olsun diye tatil beldesine gelmiştik çok uzağız ambulans çağırdık lütfen dualarınızı eksik etmeyinCanım çok geçmiş olsun dualarımız sizinle. Doktorla iletişime geç canım.
Evet hemen aradık acil doktorlarını ambulans çağırdık dua edin lütfenGeçmiş olsun bence hastaneye gidin hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?