2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar afp kan testi sonucum da çıktı çok şükür risk durumu çok düşük çıktı doktorum hiçbir sorun yok bebişin gümbür gümbür geliyo dedi nasıl mutlu oldum anlatamam size, bir tel önümüzde sanırım detaylı ultrason kaldı onu da atlatırsak derin bir ohh çekeceğim hamileliğin keyfine bakacağım Allahım nasip ederse 🥰🥰🥰

Kızlar afp kan testi sonucum da çıktı çok şükür risk durumu çok düşük çıktı doktorum hiçbir sorun yok bebişin gümbür gümbür geliyo dedi nasıl mutlu oldum anlatamam size, bir tel önümüzde sanırım detaylı ultrason kaldı onu da atlatırsak derin bir ohh çekeceğim hamileliğin keyfine bakacağım Allahım nasip ederse 🥰🥰🥰
Çok şükür canım insan böyle haberler alınca çok mutlu oluyor, dediğin gibi sonrada detaylı düşünüyorsun ben şimdi onu düşünüyorum ama 2 gündür bebeğimi hissediyorum sanırım böyle pıt pıt atıyor gibi hatta akşam daha şiddetliydi çok değişik bir duygu umarım bebiştir tabi ilk olduğu için bilemiyorum 😍

Çok şükür canım insan böyle haberler alınca çok mutlu oluyor, dediğin gibi sonrada detaylı düşünüyorsun ben şimdi onu düşünüyorum ama 2 gündür bebeğimi hissediyorum sanırım böyle pıt pıt atıyor gibi hatta akşam daha şiddetliydi çok değişik bir duygu umarım bebiştir tabi ilk olduğu için bilemiyorum 😍
Ya benim de 2 gündür ara ara böyle pıt pıt pıt diye göbek deliğimin 2 parmak altında bişey atıyor içim bile bi hoş oluyor bence bebişlerimiz onlar 😇😇😇😇

Kizlar sizce bu takim nasil sonradan besik uzatilip yatak konumuna da getiriliyor

Eklentiler

• Screenshot_20230413-135834_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20230413-135834_Samsung Internet.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20230413-135839_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20230413-135839_Samsung Internet.webp
    31 KB · Görüntüleme: 70
Hanımlar genital bölge (rahim kasık değil vajina) ağrı kemik ağrısı gibi 😔 yaşayan oldu mu? Çok şiddetli değil ama rahatsız edici bir ağrı yaşıyorum birkaç saattir. Normal mi acaba 🥴 sanki orayı sert bir şekilde bir yere vurmuşum gibi bi kemik ağrısı gibi 😩😩
Evet dün oldu bende tedirgin oldum neden acaba diye 🤔

Arkadaşlar şuan 4. ayımdayım hamilelikte aşırı bulantı halsizliğim var zor geçiyor bazen dayanamayacak gibi oluyorum böyle zor geçiren oluyor mu aranızda nasıl dayanıyorsunuz neler yapıyorsunuz bunun için ilk hamileliğim bu arada

Arkadaşlar şuan 4. ayımdayım hamilelikte aşırı bulantı halsizliğim var zor geçiyor bazen dayanamayacak gibi oluyorum böyle zor geçiren oluyor mu aranızda nasıl dayanıyorsunuz neler yapıyorsunuz bunun için ilk hamileliğim bu arada
Benim eski bulantılarım kalmadı. Ama her gün belirli saatlerde yoklar sağolsun. Doktorum ilaç verdi hiç kullanmadım. Bulantım olduğu zaman kuru üzüm, nar, gibi şeyler yiyorum geçiyor ama önceki bulantılarımda bunları da yiyemezdim havucu tuzlayıplimonlayıp yerdim baya etkisi vardı

Benim eski bulantılarım kalmadı. Ama her gün belirli saatlerde yoklar sağolsun. Doktorum ilaç verdi hiç kullanmadım. Bulantım olduğu zaman kuru üzüm, nar, gibi şeyler yiyorum geçiyor ama önceki bulantılarımda bunları da yiyemezdim havucu tuzlayıplimonlayıp yerdim baya etkisi vardı
Siz kaçıncı aydasiniz cinsiyet falan belli mi

Benim bulantılarım 14. Haftada bitmişti fakat bu hafta yine başladı sanki sinirlilik hali de var 😬

Ya benim de 2 gündür ara ara böyle pıt pıt pıt diye göbek deliğimin 2 parmak altında bişey atıyor içim bile bi hoş oluyor bence bebişlerimiz onlar 😇😇😇😇
Ben de ilk 10 gün filan önce hissettim bebek bilmiyordum ama içime öyle bir his doğuyorki o bi saniyede. Kelebek uçuşuyor sanki kalbimde.. emin olamadım tabi. Ama bu hafta artık çok kuvvetlendi ve her pııt'ta kalbime o heycan hala doğuyor. 3 gündür gündüz yok gece yatağa uyumak için yatınca coşuyor🤣 bende onu dinleyecem diye heycandan uyku muyku kalmıyor 🤣

Hatta dün yatınca baya hareketlendi sonra eşim elini koyduk bekledik bekledik ve sağlam bir pıt geldi (tekme attı galiba) eşimde çok hafif hissetti.

Back
X